Replay

Replay Perfumes

Сравнително нов парфюмен бранд, Replay е основан през 1981 г. Водеща международна компания в сектора с дънкови облекла, Replay е италиански бранд, който предлага широка гама мъжки, дамски и детски облекла, както и обувки, аксесоари, очила и парфюми.

Италианският дизайн и разпознаваемият стил на Replay им печелят международна слава, както и престижното определение световнопризнат бранд. С над 50 държави в списъка на пазарите си, Replay успешно продава своите артикули на всички европейски пазари, както и в Близкия Изток, Азия, Америка и Африка. С 220 собствени магазина по целия свят, брандът Replay е успял да открие тайната на успеха – високо качество, иновативни дизайни, страхотен мениджмънт.

Що се отнася до парфюмното отделение на Replay, това е все още развиваща се сфера. С няколко известни парфюма, най-старият от тях лансиран през 2008 г., за нея се очертава бляскаво бъдеще. Невероятните парфюмеристи Илиас Ерменидис и Ричард Херпин, които работят по парфюмите на Replay, със сигурност ще им помогнат по този път.

Показване: Списък Икони
Подреждане по:
Показване:
19.00 лв.
с ДДС: 19.00 лв.
Replay Jeans Spirit! For Her е модерен, нежен и релаксиращ цветен аромат. Отваря се с изключително женствени тонове на божур. Свежата сърцевина съдържа пикантен джинждифил и с...
Не е наличен