7 причини да използваме маркови парфюми

7 причини защо да използваме маркови парфюми

Хубавият парфюм не е просто бутилирана ухаеща течност, която пръскаме върху кожата си преди да излезем. Истинският, качествен аромат е аксесоар, който допълва гардероба ви и стила ви и подчертава индивидуалността ви. Но както и при другите ви аксесоари, качеството е от огромно значение. Особено в днешни дни, когато сме затрупани от нискокачествени, фалшиви продукти, важно е да изберем марков, оригинален парфюм. Така ще сме сигурни, че той притежава всичко, което търсим в любимия си аромат. Ако все пак ви съблазнява ниската цена на парфюм, който е имитация на марков, то в тази статия ще ви дадем 7 причини защо трябва да размислите и да се насочите към истински марков аромат.

Придават увереност и самочувствие

Със сигурност ще се съгласите с нас, че когато носите нещо качествено и оригинално, се чувствате уверени, стилни и готови да покорите деня. Безспорно това се дължи на високото качество на продукта. При марковите парфюми всяка една съставка е внимателно подбрана, парфюмната композиция плавно преминава от едни нотки в други и така създава невероятен аромат, който дълго време се носи след вас и е повод за безброй комплименти, които ще повишат самочувствието ви. Това е нещо, което не може да се постигне с имитация. Освен това, марковите парфюми са дълготрайни и ненатрапчиви, така че можете да им наслаждавате през целия ден.

„Евтиното винаги излиза по-скъпо“

Както споменахме по-горе, ниската цена на имитациите на парфюми може да ви изглежда изкусителна и да решите да си купите евтин аромат за сметка на качеството му. В такива случаи, обаче, задължително си припомняйте израза „Евтиното винаги излиза по-скъпо“. Това няма как да е по-вярно за парфюмите. Евтините парфюми, които не са произведени от реномиран бранд използват нискокачествени съставки. Освен, че уханието им силно се различава от това на марковите парфюми, тези аромати са много краткотрайни. Вижте какво е съдържанието на оригиналните парфюми тук.

Ако имате опит с тях, със сигурност сте наясно как уханието им изветрява изключително бързо и скоро след като сте се напръскали вече нито вие, нито хората около вас усещат парфюма. Това води до прекомерно пръскане през няколко часа, а по-натрапчивото и тежко ухание на имитациите в последствие ще ви дойде в повече. Скоро флакончето ви ще е празно и ще трябва отново да дадете пари за нов парфюм. На този етап вероятно бихте искали все пак да се сдобиете с качествен парфюм и така ще сте платили не само за него, но и за евтин, некачествен аромат, който ви е разочаровал.

Защо да заложим на маркови парфюми

Създават настроение

Огромният избор от колекции на парфюмни марки ви предлага възможността да се сдобиете с аромат за всеки повод. Независимо дали искате летен, свеж и цитрусов аромат, който да ви пренесе на плажа или елегантен, съблазнителен и сладък парфюм, с който ще се чувствате като звезда, оригиналните парфюми могат да ви предложат всичко. Така можете да ухаете подходящо за всеки повод и сезон – в ежедневието си, на работа или на специално събитие. Това определено ще ви донесе същото настроение, както и подходящия аутфит, който грижливо избирате. Марковите аромати допринасят за общия ви стил и имат способността да изразяват индивидуалността ви, докато вие им се наслаждавате и се чувствате неотразими.

Събуждат спомени

Чрез марковите аромати вие можете да се пренесете в някои от най-щастливите си моменти. Обонянието ни е едно от най-силно изразените ни сетива. Именно чрез него мозъкът ви прави асоциации с други моменти от миналото, в които сте усетили същото ухание и сте чувствали по определен начин. Било то уханието на определен парфюм или само на някоя нотка от него, така ще се върнете към някое незабравимо лято, романтична среща, щастлив миг или любим човек. А хубавото на марковите парфюми е, че, стига да пожелаете, можете да се връщате към тези моменти, когато пожелаете, стига да се сдобиете с този аромат.

Завършват цялостния ви образ и излъчват чистота и висока поддръжка

Вашият парфюм е важна част от стила ви и от това как ви възприемат хората около вас. На всички ни се е случвало да срещнем добре изглеждащ и добре облечен човек, който излъчва увереност и харизма. Но парфюмът, който се носи от този човек е нещото, което ни прави още по-силно впечатление. Марковият аромат, който долавяме, ни показва, че човекът държи на външния си вид и на хигиената си, и обича да се поддържа. Това се запечатва в съзнанието ни и така вече сме си създали още по-приятен образ и имаме по-добро впечатление. Именно затова е и важно да изберем парфюм, който често говори вместо нас.

Защо да изберем оригиналните м,аркови парфюми

Често могат да станат повод за интересен разговор и дори запознанство

Колко пъти ви се е случвало да подминете някого и в този момент да попаднете в невидим  облак от благоуханен парфюм, който просто трябва да притежавате. И тогава започвате да обмисляте дали да не попитате за името и марката на аромата. Било то близък приятел, колега в офиса, с който рядко разговаряте или напълно непознат, нечий парфюм е чудесен повод да направите комплимент на някого, да започнете разговор или да стартирате запознанство. А ако вие сте тези с неустоимото ухание, то пригответе се за много въпроси, комплименти и спонтанни запознанства, които могат да прераснат и в нещо повече – и да го омаете на първа среща.

Не са вредни

Качеството на марковите парфюми се изразява във всеки един детайл – във флакончето, опаковката, съставките и дълготрайността. Но освен това, ежедневната употреба на маркови аромати не е вредна за нас. Стотици тестове, разработки и проверки се извършват върху парфюмите с цел те да са безопасни. За разлика от тях, имитациите на маркови парфюми с ниско качество често могат да предизвикат алергии, кихане, а дори обриви и гадене (научете как да различавате ментетата тук). Затова, за да не превръщате ежедневното пръскане с парфюм в неприятен момент и за да се грижите за здравето си, заложете на качествените аромати.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.