Max Mara

Max Mara Perfumes

Италианската модна къща Max Mara е основана през 1951 г. Achille Maramotti е дизайнерът, който пожелава да създаде висококачествени дрехи, които се произвеждат с помощта на машини вместо да се шият на ръка. Тази идея е доста революционна за времето си, но тя му донася успеха, за който мечтае.

60-те години на 20-ти век са периодът, в който компанията се развива и утвърждава репутацията на бранда Max Mara, изпозлвайки иновативни производствени техники. Това е и времето, в което компанията си партнира с някои от най-известните дизайнери на деня.

Най-известната дреха на Max Mara е легендарното вълнено палто с ръкави тип кимоно. За първи път то е представено на широката публика през 80-те години на миналия век и оттогава присъства във всички техни колекции до днес.

С над 2000 магазина в над 90 държави, Max Mara е световноизвестен бранд, който предлага дрехи, аксесоари, булчинска мода и парфюми. Техният първи парфюм, Max Mara за жени, е лансиран през 2004 г. Днес техните парфюми са създадени в сътрудничество със Selective Beauty и с помощта на топ парфюмеристи като Оливие Кресп, Винсънт Шалер и Дафни Бугей.

Показване: Списък Икони
Подреждане по:
Показване:
75.00 лв.
с ДДС: 75.00 лв.
Комплектът съдържа: 90мл. тоалетна вода + 5мл. тоалетна вода + ароматна свещ Max Mara Silk Touch е посветен на онези привилегировани жени, които могат да опишат незабравимото...
Не е наличен