Съвременен блог за маркова парфюмерия

Любимите аромати на звездите от “Игра на тронове“

game of thrones

Зимата дойде, което осмисли лятото ни и го направи пълноценно! Звучи ли ви странно това изречение? Не, нали? Хайпът по Game of Thrones е толкова голям и навсякъде, че е невъзможно да е пропуснал и вас! А ако случайно е така – SHAME! Битката за Железния трон става все по-ожесточена, а теориите все по-разнообразни (и дори абсурдни). Но това не е от толкова голямо значение, защото зимата наистина е тук и мъртвите идват с нея.

Както винаги, ние обичаме да сме на гребена на вълната (използваме го метафорично, за съжаление, макар че ни се иска в момента да сме на гребена на някоя морска вълна). Затова решихме да ви разкажем за ароматните предпочитания на звездите от най-известния сериал към момента. Въпреки че сме големи почитатели на Белия бродник, той не е много словоохотлив и не пожела да сподели своите любими аромати. Но пък друга част от героите го направиха.

Вижте кои са любимите аромати на звездите от хитовия „Игра на тронове“:

1. Емилия Кларк (Денерис Таргариен) – L’Instant de Guerlain

Една от всеобщите любимки (и актрисата, и героинята) също е доста лаконична, когато става въпрос за по-лични неща (включително и любимия ѝ парфюм). Обаче данни от достоверни източници разкриват името на този незабравим аромат – L’Instant de Guerlain. Това не е ухание за всяка жена – със своя изтънчен аромат, той принадлежи само на жени с класа и стил. Силни жени, които интригуват дори само с присъствието си. Може би това е една от причините да е спечелил жена като Емилия Кларк.

2. Николай Костер-Валдау (Джайм Ланистър) – Eau de Toilette by Tom Ford

Никак не сме изненадани от избора му на парфюм. Със своя силен аромат на кехлибар и събуждаща интереса сърцевина, създадена от етерични масла и цитрусова свежест, той сякаш е създаден за Кралеубиеца. А когато парфюмът, създаден за неустоимия мъж, стремящ се към необикновенност, и мъж с точно тези черти се комбинират, се получава поразителната очарователност на Николай.

3. Натали Дормър (Марджъри Тирел) – Gucci Eau de Perfume by Gucci

Ослепителната Натали Дормър е толкова завладяваща и пленителна, че лесно можем да я асоциираме единствено с думи като съблазън, сила, женственост, сексапил. А Gucci by Gucci сякаш е създаден за нея самата. Ароматът омагьосва и оставя неустоима следа след себе си!

4. Джейсън Момоа (Хал Дрого) Davidoff Cool Water

Джейсън Момоа е рекламно лице на аромата и ако трябва да бъдем честни (въпреки че не крием предпочитанията си към предишните избори на Davidoff), бъдещият Аквамен е перфектният избор за това ухание. Силен, свеж аромат на бурен океан. Изключително мъжествен, сексапилен, неустоим. Наистина е незабравим.

5. Кит Харингтън (Джон Сноу) – Jimmy Choo Man

Джон Сноу може и да не знае нищо, но това не важи за Кит Харингтън. Той взе участие в рекламната кампания на аромата, а и самият аромат, са просто невероятни – изящни и неустоими. Уханието пленява с акордите на пъпеш, розов пипер, листа от ананас, лавандула, пачули и кадифе. От септември 2017 той ще се присъедини към друга плеяда от сексапилни звезди и ще представя The One на Dolce&Gabbana. Чудно ни е кой от двата аромата ще му подхожда по-добре. С удоволствие бихме проверили лично!

Това бяха любимите ухания на част от най-големите звезди на сериала. Няма да ви задържаме повече. Отиваме да разнищваме теории и да се подготвяме психически за другия понеделник. Valar morghulis.

Exit mobile version