Абитуриентски балове 2017 – Ухания за една незабравима нощ

С настъпването на месец май приближава и един от най-важните и запомнящи се моменти от живота на всеки млад човек – абитуриентският му бал.

абитуриентски балове 2017

Това е не само метафорично навлизане в света на „големите“, но и затваряне на една важна и дълга страница от живота на младежите. Зад тях са спомени, мили моменти, прекрасни изживявания и усвоени знания, а пред тях стоят нови хоризонти и предизвикателства.

Сигурни сме, че приготовленията за голямата вечер са започнали отдавна, а нетърпението нараства с всеки изминал миг. Обаче подготовката не се изчерпва само с намирането на перфектните тоалет и аксесоари. Както знаете, парфюмът е задължителен и не само ще „допълни“ визията ви, но и ще повдигне настроението и самочувствието ви, подготвяйки ви за незабравими изживявания.

Вижте какви са нашите предложения за перфектното ароматно допълнение към вашата приказна вечер.

За тези, които имат близки, на които им предстои това специално изживяване – абитуриентски бал, нашите предложения могат да бъдат прекрасен подарък за абитуриента, придавайки му допълнително стил и изтънченост.

Ухания за стилната дама:

Elie Saab Le Parfum L’Eau Couture EDT

Този изискан и неустоим аромат е най-подходящото допълнение към перфектната и издържана визия на младата изтънчена абитуриентка. С помощта на божествената композиция, съчетала свежестта на природата с мекото ухание на ванилови нотки, няма да останете незабелязани.

Marc Jacobs Divine Decadence EDP

Ако искате да блестите в лукс, при едно докосване на аромат до кожата ви, то това е ароматът за вас! Decadence Divine съчетава в себе си лукса и чувствеността, озарява сетивата и ви кара да се чувствате брилятна, ослепителна и харизматична. Ориенталският цветен аромат е „приютен“ във флакон във формата на елегантна дамска чантичка – дори още от неговия външен вид можем да усетим класата и разкоша му.

Estee Lauder Modern Muse Chic EDP

Modern Muse Chic от Estee Lauder е аромат за всяка дама, която наистина обича да бъде под светлината на прожекторите. Парфюмът е създаден, за да разкрие модната икона във всяка жена, изразяваща индивидуалността си чрез своя стил и аксесоари. Композицията е поразителна експлозия от цветни, плодови и дървесни аромати.

DKNY Be Desired EDP

DKNY Be Desired смесва усещания за изтънченост, свежест и нестихващи преживявания. Емоционален, сочен и сладък – този аромат е подарък, който трябва да си направите. Той ни грабва още с обвивката си – емблематичен флакон с форма на ябълка, а ни пленява завинаги с уханните нотки на жасмин, портокал, касис и виолетка.

Elizabeth Arden Green Tea Tropical EDT

Този свеж плодово-цветен парфюм ще ви зареди с енергия и повлече във водовъртеж от ароматни преживявания. Съчетанието между успокояващия зелен чай и упойващата магнолия, последвано от симбиозата между мускус и тропически плодове финно ще подчертае вашият стил!

Аромати за изискания кавалер:

Trussardi Blue Land EDT

Знаете ли какво ви дели от идеалния образ? Този парфюм. Trussardi Blue Land е зашеметяваща мелодия от водни, земни и плодови аромати. Той може да бъде описан единствено с думи като „изтънченост“, „съвършеност“, „харизма“. Той допълва елегантната ви визия, съблазнява и освобождава.

Ferrari Scuderia Ferrari Light Essence Acqua EDT

Този силен, мъжки аромат съблазнява, увлича и привлича. Той преплита страст и морска свежест. Композицията е впечатляваща и освежаваща смес между лайм, джинджифил, мускус, роза и морски нотки. Scuderia Ferrari Light Essence Acqua ще събуди приключенеца във вас и ще ви подготви за незабравими изживявания.

Mercedes Benz EDT

Този дървесен аромат ще омагьоса вас и всички около вас. Това е идеалният аксесоари за вечер, изпълнена с вълнения. Съчетаващ богато разнообразие от ароматни нотки, той си играе със сетивата и внася стил, увереност, съблазън и класа.

Guess Dare EDT

Готови ли сте за това приключение? Парфюмът е идеален завършек за вашата визия. Уханието ни носи усещане за свобода, неуловимост и увереност. Guess Dare ще ви помогне да подчертае своя индивидуализъм, недодправеност и стил.

John Varvatos Artisan Blu EDT

Уникален, харизматичен, артистичен – това е мъжът, който избира John Varvatos Artisan Blu. Неконвенционален, но елегантен, той пленява всички около вас още с първия полъх. Цитрусовата експлозия, която включва в композицията си, ни зарежда и приготвя за приключения през цялата вечер.

Това бяха нашите предложения за вас, мили абитуриенти. Както и за всички вас, решили да подарят ароматен подарък за специалната нощ. Добавете желаното послание към предстоящата нощ и се наслаждавайте!

Пожелаваме ви прекрасни изживявания, изпълнени с емоции и приключения!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.