Съвременен блог за маркова парфюмерия

Какъв парфюм да изберем за бала?

Да избереш перфектната рокля или костюм не е единственото нещо, за което трябва да се тревожи човек, когато се отнася до бала – със сигурност ще искате парфюмът ви да подхожда на личността ви, а също така и на облеклото.

Разбира се, няма нищо лошо в това да имате парфюм, който винаги носите, дори до такава степен, че е станал част от вас. Но тази нощ изисква нещо малко по-специално.

Имаме няколко предложения за вас, които може да имате предвид. Ако изберете парфюма си внимателно, той ще ви направи още по-красиви и неотразими.

За кавалерите:

  1. Narciso Rodriguez for Him
    Този мистичен, интересен и съблазнителен парфюм със сигурност ще заинтригува дамите около вас. Често описван като странно красив, това не е парфюм, който бихте носили всеки ден. Това го прави напълно подходящ за такъв специален случай.
  2. Versace Eros
    Парфюмът е свеж, дървесен и леко ориенталски. Името му произлиза от гръцкия бог на любовта Ерос и това не е случайно – той ще накара всеки да се влюби във вас. Това е аромат, подходящ за онези, които защитават и се борят за своите идеи.
  3. Bvlgari Man Extreme
    Този парфюм е вечен символ на мъжката сила; класика, която ще привлече противоположния пол. Той носи свежестта на Средиземноморието и е пълен с контрасти. Предназначен е за елегантния мъж с класа и характер, който иска да бъде забелязан и да се различава от останалите.
  4. Paco Rabanne Invictus
    Това е ароматът на победата – чувствен, свеж парфюм, който представя нова визия за мъжественост. Интересен е, защото представлява неочакван сблъсък на светове, сили, чувства и ценности: тръпката от свежите връхни нотки среща чувствеността на гваяково дърво в основата. Създаден е, за да бъде изненада и за да се откроява чрез двойствеността на композицията си.
  5. Dolce & Gabbana The One Gentleman
    Този аромат е предназначен за мъжа, който е любезен, разумен, с вродено чувство за рицарство. Този човек знае кой е и затова няма нищо за доказване.

 

За дамите:

  1. Calvin Klein Downtown
    Calvin Klein Downtown балансира женствени дървесни нотки и нежен цветен аромат, създавайки уверен и модерен парфюм с уникален почерк и неочакван край. Това е класика за истинската, изтънчена и отличаваща се дама.
  2. Dolce & Gabbana Pour Femme 2012
    Този класически аромат се ражда от Средиземноморието – епицентърът на хармонии и контрасти. Парфюмът въплъщава същността на една истинска жена – страст, чувственост и загриженост. Dolce & Gabbana Pour Femme ще обгърне сетивата и ще витае наоколо много дълго време.
  3. Chloe EDP
    Уловил духа на жените, Chloe EDP е свеж и нежен аромат за смели, независими дами. Ароматът е много динамичен и е подходящ за жени, които ценят неповторимите ухания. Парфюмът е много шик и пристрастяващ, гарантиращ, че ще остави дълготрайно впечатление.
  4. Thierry Mugler Alien
    Alien е лъчезарен и мистериозен, еликсир на абсолютната женственост. Ароматът излъчва положителна енергия, заредена с мистерия. Той е предназначен за дами, които не се страхуват да бъдат различни.
  5. Gucci Premiere
    Искате да се чувствате като филмова звезда на червения килим? Това е парфюмът за вас. Ароматът представлява една необикновена комбинация от грация, красота и сила. Gucci Premiere открива звездата във всяка една жена.

Надяваме се, че нашите предложения ще ви помогнат в избора на този важен аксесоар и ще ви накарат да се почувствате истински специални в незабравимата вечер на вашия бал.

Exit mobile version