Вместо лиценз да убива, Джеймс Бонд получава своя завладяващ аромат от 2012 година насам. Eon productions, които стоят зад всички филми на Джеймс Бонд и Procter & Gamble Co, лансират аромат, който ни връща обратно в 60-те години. Парфюмите 007 са създадени през 2012 година, за да отбележат петдесетата годишнина на Джеймс Бонд, както и за да отпразнуват 23-тия филм от поредицата „Скайфол“.

От символичното лого – където „7“ е пистолет – до самите аромати, колекцията не би могла да се съчетае по-добре с имиджа на Бонд. Той е елегантен, малко мистериозен и много желан.

Дебютът на аромата 007 за мъже е лансиран във връзка с петдесетата годишнина на 007 и е описан от GQ Magazine като „най-опасно-сложният аромат в света“. Както може би очаквате, това определение е следствие от ръчно избрани селекции от традиционни и автентични съставки.

И тогава, нещо съвсем различно – 007 за жени. Същността му се съхранява в многоцветна бутилка, която е извита противоположно на тази за господата и е предназначена да отразява многото "лица" на една дама.

James Bond 007 EDT 75ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА
James Bond 007 EDT 75ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

James Bond 007 EDT 75ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Дебютът на аромата 007 за мъже е лансиран във връзка с петдесетата годишнина на 007 и е описан от GQ..

26.00 лв.