Лоялни клиенти

Повече от 30 години нашият екип се стреми да предостави оригинални парфюми на световни марки и безупречно обслужване на възможно най-достъпните цени в България и Европа. Доказателство за нашия успех сте вие – клиентите, които оценявате дългогодишния ни опит и установения през годините професионализъм.

В знак на това, отново е наш ред да ви благодарим за отдадеността и любовта, които ни давате. Създадохме клуб „Лоялни клиенти“ за онлайн магазина на „Венера козметикс“, за да ви предоставим още по-специални оферти и по-добри отстъпки за най-добрите продукти на пазара.

За да бъдете част от клуб „Лоялни клиенти“, трябва да имате регистриран профил във fragrances.bg, с минимум 10 поръчки на обща стойност от поне 1000 лева. Ако отговаряте на споменатите условия, ще бъдете удостоени със значка „Лоялен клиент“ в своя профил. Нещо повече – при правене на поръчка от онлайн магазина ни вече ще фигурира и допълнителна постоянна отстъпка, както и ще виждате специални предложения и промоции активни само за вас – лоялните клиенти.

Ще се видим в клуба!

Loyalty
Loyalty
Loyalty