Съвременен блог за маркова парфюмерия

Подходящи аромати за вашата лятна почивка

Подходящи аромати за лятна почивка

Ароматите, които може да използвате за вашата дълго чакана почивка са наистина много. В тази статия сме подбрали само няколко, които ви очакват в сайта ни и може да ги разгледате по-подробно с течение на текста. Да изберете подходящия парфюм може да се окаже наистина доста трудно, особено когато не искате да опаковате 2 или 3 парфюма за всеки различен повод. 

Необходимо е да се спрете на този, който може да носите по време на плажа ви, на обяд в заведението близо до вас, както и на някоя романтична вечеря сред вълните или дори на кораб. Именно затова сме подбрали за вас страхотни предложения, с които да ограничите търсенето си и да успявате винаги да ухаете добре, както на почивка, така и в ежедневието ви след това. 

Azzaro Chrome е страхотен избор за много от мъжете. Ароматът е много свеж, нежен, традиционен, но в същото време съвременен и пристрастяващ. Това го прави много подходящ за мъжете, които на ваканцията си искат да се чувстват свежи, модерни и изискани, но и да не се натрапват с аромата си в топлото време. Нотките, които ще усетите са кардамон, жасмин, фрезия, розмарин, ананас, нероли и какво ли още не. Не се колебайте да използвате и трикове, с които ще задържите парфюма си за по-дълго време така, както го познавате още с първото впръскване в кожата. 

Burberry Brit е много модерен аромат, който е страхотен за вашата лятна ваканция. Той е много свеж, традиционен аромат, който е смес от сочни плодове, класически добавки от ванилия и кехлибар, но и допълнение с тонка семена, сладки есенции и бял божур. За дамите това е един от предпочитаните аромати, които лесно може да опаковате в багажа си, а и да държите постоянно в дамската си чанта. 

Calvin Klein Beauty е страхотен, цветеn аромат за по-зрелите дами, който подчертава елегантно женствеността, изискаността и чувствеността. Не случайно рекламните лица на парфюма излъчват именно това. Нотките, които ви очакват, носейки този парфюм са жасмин, кедър и Ambrette семена. 

Carolina Herrera и нейната дъщеря Adriana, създават един уникален аромат – 212 – телефонният код на Ню Йорк. Той се превръща в един от най-предпочитаните парфюми за много дами със своето ухание на цветя и нежно докосване, което ще издържи през целия ден на вашата ваканция. Мирисът на свежест, усещането на енергия и страхотните примеси на мандарина, бергамот, кактусов цвят и портокал са едни от страхотните начини да се почувствате на ваканция. 

Allure от Chanel е символ на изтънчен вкус, висока класа и неоспорим стил. Това е парфюмът, който има цветна сърцевина в основата, но съдържа ванилия и дървесни нотки, които се усещат още с първото пръскане на парфюма. След това ви очаква аромат на мандарина, праскова, маракуя, божур, майска роза, сандалово дърво, пачули и страхотен свеж завършек, който си заслужава да носите с вас на ваканцията. 

Швейцарската компания за ексклузивни тютюневи изделия – Davidoff, лансира на пазара нов мъжки парфюм под наименованието Champion. Той се превърна в любим на много мъже, които искат да ухаят загадъчно, но свежо и примесено с композиция от аромати, която си струва да усетите. Кедрови акорди, дъбов мъх, бергамот, лимон и още са само част от това, което е събрано в есенцията на парфюма. 

Разгледайте предложенията в сайта, които са актуални, свежи и са подходящи за вашата лятна ваканция. Не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с удоволствие ще ви помогнат да намерите подходящи парфюм по вашия вкус. 

 

Exit mobile version