Коледен подарък за жена – какво да подарим?

Какъв подарък да изберем за жена за коледа

Макар и студено по коледните празници, те са времето от годината, когато изпитваме най-силна топлота, смирение и благодарност. Времето прекарано с най-близките ни хора, любимата ни храна, почивката и, не на последно място, подаръците покрай Коледа, ни правят щастливи и ни карат да чакаме с нетърпение тези декемврийски дни.

Въпреки хубавите емоции, в стремежа си да изберем добър подарък за любимите ни хора често се случва да сме напрегнати, несигурни и притеснени. Да подарим хубав подарък е толкова приятно, колкото и да получим такъв. Но какъв коледен подарък за жена да изберем?

Ако имате жена в живота си, която обича прекрасните ухания, то с парфюм няма да сгрешите. В тази статия сме ви подготвили 8 невероятни парфюми за жени, които идеално ще се впишат в списъка ви за Коледен пазар.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum – Започваме списъка си с една класика в дамската мода, козметика и парфюмерия – Chanel. Ароматът Coco Mademoiselle притежава онова изискано, класическо и романтично ухание, съчетано с модерно и младежко усещане. Подходящ е за всяка деликатна и женствена дама. Въпреки свежите си цитрусови нотки, този парфюм може да се носи не само през топлите, но и през студените месеци от годината. Ободряващи мандарина, портокал и бергамот отварят уханието, което скоро прелива в цветен букет от роза, жасмин, мимоза и иланг-иланг. За финал откриваме стоплящи и земни нотки на ветивер, ванилия, тонка боб и мускус. Chanel e сред любимите марки парфюми за жени, а с този аромат няма да разочаровате никоя приятелка или любима жена, която иска да се почувства изискана тази Коледа.

Calvin Klein Beauty – Това е още един разкошен и изискан аромат, който ще покори сетивата на всяка дама. С чистото си, цветно ухание този парфюм ще ви накара да се почувствате много женствени и изтънчени. Връхните нотки включват семена от амбрет, а сърцевината – деликатни, флорални нотки жасмин. Основният аромат е съставен от топли, ориенталски нотки на кедрово дърво, които омекотяват парфюма и му придават дълбочина. Ароматът Beauty на Calvin Klein има дълго много дълготрайно ухание, което е подходящо за всеки ден и повод. Перфектният коледен подарък за жена.

Givenchy Ange Ou Demon – За страстните, авантюристични и загадъчни жени в живота ви Givenchy Ange Ou Demon би бил идеален подарък за празниците. Това дръзко ухание е един от онези парфюми за жени, които не можете да забравите. Притежава цветни и ориенталски нотки с мистериозно и топло ухание. Първоначалният аромат на свежи билки и цитруси е съставен от шафран, мащерка и мандарина. В сърцевината на композицията долавяме разкошно ухание от екзотични цветя, сред които лилия, иланг-иланг и орхидея. Уханна ванилия, сладък тонка боб, дъбов мъх и палисандрово дърво съставят основния аромат, който ще направи всяка жена неустоима. Изключително подходящ е за подарък за млади момичета, които обичат предизвикателствата.

Clinique Happy – Както подсказва и самото име на това ухание на Clinique, този парфюм наистина носи щастие. Ако имате любима жена в живота си, която е винаги жизнерадостна, усмихната и позитивна, то този парфюм ще пасне идеално на характера ѝ. Първоначалният аромат на парфюма е свеж, плодов и цитрусов. В него долавяме портокал, грейпфрут, мандарина, ябълка и синя слива. Средните и базови нотки съдържат предимно цветни ухания – момина сълза, фрезия, роза, орхидея, лилия и магнолия. Всички те създават нежен ароматен букет, съчетан с топли нотки на кехлибар. Със сигурност Happy е сред най-свежите парфюми за жени, които можете да откриете.

Парфюм за коледен подарък за жена

Versace Crystal Noir – Този аромат е идеален избор за всяка зряла дама, която обича елегантния стил. Изключително подходящ е за вечерен и зимен аромат, така че бъдете сигурни, че всяка жена, която получи този парфюм ще го използва през целия студен сезон. Невероятно дълготраен и изискан, този класически аромат на Versace е истински неустоим. Дълбоки пикантни нотки на кардамон, джинджифил и черен пипер преливат в тропическо и деликатно ухание на кокос, гардения, портокалов цвят и божур. В основата си този чувствен аромат крие кехлибар, мускус и сандалово дърво. Versace Crystal Noir е наистина перфектен подарък за всеки повод.

Armani Code Absolu Femme – Този разкошен парфюм на Armani има топли, ориенталски и загадъчни нотки на подправки. С уютното си, дълбоко ухание, този парфюм е подходящ за целогодишна употреба. Въпреки това, особено много ще заблестите с това ухание през студените месеци от годината. Идеален завършек би бил и към специални поводи и вечерни събития. Стоплящ джинджифил, свежа мандарина и нежно нероли съставят първоначалното ухание. Аромат на бели цветя от тубероза, портокалов цвят и жасмин следват в сърцевината, а в основата – дълбоки, ориенталски нотки на тонка боб, ванилия и сандалово дърво. Това е съблазнителен и неустоим парфюм, подходящ за всяка уверена дама, която обича вниманието.

Yves Saint Laurent Elle – Парфюмът Elle на френската модна къща Yves Saint Laurent очарова и съблазнява с романтичното си, женствено ухание. Подходящ е за всяка млада дама, която обича флоралните, дървесни ухания. Парфюмът е чудесен избор за ежедневен аромат, за всеки сезон и повод. Сладко литчи, ободряващ лимон и нежен божур стартират композицията. В сърцевината откриваме богат букет от цветя, сред които роза, жасмин и фрезия. Дълготрайното, наситено ухание на основния аромат се дължи на семена от амбрет, ветивер, кедрово дърво и патчули. Освен разкошният си аромат, този парфюм е чудесен подарък и заради изисканото си, розово флаконче, в което ще се влюби всяка дама.

Elie Saab Le Parfum – Модната и парфюмна марка Elie Saab винаги остава вярна на фееричния си, женствен и много деликатен стил, както в дрехите, така и в парфюмите, които предлага. Този аромат е от онези парфюми за жени, които са подходящи за дами на всяка възраст и са чудесни за всеки повод и време. Страхотен подарък за любима дама, която обича изчистените, непретенциозни аромати. Уханието започва с нотки на портокалов цвят и жасмин и преминава в сладък, дървесен аромат от мед, патчули, роза и кедрово дърво. Лек, красив и семпъл, този парфюм заслужава да е в списъка ви с коледни подаръци, а защо не и за самите вас!

Надяваме се с този списък с идеи за подаръци да сме помогнали да зарадвате близък човек и да сме допринесли за магичния момент на отваряне на подаръците. Коледа е времето, в което искаме да сме щедри, добри и благодарни. А ние можем да се погрижим и да ухаете вълшебно!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.