Mandarina Duck е италианска модна къща, основана през 1977 година. Тя произвежда кожени изделия, аксесоари и принадлежности за път (куфари, чанти, раници и др.), отличаващи се със своите ярки цветове и модерен стил. От 2011 година компанията стъпва и на азиатския моден пазар, ставайки част от E-Land group.

Емблема на марката е Мандаринката (птица от разред Гъскоподобни) - многоцветен пътешественик и верен спътник. Търсейки баланса между функционалност и индивидуален почерк, марката предлага именно това – изследователски дух, забележителен стил и висока класа. Във времена на световна глобализация потребителят търси идентичност, наред с функционалността и качеството. Решението за покупка вече не се диктува само от нуждата, но и от емоционалния импулс. Затова Mandarina Duck разработва продукти, намирайки различни практични решения, като комбинира нови различни материи, запазвайки оригиналната естетика и цветен почерк на марката.

Парфюмите на Mandarina Duck кореспондират с концепцията на марката. Първият от тях - Mandarina Duck за жени е лансиран през 2004 година. Свеж цветен аромат в симаптичен квадратен флакон с ярко жълти ръбове. Следват повече от 15 аромата, създадени с парфюмерите Nathalie Lorson, Veronique Nyberg, Sylvie Fischer and Guillaume Flavigny.

 

Сравнение (0)
Сортиране:
Покажи:
Още филтри

Mandarina Duck Blue EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Mandarina Duck Blue е аромат за мъже, който принадлежи към ароматното семейство на дървесни морски. ..

36.00 лв.

Mandarina Duck Cute Pink EDT 100ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА

Mandarina Duck Cute Pink е аромат за жени, който принадлежи към ароматното семейство на цветните (фл..

36.00 лв.

Mandarina Duck Man EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Mandarina Duck Man е свеж, пикантен аромат, перфектен за екстровертния мъж, който не търси внимание,..

29.00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН

Mandarina Duck Cool Black EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Mandarina Duck Cool Black е дървесно ароматно ухание за динамичния мъж. Макар и спортна версия на Pu..

36.00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН