Как да направим поръчка

1. На страницата на избрания продукт натиснете "ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА".

1

2. Друг лесен и бърз начин да добавяте продукти към вашата пазарска количка е, докато сте в списъка с продуктите, да кликнете на малката иконка, която се появява при местене на мишката върху снимката на продукта.

2

3. След като сте добавили желаните продукти, бутонът за вашата количка ще показва броя продукти в нея (в случая на картинката - два).

3

4. При натискане на бутона за "Количка" се появява малък прозорец, показващ продуктите, които сте добавили, бутон за изтриване до всеки продукт, както и два бутона, водещи към вашата пазарска количка и към екрана за поръчка на продуктите.

4

5. В страницата с вашата пазарска количка можете да актуализирате количеството на продуктите, които желаете да закупите, да добавите ваучер за отстъпка, както и да видите общата сума за плащане. При натискане на бутон "ПЛАЩАНЕ" преминавате към етапа на правене на поръчка, където трябва да въведете данните за доставка.

5

6. На страницата за финализиране на поръчката трябва да въведете задължителните полета, които са отбелязани със *. Ако вече сте регистриран потребител и не правите поръчка за първи път, част от тези полета ще бъдат попълнени автоматично. Остава да изберете начин за доставка и плащане. Можете да добавите и коментар към вашата поръчка. При натискане на бутон "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА" ще бъдете пренасочени към екран, указващ дали поръчката е приета успешно или, ако сте избрали начин за плащане с дебитна/кредитна карта или чрез PayPal, ще бъдете пренасочени към съответната страница за плащане.
При успешно направена поръчка ще получите e-mail на указания от вас адрес. В случай, че не получите такъв, моля свържете се с нас.

6