Christian Lacroix perfumes

Christian Lacroix, френски моден дизайнер, е едно от най-известните имена в модната индустрия. Макар и да изучава история на изкуството, светът на модата го привлича неустоимо и той решава да се заеме с кариера в света на красотата. Първоначално започва работа като асистент в Hermes, а по-късно работи и за Jean Patou.

По-късно, през 1986 година той основава своя собствена модна къща - Christian Lacroix. Скоро след това, неговите женствени дизайни, богати на щампи, цветове и плисета, стават емблематични за модния стил от 80-те години на 20-ти век. Въпреки че дизайните му са доста стилни и сексапилни, те се оказват не много практични. Така, името бързо става сред водещите в модата, макар и да успява да натрупа едва средно състояние.

Първият му парфюм, C'est La Vie, поставя началото на серия от ексцентрични парфюми, които се предлагат в бутилки с необичайни форми, акцентиращи върху натруфения му стил.

В наши дни Christian Lacroix предлага широка гама от модни артикули, сред които дрехи, бижута, чанти, очила, аксесоари и парфюми. С бутици в целия свят, Christian Lacroix е сред най-известните модни дизайнери.

Сравнение (0)
Сортиране:
Покажи:
Още филтри

Christian Lacroix Bazar Pour Homme EDT 50ml за Мъже

Christian Lacroix Bazar Pour Homme е съживяващ аромат за динамичния мъж, създаден от Michel Girard. ..

18.00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН

Christian Lacroix Bazar Pour Homme EDT 100ml за Мъже БЕЗ ОПАКОВКА

Christian Lacroix Bazar Pour Homme е съживяващ аромат за динамичния мъж, създаден от Michel Girard. ..

36.00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН