Лейди Гага е американска певица известна с провокативния си стил на обличане и хитовите си песни. С над 27 милиона албума продадени в цял свят, Лейди Гага е една от най-продаваните изпълнители на всички времена.

Освен с това, че е спечелила три награди Brit и шест награди, Грами, както и с провъзгласасяването й за жена на годината за 2015 г. от Billboard, Лейди Гага е популярна и със своята филантропическа и социална дейност, сред които е нейната фондация Born This Way, която цели да се бори срещу тормоза над по-слабите и да засили самостоятелността на по-младите.

Прес 2010 г., Лейди Гага влиза в света на парфюмерията като започва работа по необикновен аромат заедно с Coty Beauty. Първоначално това се е пазило в тайна, но много скоро става ясно, че американската певица е подписала дългосрочен договор с Coty Beauty за лансиране на парфюми с нейното име.

През 2012 г., Лейди Гага лансира първият си аромат за жени - Fame, който е създаден чрез нейния лейбъл на Haus Laboratories в колаборация с Coty Beauty. Fame е първоначално представен в музея Guggenheim и във веригата магазини Macy’s в Америка, както и някои магазини във Великобритания през август 2012 г., а в световен мащаб той влиза в продажба през септември 2012 г. Парфюмът има иновативна структура, бидейки създаден чрез технологията “push and pull” и не следва традиционната пирамидна структура при парфюмите.

През 2014 г., певицата лансира и втория си аромат, отново създаден от нейния парфюмериен бранд Haus Laboratories в колаборация с Coty Beauty. Промоционалното изображение на парфюма, снимано от фотографа Стивън Клайн, което включва мъже и жени предполага, че аромата може да бъде носен и от мъже и жени.

Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP 50ml за Жени
Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP 50ml за Жени

Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP 50ml за Жени

Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP 50ml за ЖениEau de Gaga 001 е вторият успешен аромат на Лейди Гага, сл..

24.00 лв.

Lady Gaga Eau de Gaga 001 Комплект (EDP 50ml + SG 75ml) за Жени
Lady Gaga Eau de Gaga 001 Комплект (EDP 50ml + SG 75ml) за Жени

Lady Gaga Eau de Gaga 001 Комплект (EDP 50ml + SG 75ml) за Жени

Комплектът съдържа: 50мл парфюмна вода + 75мл душ гел.Eau de Gaga 001 е вторият успешен аромат на Ле..

27.00 лв.