Най-популярните парфюми на Versace

Най-популярните парфюми на Versace

Парфюм Versace или еталон за световно признати аромати. Вероятно няма човек, който поне веднъж да не е срещал някой от популярните аромати на италианския дизайнер и да не се възхищава на някой конкретен аромат. Версаче предлагат няколко много популярни аромати, като има такива за мъже и жени. Обикновено е изключително трудно човек да намери аромата, който най-добре му пасва, но може би все още не се е сблъскал с уханието на Италия.

Versace, Versace

Ако сте се спрели на дамски парфюм от марката, можете спокойно да заложите на двата най-популярни, които са Bright Crystal и Crystal Noir. Тези аромати са световно признати, за едни от най-женските аромати, в които почти всяка дама може да се припознае. Първият е много нежен, предпочитан от дамите, които са на по-млади и онези, които са запазили младостта си отвътре. Много не натрапчив парфюм, който обаче носи много свежест и се разпознава в качественото си ухание. Вторият – Crystal Noir е парфюм, който често дамите предпочитат да носят през зимата, вечер или за някое по-специално събитие. Този аромат не е тежък, но е специфичен и има много интересни нотки в него, които биха направили една дама по-привлекателна и много загадъчна. Този аромати е идеален за силните дами или тези, които носят силна енергия и голяма харизма. 

Дамски и мъжки парфюми Versace

За господата най-предпочитаният аромат е този на Blue Jeans от същата марка. Предпочитан е, защото ароматът е много мъжествен, но в същото време е много свеж и в никакъв случай не е тежък. Може да се носи, както от по-млади мъже, така и от онези, които са с млад дух. Ако не знаете какъв парфюм да подарите на любим за ваш мъж или мил колега, можете да направите именно този подарък, защото няма да сгрешите. Останалият от поредицата е Red Jeans, който се отличава, като по-тежък аромат, но отново не натрапчив, с интересни нотки и подчертаващ мъжката сила и увереност. Този парфюм е по-скоро за по-големите господа, които вече имат изградена кариера или са високо уважавани хора, но парфюмът може да се съчетава и с осанката, която носи господина, неговата мъжка енергия и харизма. 

Други популярни мъжки парфюми от поредиците на Versace са комплектите и самостоятелни парфюми на Eros. Ароматът на този парфюм се характеризира с ментово масло, което е комбинирано идеално със зелена ябълка, италиански лимон и цвят на здравец, както и тонка от Венецуела. Това е аромат, който ще ви плени веднага щом се докоснете до него. Имайте предвид, че можете да пазарувате и онлайн и по този начин да имате възможността да се докоснете до много маркови парфюми, които да отговорят на вашите изисквания. Те са щателно описани, за да нямате нужда да усетите уханието им, за да направите своя избор.

Бъдете смели, вашето решение ще бъде най-доброто, особено ако знаете какво харесвате. Марката Versace е дала на световния пазар голямо разнообразие дори за най-изтънчения вкус и ще можете да изберете идеалния съвсем бързо. Онлайн пазаруването ще ви даде възможност да разгледате марките и техните характеристики без да напускате удобството на дома, а пратката ви ще пристигне бързо и безопасно.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.