Как да изберем най-подходящия мъжки парфюм според повода

choose-the-best-perfume-according-to-the-occasion

Да бъдеш стилен в наши дни няма никаква връзка със смокинга или вратовръзката. Съвременният мъж успява да балансира между личния и професионалния си живот като оставя зад себе си всяка несигурност. Това обаче, съвсем не означава, че поддържането на имидж на стилен мъж с класа и елегантност е лесна задача.

Точно тук парфюмите идват на помощ. Тъй като те отдавна са загубили своя статут на чисто дамски аксесоар, парфюмите са страхотен начин да допълните визията си докато се борите с динамиката на всекидневния живот, с която се сблъскват всички мъже.

Разбира се, съществуват много фактори, които определят употребата на един или друг парфюм, като например  характера, настроението, личните предпочитания и др. Но трябва да имате превид и повода, за да изберете най-подходящия парфюм, който ще подчертае цялостната ви визия.

Ето ги нашите предложения на база на най-често срещаните поводи:

На работа

Всички знаем, че един работен ден може да бъде изпълнен със стрес и безкрайни часове усилена работа. Ето защо трябва да се придържате към традиционни мъжки парфюми за офиса и да залагате на дълготрайни ухания, които не са нито твърде секси, нито твърде специфични. В противен случай рискувате да попаднете в капана на клишето „офисния мачо” (това важи с особена сила, ако вече сте обвързан). Един традиционен парфюм, който е свеж и елегантен, би ви свършил чудесна работа.

Ето ги и нашите предложения:

Armani Eau Pour Homme EDT за мъже

Azzaro Chrome EDT за мъже

Burberry Brit EDT за мъже

Bvlgari BLV Pour Homme EDT за мъже

Carolina Herrera 212 EDT за мъже

На бизнес среща

Бизнес срещата е мястото, където трябва да покажете увереност, решителност, целеустременост и непоколебимост. Парфюмът ви трябва да подчертава тези качества, като същевременно остави у бизнес партньорите ви усещане за сигурност. Бизнес срещата е повод, за който можете да си позволите да носите по-дръзки ухания, които акцентират върху индивидуалността ви.

Ето ги нашите предложения:

Armani Acqua Di Gio Essenza EDP за мъже

Boss Selection EDT за мъже

Bvlgari Pour Homme Extreme EDT за мъже

Dolce&Gabbana The One EDT за мъже

Valentino Uomo EDT за мъже

Специален повод

Специален повод като сватбата на най-добрия ви приятел или благотворителна вечеря със съпругата ви изисква и специален парфюм. Уханието, което ще изберете за специален повод, трябва да отразява личността ви и начина, по който искате да ви възприемат околните. Има само едно правило – акцентирайте върху уникалните си черти с парфюма, който ще изберете. Препоръчваме ви иновативен парфюм вместо традиционно ухание, но изборът си остава, разбира се, ваш.

Ето ги нашите предложения:

Roberto Cavalli Just Blue EDT за мъже

Versace Eros EDT за мъже

Thierry Mugler A*Men EDT за мъже

Issey Miyake Nuit D’Issey EDT за мъже

Jean Paul Gaultier Le Male EDT за мъже

На романтична среща

Романтичната среща може да окаже сериозен натиск върху нервите ви. Очакването, предварителната ви нагласа, напрежението между двама души, които все още не са разкрили нищично един за друг… Подходящият парфюм може да бъде вашето най-силно оръжие за такъв случай. Парфюмът, който ще сложите на романтична среща, трябва да бъде секси (но не твърде), мъжествен и запомнящ се. Независимо дали е класическо ухание или парфюм, който тъкмо е кацнал на рафта в парфюмерийните магазини, ние препоръчваме да не прекалявате с него, тъй като може да предизвикате обратния ефект.

Ето ги нашите предложения:

Dior Homme EDT за мъже

Mont Blanc Presence EDT за мъже

S.T. Dupont So Dupont EDT за мъже

Versace Dreamer EDT за мъже

Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso за мъже

А вие ползвате ли различни парфюми за различни поводи? Споделете опита си с нас в коментарите по-долу!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.