9 парфюма за пътешествия и приключения

летни парфюми

Забелязали ли сте, че най-хубавите ни спомени имат аромат. Да, звучи малко странно, но всъщност е научно доказано – уханията не само ни влияят по различни начини, но и могат да играят роля на своеобразна машина на времето. Те лесно ни пренасят в различни моменти, различно време, наситено с усещания и спомени. Сигурни сме, че ако усетите това определено ухание, ще ви е много по-лесно да се пренесете обратно в онзи прекрасен момент от миналото лято или ще можете отново да усетите пролетния полъх и чувството от събуждащия се свят.

Ароматните нотки обаче могат и много повече от това да ни връщат към любими моменти. Те могат да ни подготвят за специални изживявания, да изкарат на показ нашите желания и мечти, за които не ни стига смелост.

И тъй като лятото е в разгара си, а, както знаем, то е и перфектният сезон за създаване на спомени, тук сме ви подготвили 9 ухания, които ще отключат приключенеца във вас и ще ви предразположат за незабравими преживявания и неустоими, запомнящи се моменти. Вижте кои са те:

1. Davidoff Adventure за мъже

Неслучайно започваме нашата селекция с този аромат. Davidoff Adventure е уханието на пътешественика, приключенеца, първооткривателя. Той перфектно съчетава харизмата с приключенството, силата и стабилността с неизвестното. Ухаещ на ароматни и освежаващи мандарини, лимони, ветивер и мускус, той ще ви зареди и подготви за незабравими летни моменти и нови хоризонти.

2. Lalique L’Amour за жени

Ако искате мигновено да събудите желанието си за романтични приключения и да се заредите с лятно настроение, това е ароматът за вас. Лек, сладък, ненатрапчив, но изключително завладяващ, той ще ви омагьоса, подготвяйки ви за паметни летни нощи и дни.

3. Mercedes-Benz VIP Club Energetic Aromatic by Annie Buzantian за мъже

Със своето изчистено и елегантно ухание, Mercedes-Benz VIP Club Energetic Aromatic ще ви плени и впусне в едно изкусително приключение. Подходящ е както за разходки по плажа, така и за горещи парти нощи. Ароматът подчертава вашата класа, изтънченост и съблазън, добавяйки приключенска нотка към последващите впечатления.

4. Clinique Happy за жени

Слънчева лятна утрин, лек полъх на ветрец, в ръката ви е освежаващ цитрусов фреш, по кожата си усещате пръските на морските вълни, които се разбиват на брега близо до вас. Всеки летен ден е приключение, всеки летен ден е повод за щастие, дори и по-спокойните и релаксиращи такива. Усетете щастието и свежестта с Happy и се насладете максимално на своето лято.

5. Bentley Bentley for Men Azure за мъже

Усетете свободата и безметежността на лятото. Вдъхновен от кабриолета Bentley Azure, този аромат указва незабавно въздействие със своя прилив на свежест като дъх на солен въздух на брега на морето. Bentley for Men Azure ще ви позволи да усетите истинската енергия и зареждащата сила на безграничното синьо.

6. Michael Kors Wonderlust за жени

Основното на значение на парфюма е концепцията за бягство. Тук няма нужда от думи. Вижте само рекламния клип на аромата:

https://www.youtube.com/watch?v=SuvA7ZbF3NU

7. Hermes Le Jardin de Monsieur Li за мъже и жени

Ето какво казва създателят на аромата – Жан-Клод Елена, за него: „Спомних си аромата на езерата, уханието на жасмин, мириса на мокрите камъни, на сливови дървета, на кумкуат и на гигантски бамбук. Всичко това беше там, а в езерата се виждаха дори шарани, които бяха на прага на своето столетие.”

Цитрусовото ухание, подходящо и за мъже, и за жени, ще отключи съзнанието ви и ще ви потопи във въображаема цветна градина, в която лесно можете да се изгубите в красотата и неустоимото ухание на ароматите, които ви заобикалят.

8. Van Cleef & Arpels Reve за жени

Потапяйки ви в един свят от фантазии и мечти, ориенталските нотки на този сладък и елегантен аромат ще напомни за удоволствието и безгрижието, съчетано с морския бриз и плодовите елементи. Парфюмът заобикаля съзнанието ни със спиращи дъха гледки и ни оставя не само с желанието за още, но и с подтик за действия и инициативи.

9. Calvin Klein CK2 за мъже и жени

Лятото по традиция е наситено с незабравими нощи, луди моменти, импусивни пътувания, дни, изпълнени с приятни коктейли, хубава музика, любими хора и  красиви аромати. Лятото е предназначено за приключения и създаване на спомени. Лятото е младо по дух, смело, дори леко безразсъдно. Необикновената комбинация от уасаби, мандарини и виолетови листа в лицето на Calvin Klein CK2 го прави подходяща компания за всички необикновени изживявания, които ви предстоят.

Лятото е за вас самите. Угодете си и го изживейте. Направете го незабравимо. Желаем ви страхотни летни моменти.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.