Как да изберем най-подходящия парфюм според темперамента и характера на жената и мъжа

choose-the-best-perfume-according-to-the-temperament-vf

Да избереш най-подходящия парфюм, който да отразява личността и темперамента ти обикновено се случва интуитивно. Ние правим правилния избор основно, защото всъщност усещането, което даден парфюм ни носи, ни помага при вземане на това решение (разумът не играе роля тук).

Лесно е да изберем за себе си парфюм, който е подходящ за нас и подчертава вътрешния ни свят, защото познаваме себе си по-добре от всеки друг. Но какво се случва, когато се наложи да купим за подарък парфюм за друг човек? Ето някои съвети и идеи, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия парфюм за някой друг на база на техния темперамент и личност:

Известният сангвиник

Този тип личност описва най-добре хората, с които се комуникира лесно, те обожават да общуват с другите, да се забавляват, да омаловажават проблемите си… Те разпръскват чар навсякъде околко себе си и заразяват всички с безгрижния си смях. Ако искате да впечатлите един сангвиник, насочете се към парфюмното семейство на кожата и дървесните нотки.

Versace Yellow Diamond Intense EDP за жени

Paco Rabanne Invictus EDT за мъже

Доминиращият холерик

Истински лидери, холериците са екстроверти, които с лекота поемат контрола върху всичко. Тяхната дръзка личност разкрива жажда за власт и желание да контролират всичко. Те са нетърпеливи и обикновено имат ясни позиции що се отнася до всички неща, които ги засягат пряко. Холериците предпочитат ярки и дръзки парфюми от дървесното парфюмно семейство, както и натурални аромати.

Versace Eros Pour Femme EDP за жени

Dior Homme Intense EDP за мъже

Перфекционистът – меланхолик

Меланхоличният тип е песимист, който е изключително организиран и често е наричан перфекционист. Той обикновено е интроверт с набито око за детайлите. Още повече, повечето гении принадлежат към този тип хора. Ако ще купувате парфюм за подарък на меланхолик, придържайте се към цветно-плодови и ориенталско-дървесни аромати.

Marc Jacobs Honey EDP за жени

Dior Fahrenheit 32 EDT за мъже

Мирният флегматик

Флегматикът сякаш е разбрал всичко в този живот. Интроверт по придора, той избягва драмата в своя живот и остава търпелив, резервиран, дипломатичен и силно адаптивен. Няма нищо, което да впечатли един флегматик повече от класически, изчистен и свеж аромат.

Calvin Klein Contradiction EDP за жени

Cerruti 1881 Pour Homme EDT за мъже

Тук сме посочили някои основни типове мъже и жени, както и нашите парфюмни предложения за тях:

Романтиците

Казват, че романтиката е жива във всеки от нас, но някои хора буквално са издигнали романтиката на пиедестал. Ако искате да впечатлите един истински романтик, изберете флорални аромати и традиционни парфюми за дамите, и дървесни и пикантни аромати за господата:

Valentino Valentina EDP за жени

Bvlgari Aqva Amara EDT за мъже

Уверени и изискани

Търсите парфюм за уверена и изискана личност? Търсете сред ориенталските и пикантни аромати:

Hermes Jour d’Hermes Absolu EDP за жени

Givenchy Gentleman Only Intense EDT за мъже

Чувствени и стилни

Хората, които са чувствени и стилни, обикновено си избират дървесни и ориенталски парфюми. Те често са привлечени от съвременните аромати, така че можете да експериментирате и да им купите нов парфюм, който тъкмо е излязъл на пазара – със zсигурност ще привлечете вниманието им!

Trussardi Delicate Rose EDT за жени

Gucci Guilty Pour Homme EDT за мъже

Спортни натури

Хората, които спортуват редовно, са известни с активния си начин на живот. Те често предпочитат изчистени и свежи ухания като цитруси и океански нотки. Интересен е фактът, че жените, които си падат по спорта, обикновено предпочитат мъжки парфюми.

Burberry Sport EDT за жени

Azzaro Chrome EDT за мъже

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.