Незабравимото ухание на лято 2014

Ето ни в разгара на лятото. Като че ли точно този момент от годината е отреден за забавления и почивка. Ежедневието ти е изпълнено с плаж, море и летни партита с много хора и невероятни коктейли. Но освен време за емоция и спиращи дъха преживявания, лятото може да послужи и за идеален момент, в който да промениш гардероба си или пък начина, по който изглеждаш. Също така е особено подходящ период за смяна на парфюма. Не, нямаме предвид да купиш същия, който носиш от няколко месеца насам, а да избереш по-лек и летен аромат. Все пак в горещината парфюмите увеличават интензитета на своето ухание, което означава, че тежките, есенно-зимни парфюми стават по-неподходящи за топлите летни месеци.

летни парфюми

Тенденцията при дамските парфюми това лято е завладяващото съчетание на сочни плодове, ядки, карамел и свежи цветя. Най-подходящите ухания за жени този сезон съдържат онези нотки, които са типични за пазарите на плодове или цветя рано сутрин. Модерно е уханието на сочни сливови листенца, ароматен мед и деликатни рози, т.е. всичко, което не е прекалено тежко и което ще ти придаде леко и лятно настроение.

От своя страна, летните мъжки ухания отстъпват по-сериозно от досегашните тенденции, като на преден план излизат освежаващите нотки на цитруси, мента и екзотични подправки. Те успяват, обаче, да запазят дълбочината, увереността и сексапила, които носят. Основно, мъжките парфюми това лято могат да се обособят в три групи:

  1. Освежаващи парфюми, които съдържат акватични нотки и ухания на зелени билки и цитрусови плодове. Подхождат за слънчевото и изпълнено с енергия лятно ежедневие.
  2. Коктейлни парфюми, които загатват за любими мъжки питиета като джин, бърбън и уиски, чиито ухания са умело съчетани с ароматите на черен и зелен чай. Създават усещането за сила и мъжественост.
  3. Екзотични парфюми, които разглеждат по нов начин класическите ориенталски аромати. В своята основа те съдържат редки, екзотични подправки и дървесни растения. Идеални са за дългите, горещи летни нощи.

Лятото е сезон, в който хората осъществяват нови приятелски запознанства всеки ден. Ако искате да направите наистина положително първо впечатление, то освен дрехите и стила си, трябва внимателно да подберете и носения от вас парфюм. Все пак красивата рокля или елегантната риза може да ви направи привлекателни, но парфюмът е този, който отразява истинската ви индивидуалност. Той ще накара всички да се обръщат, когато минавате покрай тях. Ето няколко предложения за аромат през лятото, който ще допълни и подсили неотразимия ви имидж.

Аромати за нея:

  • D&G Dolce
    Dolce от „Dolce & Gabbana“ е нов женски аромат, който е в унисон с тенденциите това лято. Парфюмът е нежен и свеж и представлява невероятно съчетание от папая, нарцис, беладона и водна лилия. Деликатен и чувствен, той е подходящ за изтънчената жена, желаеща да направи силно впечатление на господата около себе си.
  • Boss Jour Pour Femme
    Този елегантен аромат показва трите лица на една жена: лекота, вдъхновение и спокойствие. Те са пресъздадени чрез изключителното съчетание на бели цветя и искрящи цитруси.
  • Salvatore Ferragamo Incanto Amity
    Incanto Amity е летен цветно-плодов аромат. Свежите и сочни плодови нотки, комбинирани с невероятното ухание на букет от цветя, го правят идеален спътник на всяка модерна жена през това лято.
  • Mochino Cheap & Chic Light Clouds
    Макар и представен още през 2009 година, този аромат е изключително подходящ за настоящия сезон. Взел своето вдъхновение от небето и цветята през пролетта, деликатният, чист и свеж парфюм ще те накара да се почувстваш щастлива, като развихри въображението ти и те накара да мечтаеш.
  • Calvin Klein Downtown
    Downtown е още един парфюм, изпреварил тазгодишните тенденции. Лансираният през 2013 г. аромат е класически и изтънчен. Невероятното съчетание на цветен букет и плодови ухания прави този парфюм подходящ за младите дами, които харесват сладки аромати.

Аромати за него:

  • Gucci Made to Measure
    Елегантен и изтънчен, Made to Measure е ароматът за онзи мъж, който изисква най-доброто. Съблазнителният парфюм съчетава в себе си тонизиращи ухания на бергамот, лавандула и анасон, допълнени с пикантни нотки на индийско орехче и канела. Това го превръща в луксозен аромат, който те кара да се чувстваш неотразим.
  • Boss Bottled Sport
    Това е свеж, ободряващ и енергичен аромат, като едновременно с това е и изключително мъжествен. Boss Bottled Sport е парфюмът за онези мъже, които искат да предизвикват себе си през това лято.
  • Dolce & Gabbana Light Blue Discover Vulcano
    Представен през 2014 година, този парфюм е вдъхновен от дъха на средиземноморските билки и загадъчността на Еолийските острови край Сицилия. Луксозното ухание съчетава в себе си нотки на лимон, джинджифил и лавандула. Летният аромат е подходящ за носене особено след залез, тъй като ще те накара да изглеждаш неустоим и загадъчен в очите от жената до теб.
  • Azzaro Chrome United
    Chrome United е вдъхновен от развлеченията в горещите летни нощи, истинското приятелство и онези вълшебни моменти, които правят живота по-красив. Пикантно-дървесният аромат освежава със своя дъх на цитруси, зелен чай и мускус. Ако си мъж, който обича да създава контакти, да се забавлява и да е в компанията на истински приятели – това е твоят парфюм!
  • Armand Basi L’Eau Pour Homme
    Водно-дървесният аромат от 2010 година носи в себе си мисълта за плаж и море. Уханията на бергамот, лавандула, бамбук и пачули в този изтънчен парфюм ще съберат погледите около теб. Ако през това лято си планирал почивка край Средиземноморието, ти препоръчваме да намериш място в багажа си за уханието от Armand Basi. То ще направи ваканцията ти неабравима!

Надяваме се, че нашите предложения ще превърнат лятото ти в по-красив, незабравим сезон. Както е казал Жан Пол Герлен, парфюмът е най-силната форма на един спомен. Помисли добре и избери най-подходящото за теб ухание. То ще ти помогне да създадеш прекрасни спомени за себе си, а защо не и за другиго!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.