Любимите аромати на звездите от “Игра на тронове“

game of thrones

Зимата дойде, което осмисли лятото ни и го направи пълноценно! Звучи ли ви странно това изречение? Не, нали? Хайпът по Game of Thrones е толкова голям и навсякъде, че е невъзможно да е пропуснал и вас! А ако случайно е така – SHAME! Битката за Железния трон става все по-ожесточена, а теориите все по-разнообразни (и дори абсурдни). Но това не е от толкова голямо значение, защото зимата наистина е тук и мъртвите идват с нея.

Както винаги, ние обичаме да сме на гребена на вълната (използваме го метафорично, за съжаление, макар че ни се иска в момента да сме на гребена на някоя морска вълна). Затова решихме да ви разкажем за ароматните предпочитания на звездите от най-известния сериал към момента. Въпреки че сме големи почитатели на Белия бродник, той не е много словоохотлив и не пожела да сподели своите любими аромати. Но пък друга част от героите го направиха.

Вижте кои са любимите аромати на звездите от хитовия „Игра на тронове“:

1. Емилия Кларк (Денерис Таргариен) – L’Instant de Guerlain

emilia clarke

Една от всеобщите любимки (и актрисата, и героинята) също е доста лаконична, когато става въпрос за по-лични неща (включително и любимия ѝ парфюм). Обаче данни от достоверни източници разкриват името на този незабравим аромат – L’Instant de Guerlain. Това не е ухание за всяка жена – със своя изтънчен аромат, той принадлежи само на жени с класа и стил. Силни жени, които интригуват дори само с присъствието си. Може би това е една от причините да е спечелил жена като Емилия Кларк.

2. Николай Костер-Валдау (Джайм Ланистър) – Eau de Toilette by Tom Ford

nikolaj coster-waldau

Никак не сме изненадани от избора му на парфюм. Със своя силен аромат на кехлибар и събуждаща интереса сърцевина, създадена от етерични масла и цитрусова свежест, той сякаш е създаден за Кралеубиеца. А когато парфюмът, създаден за неустоимия мъж, стремящ се към необикновенност, и мъж с точно тези черти се комбинират, се получава поразителната очарователност на Николай.

3. Натали Дормър (Марджъри Тирел) – Gucci Eau de Perfume by Gucci

natalie dormer

Ослепителната Натали Дормър е толкова завладяваща и пленителна, че лесно можем да я асоциираме единствено с думи като съблазън, сила, женственост, сексапил. А Gucci by Gucci сякаш е създаден за нея самата. Ароматът омагьосва и оставя неустоима следа след себе си!

4. Джейсън Момоа (Хал Дрого) Davidoff Cool Water

jason momoa

Джейсън Момоа е рекламно лице на аромата и ако трябва да бъдем честни (въпреки че не крием предпочитанията си към предишните избори на Davidoff), бъдещият Аквамен е перфектният избор за това ухание. Силен, свеж аромат на бурен океан. Изключително мъжествен, сексапилен, неустоим. Наистина е незабравим.

5. Кит Харингтън (Джон Сноу) – Jimmy Choo Man

kit harrington

Джон Сноу може и да не знае нищо, но това не важи за Кит Харингтън. Той взе участие в рекламната кампания на аромата, а и самият аромат, са просто невероятни – изящни и неустоими. Уханието пленява с акордите на пъпеш, розов пипер, листа от ананас, лавандула, пачули и кадифе. От септември 2017 той ще се присъедини към друга плеяда от сексапилни звезди и ще представя The One на Dolce&Gabbana. Чудно ни е кой от двата аромата ще му подхожда по-добре. С удоволствие бихме проверили лично!

Това бяха любимите ухания на част от най-големите звезди на сериала. Няма да ви задържаме повече. Отиваме да разнищваме теории и да се подготвяме психически за другия понеделник. Valar morghulis.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.