Replay Perfumes

Сравнително нов парфюмен бранд, Replay е основан през 1981 г. Водеща международна компания в сектора с дънкови облекла, Replay е италиански бранд, който предлага широка гама мъжки, дамски и детски облекла, както и обувки, аксесоари, очила и парфюми.

Италианският дизайн и разпознаваемият стил на Replay им печелят международна слава, както и престижното определение световнопризнат бранд. С над 50 държави в списъка на пазарите си, Replay успешно продава своите артикули на всички европейски пазари, както и в Близкия Изток, Азия, Америка и Африка. С 220 собствени магазина по целия свят, брандът Replay е успял да открие тайната на успеха – високо качество, иновативни дизайни, страхотен мениджмънт.

Що се отнася до парфюмното отделение на Replay, това е все още развиваща се сфера. С няколко известни парфюма, най-старият от тях лансиран през 2008 г., за нея се очертава бляскаво бъдеще. Невероятните парфюмеристи Илиас Ерменидис и Ричард Херпин, които работят по парфюмите на Replay, със сигурност ще им помогнат по този път.

Replay Jeans Spirit! For Her EDT 20ml за Жени
Replay Jeans Spirit! For Her EDT 20ml за Жени

Replay Jeans Spirit! For Her EDT 20ml за Жени

Replay Jeans Spirit! For Her е модерен, нежен и релаксиращ цветен аромат. Отваря се с изключителн..

19.00 лв.