Подходящи аромати за вашата лятна почивка

Подходящи аромати за лятна почивка

Ароматите, които може да използвате за вашата дълго чакана почивка са наистина много. В тази статия сме подбрали само няколко, които ви очакват в сайта ни и може да ги разгледате по-подробно с течение на текста. Да изберете подходящия парфюм може да се окаже наистина доста трудно, особено когато не искате да опаковате 2 или 3 парфюма за всеки различен повод. 

Необходимо е да се спрете на този, който може да носите по време на плажа ви, на обяд в заведението близо до вас, както и на някоя романтична вечеря сред вълните или дори на кораб. Именно затова сме подбрали за вас страхотни предложения, с които да ограничите търсенето си и да успявате винаги да ухаете добре, както на почивка, така и в ежедневието ви след това. 

Azzaro Chrome е страхотен избор за много от мъжете. Ароматът е много свеж, нежен, традиционен, но в същото време съвременен и пристрастяващ. Това го прави много подходящ за мъжете, които на ваканцията си искат да се чувстват свежи, модерни и изискани, но и да не се натрапват с аромата си в топлото време. Нотките, които ще усетите са кардамон, жасмин, фрезия, розмарин, ананас, нероли и какво ли още не. Не се колебайте да използвате и трикове, с които ще задържите парфюма си за по-дълго време така, както го познавате още с първото впръскване в кожата. 

Burberry Brit е много модерен аромат, който е страхотен за вашата лятна ваканция. Той е много свеж, традиционен аромат, който е смес от сочни плодове, класически добавки от ванилия и кехлибар, но и допълнение с тонка семена, сладки есенции и бял божур. За дамите това е един от предпочитаните аромати, които лесно може да опаковате в багажа си, а и да държите постоянно в дамската си чанта. 

парфюми за лятната почивка

Calvin Klein Beauty е страхотен, цветеn аромат за по-зрелите дами, който подчертава елегантно женствеността, изискаността и чувствеността. Не случайно рекламните лица на парфюма излъчват именно това. Нотките, които ви очакват, носейки този парфюм са жасмин, кедър и Ambrette семена. 

Carolina Herrera и нейната дъщеря Adriana, създават един уникален аромат – 212 – телефонният код на Ню Йорк. Той се превръща в един от най-предпочитаните парфюми за много дами със своето ухание на цветя и нежно докосване, което ще издържи през целия ден на вашата ваканция. Мирисът на свежест, усещането на енергия и страхотните примеси на мандарина, бергамот, кактусов цвят и портокал са едни от страхотните начини да се почувствате на ваканция. 

Allure от Chanel е символ на изтънчен вкус, висока класа и неоспорим стил. Това е парфюмът, който има цветна сърцевина в основата, но съдържа ванилия и дървесни нотки, които се усещат още с първото пръскане на парфюма. След това ви очаква аромат на мандарина, праскова, маракуя, божур, майска роза, сандалово дърво, пачули и страхотен свеж завършек, който си заслужава да носите с вас на ваканцията. 

Швейцарската компания за ексклузивни тютюневи изделия – Davidoff, лансира на пазара нов мъжки парфюм под наименованието Champion. Той се превърна в любим на много мъже, които искат да ухаят загадъчно, но свежо и примесено с композиция от аромати, която си струва да усетите. Кедрови акорди, дъбов мъх, бергамот, лимон и още са само част от това, което е събрано в есенцията на парфюма. 

Разгледайте предложенията в сайта, които са актуални, свежи и са подходящи за вашата лятна ваканция. Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с удоволствие ще ви помогнат да намерите подходящи парфюм по вашия вкус. 

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.