1. Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

2. Стоката се изпраща на адреса на фирмата в Пловдив, като разходите по транспорта до фирмата, се покриват от клиента, или може да бъде върната на място в главния ни офис.

3. 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

4. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от календарни 7 дни.

5. При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация.

6. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, „Венера Козметикс“ запазва правото си да откаже рекламация.

7. При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на КЗП или ОРС.


До „Венера Комерс" ООД, Бул. „Марица“130, Пловдив, България, 4000 С настоящото уведомявам/уведомяваме, че се отказвам/е от сключения от мен/нас договор за покупка на следните стоки:

Данни от поръчката
Продукт & Причина за връщането
Може да направите това и чрез стандартния формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8.