Най-привлекателните дамски парфюми

Най-привлекателните дамски парфюми

Намирането на правилния или правилните аромати не е лесна задача. Докато някои жени предпочитат да имат само един характерен аромат, има други, които обичат да залагат на различни аромати в зависимост от настроението, сезона или друго. Парфюмерийната палитра е огромна – от леки флорални аромати до тежки дамски парфюми, е почти невъзможно да разберете от къде дори да започнете.

Най-добрият парфюм за жени е парфюмът, който отговаря на вашето настроение и личност. Ароматът(ите) могат да ви накарат да се чувствате добре. Може да бъде свеж и флорален аромат или по-тежък и тъмен аромат. Най-добрият парфюм за жени зависи от повода. Намерете лек и свеж аромат за натоварените часове на деня или изберете съблазнителен малко по-тежък парфюм за вечерна употреба.

Ако се съмнявате кои парфюми са най-актуални в момента, ще ги намерите в този материали. Събрахме най-горещите от най-горещите парфюми за жени. Това са едновременно свежи и по-тежки аромати от най-ексклузивните марки парфюми. Сред тях със сигурност се крие и Вашият фаворит.

Първият в света модерен парфюм

През същата година, когато Айфеловата кула е издигната в Париж и населението празнува 100-годишнината от Френската революция, на пазара е лансиран аромат, който революционизира парфюмерийната индустрия завинаги. Шедьовърът на Aimé Guerlain – Jicky от 1889 г. се нарича „първият модерен парфюм в света“. Но какво го прави толкова специален?

През 1889 година не е имало безкрайно много възможности за парфюмеристите, когато са създавали своите ароматни творения, което означава, че повечето парфюми по онова време са имали доста сходен аромат. „Jicky“ е първият по рода си, който не мирише на сладки цветя, а съдържа розмарин, ванилия и тайна съставка. Въпреки че съставките са се променили леко от 1889 г. насам, цялостното впечатление от „Jicky“ остава същото. Това е изключително чувствен и сложен аромат, който след няколко впръсквания ухае очарователно и приляга като ръкавица на всяка дама.

Олицетворение на висша мода

Името Yves Saint Laurent е синоним на каймака на френската мода, а брандът дарява своите почитателки с незабравим аромат.  Получавате и парфюм, чиято бутилка, украсена с емблематичното лого на модната къща, краси рафта ви у дома, но и освен това уханието е омагьосващо. Това е уникална и сложна комбинация от различни нотки, включително връхни нотки на мандариново масло и касис, средни нотки на лавандулово масло, жасмин и портокалов цвят, и базови нотки на ванилия и мускус. Женствен аромат за силната, смела – и не на последно място свободна жена.

С аромат на маргаритки и мечти

привлекателни дамски парфюми

Убедени сме, че всяка от вас е виждала някъде нежния флакон с изключително сладки маргаритки, нали така? Marc Jacobs Daisy Dream е един от най-популярните парфюми за жени на световната сцена. Не само, че този изобилен флорален парфюм ухае божествено, той също е малко произведение на изкуството само по себе си, което изглежда страхотно, дори и като елемент от декорацията на тоалетката. Модерна класика без аналог, носеща на своята притежателка безгрижие и свобода. Връхните нотките на къпина, грейпрфут и круша, в съчетание с жасминовите средни нотки са придружени за финал от базовите нотки от бяло дърво, мускус и кокос. Невинност, феерия и свобода в бутилка.

Аромат за Нея

Boss The Scent for Her Intense e аромат за жените с главно „Ж“. Този парфюм е за дамите, които обичат да бъдат забелязани, където и да са. Интензивен, съблазнителен и топъл – този парфюм ухае абсолютно фантастично. Ароматът съчетава връхни нотки на праскова, мед и фрезия, сърдечни нотки на цвят османтус и базови нотки на печено какао. Парфюм, който със сигурност ще бъде забелязан – в добрия смисъл! Аромат, подходящ за силните дами, които все пак биха се зарадвали на мъничко романтика от страна на господата.

Класика в колекцията на всяка дама

Разбира се, един от емблематичните аромати на Lancôme, попадащи в списъка с топ 5. Като цяло, красивите аромати на Lancôme са изключително популярни, но Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum в частност направи добър старт в областта.

Ароматът бестселър е изграден около ценния ирис, сладост от ванилия, както круши и тонка. Средните нотки крият жасмин и портокалов цвят, докато базовата нотка предлага пачули, което придава дълбочина на аромата. Добра комбинация от сладък, флорален и плодов аромат. Освен това сетивата са посрещнати от свежа аура от портокалов цвят, жасмин и зърна тонка. Добра комбинация от сладък, плодов и флорален аромат. Ако този аромат е сред вашите любимци, то ние ви съветваме да изпробвате и ароматите Lancome La Vie Est Belle Soleil Crystal, както и Lancome La Vie Est Belle Flower of Happiness.

Ако и вие сте завладени от тенденциите за пазаруване онлайн, то вероятно се сдобивате с всичко необходимо по този начин. Въпреки това купуването на парфюм онлайн не е непременно във вашите планове, но трябва да бъде. Въпреки че може да изглежда странно да купите парфюм, без първо да го помиришете, купуването на парфюм онлайн има дълъг списък от предимства. Но когато става дума конкретно за парфюми, във Fragrances ще откриете истински съкровища на чудесна цена.

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.