Парфюм за човек, който си има всичко

подарък парфюм

Всеки от нас е попадал в ситуация, в която трябва да избере подарък за човек, имащ привидно всичко, което му е необходимо. В такива моменти често се раждат невероятни (и доста абсурдни) хрумвания за подарък. За да избегнете това, решихме да напишем тази статия, която ще ви покаже защо понякога е хубаво да се върнете към основата и да се насочите към фундаменталните неща, които всеки трябва да притежава и които никога не са в излишък.

Какъв подарък да подарим на човек, който (поне привидно) няма нужда от нищо?

Когато избираме подарък, главните ни насоки са свързани с вкуса, интересите, предпочитанията на получателя и това, от което той/тя има нужда. Тези малки трикове обаче тук нямат толкова голяма важност. Нашият герой не само има всичко, което си е набелязал, но и куп други „излишни“ неща. Разполага и с достатъчно средства, за да си позволи всичко материално, запленило погледа му. Дори и така обаче не бива да се отказваме. Освен, разбира се, най-важните и нематериални „подаръци“, с които можем да засипваме нашите близки (любов, подкрепа, разбиране, помощ, приятелство), тук можем да прибегнем и до няколко основни и универсални предмети, които са подходящи за всеки един повод и за всеки един човек. Парфюмът е един от тях.

Парфюмът – универсален подарък за всеки повод

Парфюмът е чудесно решение за всички ваши подаръчни терзания. С него можете да направите отлично впечатление, да погалите егото на получателя и да го зарадвате истински. Независимо дали човекът отсреща вече разполага с няколко ухания, всяко едно от тях е различно и носи различни усещания, съчетава различни елементи, влияе по различен начин и подчертава различни черти на носителя си. Затова и дори получателят привидно да си има всичко и да не се нуждае от нищо ново (поне не и материално), можем скромно и простичко да възразим. Защото ние знаем, разбира се, че още един парфюм никога не е излишен. С аромат-емоция в шишенце вие ще:

  • поднесете нещо, което ще има ефект дълго след това;
  • подарите добро настроение, самочувствие, увереност и щастие;
  • покажете специално отношение и едновременно с това да заложите на сигурен и универсален подарък, с който няма как да сгрешите;
  • подарите луксозен подарък без това да се отрази съществено на вашия бюджет.

Ако имате нужда от още причини, които да ви убедят, че парфюмът е правилният избор, тук ще намерите 10. А сега нека да пристъпим към избирането на правилния аромат.

Как да изберем подходящия аромат?

Избирането на правилен аромат невинаги е лесно (особено ако с получателя не сте толкова близки). То обаче се свежда до няколко основни компонента. Помислете за личността и интересите на човека, за когото ще купувате аромата. Помислете какво послание искате да изпратите със своя подарък. Вземете под внимание и каква роля искате ароматът да приеме в живота му/ѝ – дали искате той да подчертае същността му или да постави акцент върху определено негово качество, дали искате да му вдъхне увереност или да му носи добро настроение с всяко впръскване.

Никога не прибързвайте с избирането на парфюм. Първото впечатление при ароматите често не успява да опише тяхната многопластност. Изчакайте и дайте време на средните и базовите нотки да се развият. Само тогава ще имате реална представа за парфюма и ще можете да прецените дали той е подходящ.

Луксозни парфюми за луксозни хора

Вече обрисувахме (поне частично) портрета на нашия получател. Дадохме и базови насоки при избирането на подходящ аромат. Сега следва да бъдем по-конкретни и да добавим още щрихи към образа на перфектното ухание – то трябва да бъде неповторимо, луксозно и впечатляващо.

В случаи като този вие не просто трябва да подарите ароматен букет, навяващ приятни мисли, усещания и емоции. Вие трябва да заложите на такъв, който е истинско произведение на изкуството, излъчващо лукс, уникалност, направено за ценители. Вече се досещате накъде бием, нали? Нишовите аромати не са предназначени да се харесат на масовия потребител, те имат различна роля. Създавани с огромна страст, ръчно и от най-висококачествените ароматни масла от всички краища на света, всяко едно шишенце с нишов парфюм се счита за шедьовър. Върху тях са работили най-добрите парфюмеристи в света, но това сякаш не е достатъчно. Не само уханието е с най-високо качество и напълно уникално, то е приютено в уникална, ръчно изработена бутилка, която сама по себе си е произведение на изкуството. Как мислите, дали човекът срещу вас не би се зарадвал на такъв ароматен шедьовър?

Вижте и нашите предложения:

За стилната дама, която обича около нея да цари спокойствие и хармония, потърсете Amouage Interlude Woman. Тя ще бъде впечатлена от невероятно красивата наситено синя бутилка на аромата, украсена със златни орнаменти и капачка със син кристал Сваровски. Екзотичната визия на бутилката издава и екзотичния аромат.

Ако искате да заложите на унисекс аромат, защо не Армани? Armani Prive Eclat de Jasmin се приема като естествен символ на любовта, заради уханието на жасмин и българска роза. Той набляга на вечната класа, елегантност и ексклузивитет и може без думи да каже много повече от вас самите.

Armani Prive Figuer Eden е аромат за креативните, артистични хора, обичащи да използват и да си играят с въображението си. Смокиновото ухание отваря портите на една своеобразна райска градина и поднася чудни ароматни изненади.

Всеки би се възхитил от Amouage Honour Man. Той покорява не само мъжките мисли, но и женските сърца. Опакован е в бутилка от бяло стъкло със златисти елементи и капачка и се вписва в категорията на екзотичните, пикантни, неустоими ухания.

Когато говорим за мъжки луксозни аромати, няма как да не споменем и типично ориенталския Amouage Epic Man. Често бива определян като мистичен, заради силно ароматните си съставки – пипер, кардамон, кимион, смирна, сандалово дърво, пачули. Тенденцията на ориенталското и луксозното личи още в бутилката – наситено зелено със златисти елементи и капачка. Ориенталска, екзотична красота.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.