Най-очакваните парфюми за 2017 г.

12 аромата, които ще искате да добавите към своята парфюмерийна колекция тази година

upcoming-fragrances-2017-blog-post-imageBG-new

Новата година вече е тук и с нетърпение очакваме да видим какво ще донесе на всички любители на парфюмите! 2017-та със сигурност ще бъде година, изпълнена с изключителни нови парфюми както за мъже, така и за жени. Нека да надникнем зад завесите и да разгледаме най-очакваните парфюми, които ще бъдат пуснати на пазара през 2017 г.:

Дамски парфюми 2017:

Nina Ricci Luna Blossom

 Nina Ricci Luna Blossom е по-лека версия на популярния парфюм Luna от Nina Ricci. Основно предназначен за азиатския пазар, новият аромат Luna Blossom и този път е приютен в емблематичната парфюмерийна бутилка във форма на ябълка, с която са известни парфюмите на Nina Ricci. Новата парфюмерийна бутилка има златна капачка с две ябълкови листа, а самата тя е решена в приказен лилаво-розов цвят с виолетова сатенена лента, нежно обвиваща гърлото ѝ.

Ароматът е създаден от парфюмериста Фабрис Пелегрин (Fabrice Pellegrin) и ще впечатли дамите, които ценят плодово-флорални аромати с отчетлива свежест на върха на ароматната пирамида, богато флорално сърце и съблазнителна ориенталска база. Композицията се отваря с цитрусово-плодова свежест на бергамот и круша Nashi и узрява в богат букет от божур, жасмин и магнолия. Чувствената база от кедър и мускус добавя дълбочина и наситеност към аромата.

DKNY Be Delicious City Girl Collection

 Не един или два, а цели три впечатляващи парфюма ще бъдат пуснати в началото на 2017 г. от DKNY в парфюмерийната колекция Be Delicious City Girl. Те ще включват следните аромати: Brooklyn Girl, Chelsea Girl и Nolita Girl.

Brooklyn Girl ще зарадва съвременните дами, които не се страхуват да поемат рискове и със сигурност знаят как да използват екстравагантния си стил, за да акцентират върху своята индивидуалност, следвайки последните модни тенденции. Плодово-цветният аромат съдържа нотки на боровинки, фрезия и жасмин, подсилени от съблазнителната основа от кехлибар. Бутилката на парфюма на Brooklyn Girl се предлага в прекрасен синьо-виолетов цвят в известната форма на парфюмерийните бутилки на DKNY.

Chelsea Girl ще бъде парфюмът на женствената дама, която не поставя никакви етикети върху уникалния си стил. Готова да експериментира с тенденциите в търсене на собствената си индивидуална визия, тя безпроблемно печели мъжките сърца по пътя си. Приютен в по женски розова бутилка, парфюмът включва нотки на ябълка, орхидея, черна роза и бял мускус.

Nolita Girl е парфюм, предназначен за непокорната жена, която е всичко друго, но не и добро момиче. Всеки ѝ завижда за безупречния градски стил, за това, че сама поставя собствените си граници. Парфюмерийните нотки са малина, теменужка, магнолия и сандалово дърво, а бутилката на парфюма е в женствен, но непокорен виолетов оттенък, който намеква, че има нещо повече в него, отколкото това, което може да се види на повърхността.

Thierry Mugler Alien Eau Sublime

 Лимитираната серия тоалетна вода (Alien Eau Sublime) е сред най-очакваните парфюми за жени през 2017 г. Най-новото допълнение към известната серия Alien включва емблематичните парфюмерийни нотки на жасмин, кехлибар и кашмир, които са използвани и в оригиналния парфюм. Новото издание обаче, е вдъхва живот и на цитрусови нотки, зелени нотки, както и летни цветя.

Носещ наситена свежест и женствена енергия, ароматът се отваря с комбинация от лимон, портокал, мандарина, галбан и летни цветя. Във флоралното сърце на новия Alien се крият ароматни нотки на жасмин, черешов цвят, цвете Tiare и хелиотроп. Топлата кашмирена база включва дървесен ветивер и бял кехлибар, които придават дълбочина в характера на оригиналния Alien по един нов, вдъхновяващ начин.

Miu Miu L’Eau Bleue

 2 години след пускането на Miu Miu Eau de Parfum (през 2015 г.), модната къща Miu Miu представя и нова версия на аромата през февруари 2017 г. Новият аромат се нарича Miu Miu L’Eau Bleue и ще бъде по-лека версия на оригинала. Те със сигурност са избрали най-подходящото време за пускането на новия си аромат, тъй като той ще бъде сред най-търсените аромати за жени през пролетта на 2017-та година.

Създаден от парфюмериста Даниела (Роше) Андрие (Daniela (Roche) Andrier), новият аромат на Miu Miu има свежо флорално-зелено начало, включващо пролетни цветчета на момина сълза. Деликатното ароматно сърце на парфюма носи зелени нотки, бели цветя, както и парфюмерийна нотка, представляваща интерпретация на утринна роса. Основата на парфюма очарова обонянието със специална молекула, разработена от Givaudan. Тя се нарича „akigalawood“ и прилича на микс от пачули, пиперливи нотки и дървесни нотки.

Sisley Izia

 Отдаващ почит към парфюмерийната нотка роза, новият дамски парфюм Izia от Sisley се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на 2017 г. Женственият парфюм носи модерно усещане, но обещава да се превърне във вечна класика, благодарение на своята неустоима чувственост и съблазнителна женственост.

Композицията се отваря с алдехиди, бял бергамот и розов пипер. Розовото му сърце е обогатено от букет цветни нотки и ангелика. Топлата база включва дървесно-мускусни парфюмерийни нотки, сред които най-доловими са кехлибар, кедър и мускус.

upcoming-fragrances-2017-blog-post-image2-BG

Мъжки парфюми 2017:

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve

 Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve е парфюм за мъже, който се очаква да бъде пуснат на пазара през март 2017 г. Създаден от известния парфюмерист Жак Кавалиер (Jacques Cavallier), новият мъжки аромат е вдъхновен от Атлантическия океан.

Най-забележителната парфюмерийна нотка в новия морски аромат е създадената специално за Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve – „морски кехлибар“. Представяща дълбочината на океана, тя се допълва от нотки на „бурно море“, както и освежаващ калабрийски бергамот, тонизиращ сицилиански лимон, и цяла плеяда от завладяващи мъжествени базови нотки (ветивер, пачули, сандалово дърво и бензоин).

Giorgio Armani – Armani Code Colonia

 Най-новият аромат на Giorgio Armani, Armani Code Colonia, е сред най-очакваните аромати за мъже през 2017 г. Елегантен и чувствен, новият аромат има семпла композиция и е изграден върху контраста между леки и по-наситени нотки, създавайки стилен аромат, който ще се хареса на мъжете, които ценят ненатрапчивата елегантност и неподвластния на времето стил.

Парфюмът е създаден от известния парфюмерист Антоан Мейсъндю (Antoine Maisondieu). Неговата композиция е свежа и елегантна, с отличителен чувствен аромат на портокалов цвят. Композицията се отваря с експлозия от пикантна цитрусова свежест, благодарение на връхните нотки бергамот, мандарина и розов пипер. Сърцето на аромата държи в своята прегръдка портокалов цвят, градински чай и салицилатна молекула (синтетична сладка флорална нотка). Основата на парфюма е базирана на дървесни нотки, кехлибар, тонка и хелиотроп.

Thierry Mugler A*Men Kryptomint

 Над 20 години след като Thierry Mugler пуска на пазара оригиналния A*Men (през 1996 г.), представя неговото най-ново издание, A*Men Kryptomint. Нетърпеливо очакван през 2017 г., парфюмът е най-новото допълнение към известните ориенталски гурме аромати, сред които A*Men Pure Coffee, A*Men Pure Malt и A*Men Pure Tonka. A*Men Kryptomint обещава да бъде толкова чувствен и безкомпромисен, колкото и предшествениците си.

„Звездата на шоуто“ в A*Men Kryptomint ще бъде парфюмерийната нотка мента, предлагаща нови нива на свежест и енергия в мъжкия аромат. Точно както зарядното устройство съживява умиращата ви батерия, A*Men Kryptomint обещава да повиши нивата ви на енергия и да ви послужи като допълнителен стимул да дадете 100% от себе си на света. Композицията е изградена с помощта на замразена американска мента, египетски здравец, пачули и тонка.

Dior Homme Sport (2017 г.)

 Най-новата версия на Dior Homme Sport ще бъде лансирана през февруари 2017 г., близо 5 години, след като Dior лансира своята предишна версия. Новият аромат ще се хареса на съвременния градски мъж, който е изискан, но и неустоимо чаровен. Той води динамичен живот, програмата му е пълна с бизнес дейности през деня, но се впуска в завиден нощен живот, пълен с красиви жени, елегантни вечери, както и диви партита.

Създадена от Франсоа Демаши (Francois Demachy), вътрешният парфюмерист на Dior, композицията се отваря с цитрусовата свежест на лимон, червен портокал и грейпфрут. Розов пипер и индийско орехче са в основата на пиперливото му сърце, а сандалово дърво и ветивер балансират композицията, внасяйки топлина в аромата. Мотото на Dior Homme Sport (2017 г.) е „Животът е площадка за игра.“

Calvin Klein CK All

Едно ново допълнение към известните унисекс аромати от Calvin Klein, CK All ще направи всички фенове на унисекс ароматите щастливи с пускането си на пазара през февруари 2017 г. Мотото на новия аромат е „Бъди един. Бъди всичко. Просто бъди себе си.“ А добрата новина е, че парфюмът няма да бъде лимитирана серия, така че феновете му ще могат да му се наслаждават за повече от един сезон!

Свежа и тонизираща, композицията му се отваря с експлозия от цитрусова свежест, благодарение на връхните нотки мандарина и цитруси. Следващо свежата нишка, сърцето на парфюма включва цитрусови цветчета и известната молекула Paradisone (много мощна синтетична жасминова нотка, която кара хората да извръщат глава, за да видят откъде идва това божествено ухание). Топлата база включва кехлибар и ориенталски нотки, които допринасят за дълготрайността на аромата.

2017 г. обещава да бъде доста плодотворна година с много нови мъжки и дамски аромати от някои от най-известните парфюмерийни къщи като Nina Ricci, DKNY, Thierry Mugler, Miu Miu, Sisley, Bvlgari, Giorgio Armani, Dior, Calvin Klein и др. Кои от изброените по-горе парфюми, които ще бъдат лансирани през 2017 г., искате да изпробвате и да добавите към своята парфюмерийна колекция?

 Очаквайте част от тях и в нашия онлайн магазин – fragrances.bg

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.