Съвременен блог за маркова парфюмерия

Незабравимото ухание на лято 2014

Ето ни в разгара на лятото. Като че ли точно този момент от годината е отреден за забавления и почивка. Ежедневието ти е изпълнено с плаж, море и летни партита с много хора и невероятни коктейли. Но освен време за емоция и спиращи дъха преживявания, лятото може да послужи и за идеален момент, в който да промениш гардероба си или пък начина, по който изглеждаш. Също така е особено подходящ период за смяна на парфюма. Не, нямаме предвид да купиш същия, който носиш от няколко месеца насам, а да избереш по-лек и летен аромат. Все пак в горещината парфюмите увеличават интензитета на своето ухание, което означава, че тежките, есенно-зимни парфюми стават по-неподходящи за топлите летни месеци.

Тенденцията при дамските парфюми това лято е завладяващото съчетание на сочни плодове, ядки, карамел и свежи цветя. Най-подходящите ухания за жени този сезон съдържат онези нотки, които са типични за пазарите на плодове или цветя рано сутрин. Модерно е уханието на сочни сливови листенца, ароматен мед и деликатни рози, т.е. всичко, което не е прекалено тежко и което ще ти придаде леко и лятно настроение.

От своя страна, летните мъжки ухания отстъпват по-сериозно от досегашните тенденции, като на преден план излизат освежаващите нотки на цитруси, мента и екзотични подправки. Те успяват, обаче, да запазят дълбочината, увереността и сексапила, които носят. Основно, мъжките парфюми това лято могат да се обособят в три групи:

  1. Освежаващи парфюми, които съдържат акватични нотки и ухания на зелени билки и цитрусови плодове. Подхождат за слънчевото и изпълнено с енергия лятно ежедневие.
  2. Коктейлни парфюми, които загатват за любими мъжки питиета като джин, бърбън и уиски, чиито ухания са умело съчетани с ароматите на черен и зелен чай. Създават усещането за сила и мъжественост.
  3. Екзотични парфюми, които разглеждат по нов начин класическите ориенталски аромати. В своята основа те съдържат редки, екзотични подправки и дървесни растения. Идеални са за дългите, горещи летни нощи.

Лятото е сезон, в който хората осъществяват нови приятелски запознанства всеки ден. Ако искате да направите наистина положително първо впечатление, то освен дрехите и стила си, трябва внимателно да подберете и носения от вас парфюм. Все пак красивата рокля или елегантната риза може да ви направи привлекателни, но парфюмът е този, който отразява истинската ви индивидуалност. Той ще накара всички да се обръщат, когато минавате покрай тях. Ето няколко предложения за аромат през лятото, който ще допълни и подсили неотразимия ви имидж.

Аромати за нея:

Аромати за него:

Надяваме се, че нашите предложения ще превърнат лятото ти в по-красив, незабравим сезон. Както е казал Жан Пол Герлен, парфюмът е най-силната форма на един спомен. Помисли добре и избери най-подходящото за теб ухание. То ще ти помогне да създадеш прекрасни спомени за себе си, а защо не и за другиго!

Exit mobile version