10 причини да изберете нас

Опит и професионализъм

Благодарение на 30-годишния ни опит в областта на парфюмерията и козметиката ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм, като предоставяме на своите клиенти най-доброто от света на марковата парфюмерия. Нашият мотивиран квалифициран екип от професионалисти ще ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички ваши въпроси и запитвания.

reasons to choose us

Реална българска фирма

За разлика от много други сайтове, ние заставаме открито с името на фирмата си, като се задължаваме да спазваме всички правила и наредби, съобразени с българското и европейското законодателство. Фирмата ни е собственост на български граждани, което ви гарантира, че част от всеки един лев, похарчен при нас, остава в родината ни под формата на данъци.

reasons to choose us

Гарантирано 100% оригинални продукти

Всички продукти, предлагани от нас, са (и ще бъдат) винаги 100% оригинални и автентични, с гарантирано качество и произход, без изключения и компромиси!

Най-ниски цени

Основната дейност на фирмата ни е търговия на едро и дистрибуция на маркови парфюми. Поради големия обем на стока, с който работим, ние можем да си позволим да предоставим по-добри цени от тези на конкурентите ни, като се стремим да поддържаме не само едни от най-добрите цени в България, но и в цяла Европа.

reasons to choose us

Експресна доставка

Всички продукти в сайта са налични в собствен склад, информацията за наличностите в който се актуализира автоматично, позволяваща поръчките ви да бъдат приети, обработени и изпратени в най-кратки срокове. Фирмата разполага със собствено изградена дистрибуторска мрежа в по-голямата част на страната. Това ни предоставя възможността да доставяме поръчките ви още на следващия работен ден.

100% връщане на парите

При желание на клиента ние предлагаме гарантирано възстановяване на парите ви в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

reasons to choose us

Хиляди доволни клиенти

Най-голяма гаранция за предоставеното качество са хилядите доволни клиенти, които имаме в България и Европа. Ако се колебаете дали да ни се доверите, достатъчно е само да потърсите из интернет за мнението на клиентите ни.

reasons to choose us

Богато разнообразие от продукти

Фирмата ни предлага над 2000 различни видове артикули на склад, което гарантира винаги голямо разнообразие и богат избор от продукти. Нашият сайт предлага интересни, атрактивни и изгодни предложения всеки ден.

reasons to choose us

Социална отговорност

Фирмата ни има позитивен имидж на етична и коректна компания, която спонсорира и подкрепя много спортни и благотворителни инициативи, с цел да стимулира развитието на младите хора и деца в неравностойно положение в България.

reasons to choose us

Защита на личната информация

Сайтът се задължава да съхранява, пази и защитава личната информация на клиентите си от злоупотреби и неетични практики, съобразно закона за защита на личните данни. Уебсайтът е снабден и със SSL сертификат за сигурност и се задължава да не ви изпраща нежелани рекламни съобщения.