Какъв парфюм да изберем за бала?

Да избереш перфектната рокля или костюм не е единственото нещо, за което трябва да се тревожи човек, когато се отнася до бала – със сигурност ще искате парфюмът ви да подхожда на личността ви, а също така и на облеклото.

Разбира се, няма нищо лошо в това да имате парфюм, който винаги носите, дори до такава степен, че е станал част от вас. Но тази нощ изисква нещо малко по-специално.

Имаме няколко предложения за вас, които може да имате предвид. Ако изберете парфюма си внимателно, той ще ви направи още по-красиви и неотразими.

Banner-prom-for-blog

За кавалерите:

  1. Narciso Rodriguez for Him
    Този мистичен, интересен и съблазнителен парфюм със сигурност ще заинтригува дамите около вас. Често описван като странно красив, това не е парфюм, който бихте носили всеки ден. Това го прави напълно подходящ за такъв специален случай.
  2. Versace Eros
    Парфюмът е свеж, дървесен и леко ориенталски. Името му произлиза от гръцкия бог на любовта Ерос и това не е случайно – той ще накара всеки да се влюби във вас. Това е аромат, подходящ за онези, които защитават и се борят за своите идеи.
  3. Bvlgari Man Extreme
    Този парфюм е вечен символ на мъжката сила; класика, която ще привлече противоположния пол. Той носи свежестта на Средиземноморието и е пълен с контрасти. Предназначен е за елегантния мъж с класа и характер, който иска да бъде забелязан и да се различава от останалите.
  4. Paco Rabanne Invictus
    Това е ароматът на победата – чувствен, свеж парфюм, който представя нова визия за мъжественост. Интересен е, защото представлява неочакван сблъсък на светове, сили, чувства и ценности: тръпката от свежите връхни нотки среща чувствеността на гваяково дърво в основата. Създаден е, за да бъде изненада и за да се откроява чрез двойствеността на композицията си.
  5. Dolce & Gabbana The One Gentleman
    Този аромат е предназначен за мъжа, който е любезен, разумен, с вродено чувство за рицарство. Този човек знае кой е и затова няма нищо за доказване.

 

За дамите:

  1. Calvin Klein Downtown
    Calvin Klein Downtown балансира женствени дървесни нотки и нежен цветен аромат, създавайки уверен и модерен парфюм с уникален почерк и неочакван край. Това е класика за истинската, изтънчена и отличаваща се дама.
  2. Dolce & Gabbana Pour Femme 2012
    Този класически аромат се ражда от Средиземноморието – епицентърът на хармонии и контрасти. Парфюмът въплъщава същността на една истинска жена – страст, чувственост и загриженост. Dolce & Gabbana Pour Femme ще обгърне сетивата и ще витае наоколо много дълго време.
  3. Chloe EDP
    Уловил духа на жените, Chloe EDP е свеж и нежен аромат за смели, независими дами. Ароматът е много динамичен и е подходящ за жени, които ценят неповторимите ухания. Парфюмът е много шик и пристрастяващ, гарантиращ, че ще остави дълготрайно впечатление.
  4. Thierry Mugler Alien
    Alien е лъчезарен и мистериозен, еликсир на абсолютната женственост. Ароматът излъчва положителна енергия, заредена с мистерия. Той е предназначен за дами, които не се страхуват да бъдат различни.
  5. Gucci Premiere
    Искате да се чувствате като филмова звезда на червения килим? Това е парфюмът за вас. Ароматът представлява една необикновена комбинация от грация, красота и сила. Gucci Premiere открива звездата във всяка една жена.

Надяваме се, че нашите предложения ще ви помогнат в избора на този важен аксесоар и ще ви накарат да се почувствате истински специални в незабравимата вечер на вашия бал.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.