Топ 10 любими реклами на мъжки парфюми на Венера Козметикс

Нека си го признаем. Искаме или не, рекламите са навсякъде около нас. Ежедневно различни брандове и марки ни „бомбардират“ със своите послания чрез различни средства и чрез различни канали за комуникация. В парфюмерийният свят това също не е изключение. Още повече, че големите брандове за парфюми не просто предлагат на своите потребители ухания, а класа, живот и емоция, „уловени“ в техните шишенца.

Представяме на вашето внимание нашата селекция от 10 любими реклами на мъжки парфюми (Или, за да бъдем честни, 10 най-секси мъжки актьора в парфюмерийни реклами).

Приятно четене и гледане!

Calvin Klein – Encounter

Слабостта ни към секси вампира от хитовия сериал на НВО „Истинска кръв“ – Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard), не е единствената причина тази реклама да е първа в нашия списък. (Макар че да се срещнеш с шведа в тъмна дъждовна вечер определено ни звучи като начало на една доста интересна история.) Рекламата, както и парфюмът, завладяват още от първата среща. Александър, а и самият бранд, който стои зад парфюма, са една достатъчно добра комбинация. Въпреки това, прекрасната Лара Стоун, дъждът и неговото участие като трети главен герой и комбинацията от нежни и интензивни музикални тонове, допълващи настроението, ни докарва до истинското усещане на магнетизма и силата на това ухание.

Burberry – Mr. Burberry

Сюжетът в тази реклама е привидно обикновен – тя представя ежедневието на млада, симпатична двойка. До тук нищо впечатляващо. Но затова толкова обичаме рекламните кампании на парфюми – защото са многопластови със заровено послание, като съкровище, което ти самият трябва да откриеш. Малките моменти, играта на светлосенки, допирът на голите тела едно с друго, скритите усмивки, дори и при най-привидно ежедневните действия, играта на пръстите върху тялото на другия, допълнени от впечатляващата архитектура и още по-впечатляващия музикален съпровод – тази реклама има всичко това. Дори можем да усетим как парфюмът се разлива по нашата кожа и как ние сме на мястото на героите.

Diesel – Only the Brave

Тук няма да говорим много. Парфюмът е предназначен за истинските, смелите мъже, стремящи се към самоусъвършенстване и развитие, но това си личи само от един поглед към опаковката му. А монологът на прекрасния Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth) в рекламата казва достатъчно. (И е мотивиращ, вдъхновяващ и подходящ не само за мъжката аудитория!)

Davidoff – Cool Water

Добре. Признаваме си, че леко послъгахме в заглавието, но нямаше вариант, при който да се спрем само на една от следващите две реклами. Davidoff Cool Water е свеж и прохладен аромат за динамични мъже. Изгледайте клиповете по-долу и ще разберете. От тях лъха на морски бриз, свобода, сексапил. От тях се усеща силата на могъщия океан, на волята и свободата.

 

Hugo Boss – Boss Bottled Night

Дори само участието на Massive Attack е достатъчно, за да ни накара да обожаваме нещо. Прибавете към това сексапилния Ryan Reynolds, страхотната кинематография и бранд като Hugo Boss и имаме печеливша комбинация. Чувствена и интензивна, рекламата успява да ни предаде правилното послание – парфюмът Boss Bottled Night е подходящ за силните мъже със свободен дух!

Chanel – Bleu de Chanel

Рекламата ни дава представа какво се случва, когато се докоснеш до Chanel. Бляскав живот под прожекторите, желан, мечтан и истински. Chanel те кара да чувстваш точно това, а след това… “Your flavour becoming who you are.” Защото единствено Chanel може да въздейства по този начин – да те накара да бъдеш най-добрата версия на себе си.

Ако ви трябва още една причина, тя се казва Геспар Улел (Gaspard Ulliel).

Christian Dior – Dior Homme

Гай Ричи (Guy Ritchie), Джъд Лоу (Jude Law) и Dior – вече ви стана ясно, че това няма да е типичната реклама. Това всъщност въобще не е реклама – този short movie е истински Парижки шедьовър, наситен със съспенс, страст и магнетични сцени. Романтични старинни сгради, страхотна актьорска игра, Парижките улици и майсторска режисура, това е „рекламата“, която задължително трябва да видите!

Azzaro Pour Homme

Наслада за очите и духа. Парфюмът те прави желан, уверен, силен и магнетичен. Той иска и може. Рекламата предава и послание към жените. На такъв мъж подхожда единствено уверена, истинска дама, която знае какво иска и как да го получи. Готови ли сте?

 

Jimmy Choo – Man

Джон Сноу може и да не знае нищо, но, ако трябва да бъдем честни, не му е нужно. Признаваме си, тази реклама е повече насочена към женската аудитория. Сцените ни карат да изпитваме желание да бъдем на мястото на страхотния женски модел с впечатляващите дълги крака и, естествено, близо до Кит Харингтън. А парфюмът е само една от причините за това. Ароматът не прави изключение от желаните от всяка жена стоки, които Jimmy Choo предлагат.

 

Givenchy – Gentlemen Only

Посланието тук е ясно – само за джентълмени. За мъжете, които не се страхуват да показват възпитание, нежност и пристрастие. Мъжете, които не се страхуват да се намокрят. Мъжете, които знаят как да направят страхотно впечатление още с първия си полъх и първото си действие. Вие от тях ли сте?

 

Очаквайте скоро и нашата колекция от любими реклами на женски парфюми. А до тогава ви предлагаме или да посетите нашия уебсайт https://fragrances.bg, където сме се погрижили да ви предадем силата и харизмата на парфюмите, този път чрез думи, или ако сте настроени ретро, да погледнете как са изглеждали парфюмерийните реклами преди години.

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.