Loewe

Собственост на известния моден гигант LVMH Group, испанската луксозната марка Loewe е основана в Мадрид през 1846 г. като съдружие на кожени занаятчии. Няколко години по-късно компанията е консолидирана от германския предприемач Enrique Loewe Roessberg. Придобивайки популярност в останалата част от 19-ти век, компанията претърпява бърз растеж през втората половина на 20-ти век като отваря магазини в Токио, Хонконг и Лондон през 70-те и 80-те години на миналия век.

Известното лого на марката, състоящо се от 4 преплетени букви „L”, е създадено през 1970 г. от известния художник Висенте Вела. „Анаграмата”, както го наричат, е абстрактен символ, който фигурира върху всички продукти на бранда Loewe от създаването си до днес.

Първият аромат, създаден за марката Loewe, е L de Loewe за жени (пуснат на пазара през 1972 г.). Две години по-късно е пуснат и първият аромат за мъже (Loewe Loewe за мъже). Днес портфолиото на Loewe включва висококачествени луксозни модни артикули като дамска и мъжка мода, подаръци, чанти и малки кожени изделия, аксесоари, обувки, бижута, слънчеви очила, парфюми и др.

Показване: Списък Икони
Подреждане по:
Показване:
43.00 лв.
с ДДС: 43.00 лв.
  Loewe Aura е ориенталско-цветен аромат за жени от модна къща Loewe. Създаден със страст в търсене на баланса, този аромат омагьосва сетивата и е посветен на тайнствен...
Не е наличен
39.00 лв.
с ДДС: 39.00 лв.
Loewe L Cool е аромат за жени от колекцията L Collection на Loewe. Той притежава оживен характер и е посветен на младите енергични дами, разнасяйки запомнящ се мирис на свежи град...
Не е наличен