10 причини да изберете нас

Опит и професионализъм

Благодарение на 25-годишния ни опит в областта на парфюмерията и козметиката ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм, като предоставяме на своите клиенти най-доброто от света на марковата парфюмерия. Нашият мотивиран квалифициран екип от професионалисти ще ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички ваши въпроси и запитвания.

Реална българска фирма

За разлика от много други сайтове, ние заставаме открито с името на фирмата си, като се задължаваме да спазваме всички правила и наредби, съобразени с българското и европейското законодателство. Фирмата ни е собственост на български граждани, което ви гарантира, че част от всеки един лев, похарчен при нас, остава в родината ни под формата на данъци.

Гарантирано 100% оригинални продукти

Всички продукти, предлагани от нас, са (и ще бъдат) винаги 100% оригинални и автентични, с гарантирано качество и произход, без изключения и компромиси!

Най-ниски цени

Основната дейност на фирмата ни е търговия на едро и дистрибуция на маркови парфюми. Поради големия обем на стока, с който работим, ние можем да си позволим да предоставим по-добри цени от тези на конкурентите ни, като се стремим да поддържаме не само едни от най-добрите цени в България, но и в цяла Европа.

Експресна доставка

Всички продукти в сайта са налични в собствен склад, информацията за наличностите в който се актуализира автоматично, позволяваща поръчките ви да бъдат приети, обработени и изпратени в най-кратки срокове. Фирмата разполага със собствено изградена дистрибуторска мрежа в по-голямата част на страната. Това ни предоставя възможността да доставяме поръчките ви още на следващия работен ден.

100% връщане на парите

При желание на клиента ние предлагаме гарантирано възстановяване на парите ви в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

Хиляди доволни клиенти

Най-голяма гаранция за предоставеното качество са хилядите доволни клиенти, които имаме в България и Европа. Ако се колебаете дали да ни се доверите, достатъчно е само да потърсите из интернет за мнението на клиентите ни.

Богато разнообразие от продукти

Фирмата ни предлага над 2000 различни видове артикули на склад, което гарантира винаги голямо разнообразие и богат избор от продукти. Нашият сайт предлага интересни, атрактивни и изгодни предложения всеки ден.

Социална отговорност

Фирмата ни има позитивен имидж на етична и коректна компания, която спонсорира и подкрепя много спортни и благотворителни инициативи, с цел да стимулира развитието на младите хора и деца в неравностойно положение в България.

Защита на личната информация

Сайтът се задължава да съхранява, пази и защитава личната информация на клиентите си от злоупотреби и неетични практики, съобразно закона за защита на личните данни. Уебсайтът е снабден и със SSL сертификат за сигурност и се задължава да не ви изпраща нежелани рекламни съобщения.