Парфюми, които напълно ще превземат 2022 г.

Парфюмите винаги са били обсъждана тема, щом става дума за идването на новата година. Всеки е в търсене на нов аромат, иска да направи нещо, с което да запомни новата година, защо не актуален аромат? Именно затова още от края на миналата година всички дизайнери и експерти говорят за това, кои ще бъдат ароматите, които ще ни завладеят през новата 2022 г.

Дамски аромати за 2022 г.

дамски парфюми 2022г

Както през миналата, така и през тази година ще можете да се насладите на аромати, които са по-скоро с пикантни нотки, но и такива, които са изцяло женствени. Под жествени се има предвид, онези с по-флорални мотиви, по-цветни и често ще откриваме розовото, като цвят в опаковките или дори цветове на самите парфюмни аромати.

Такова откриваме в парфюма Givenchy Eau De Parfum, който е плодов, дървесен и флорален женски аромат, който наистина успява да извади на показ всичките ви прекрасни страни. Този аромат е предпочитан сред дамите, които са нежни, но и държат на себе си, мнението им е чувано и уважавано.

Ако пък сте дама, която държи на своята елегантност, тогава заложете на парфюмите, като Chloe Eau de Parfum Intense, което е свързано с френската мода и изисканост. Този парфюм е олицетворение на пълната хармония, не нотките на роза и магнолия в съчетание с божур. Това са дамите, които определено имат характер, но и разчитат на собствения си вкус и женската нежност.

Burberry Body е невеорятна комбинация от цветно-плодова гама, която силно се характеризира със зелен абсент, праскова и ароматна фрезия. Една от най-добрите композиции и изключително харесвана след дамите. В центъра на аромата на парфюма може да усетите рози и ирис, както и сандалово дърво, ванилия, кехлибар и мускус. Сладък, но ефирен аромат, който е напълно подходящ за ежедневна употреба.

Juliet Has a Gun е женствен и сам по себе си опасен аромат, който не е за всяка дама, а е за онези, които са по-дръзки, по-уверени и по-екстравагантни. Ако дамата харесва червеното, дръзко червило, то вероятно ще хареса и този аромат. В него ще намерите уханието на виолетки, малина, ирис и ванилия.

Estee Lauder или бронзовата богиня – Eau Fraiche Skinscent е за съблазнителката и чувствената жена, която ще се сдобие с аромат на тиаре, кокос и сандалово дърво, които са типични за този аромат.

Мъжките аромати за 2022 г.

мъжки парфюми 2022г

Лансиран през 1996 година този парфюм става сред любимите на много мъже. Това е мъжественият аромат Acqua di Gio. Тайнствен, но с порив към свобода, този аромат комбинира в себе си сладки и солени акорди за съвременния мъж. Истинско приключение за сетивата, стремящо се към красота на ароматите и подсилване на техните акорди.

Остри цитрусови връхни нотки, смесица от морски тонове и цветни аромати, които се вихрят интригуващо с завършек на мускус, кедър и мъх. Полупрозрачният флакон също допринася за луксозния ефект на парфюма и неговата екзотична тайнственост.

Mont Blanc Legend Eau De Parfum е предизвикателството за всички мъже. Емблематичен за всички години, този парфюм съчетава в себе си сила и мъжественост,  характер и прецизност. Може да бъде идеален подарък за много мъже, като в него се съчетават няколко интересни аромата, като виолетови листа, флорална нотка, магнолия и следи от кожа и дърво, които се грижат за по-привлекателното ухание. Този парфюм се характеризира със сила и характер.

Лансиран през 2009 година, страхотният парфюм Guess by Marciano запазва своите първи места сред всички класации. Този аромат е сред онези, които подкрепят мъжката изискваност, но и модерен аромат. Характеризира се със свежест, защото се съчетават лавандула, мандарина, джинджифил, черен пипер, виолетки, нероли и розмарин.

Базовите нотки, които ще доловите са пачули, мускус, кехлибар и кожа. Всички те ще допринесат за повече мъжественост и стил и ще останат сред любимите аромати на мъжете.

Един истински джентълмен е именно ароматът Givenchy Pour Homme, който се характеризира с лукс без показност. Жените го обожават, а мъжете го купуват с удоволствие, защото изпраща мъжествени сигнали, стил и съблазняване.

Флаконът, в който стои магическата течност е изискван, но класически и модерен. Доста семпъл, той пасва идеално на мъжкия вкус, а ароматът му е капсулован с дървесно-плодови нотки, които омагьосват с кориандър, мандарина и виолетка.

Tom Ford парфюм – черна орхидея е емблематичен парфюм, който е обгърнат в златен цвят и бляскав характер. Парфюмът е истински афродизиак, защото в него може да откриете черен трюфел, иланг иланг, който има наркотичен ефект и страхотното докосване на бергамот и горчив портокал. Именно този парфюм е за всички онези мъже, които са по-потайни, но излъчват скрит сексапил и страхотна увереност. Онези мъже, които винаги правят впечатление и ще запомните още при първата си среща с тях.

Независимо, дали се опитвате да намерите идеален парфюм за себе си, или близък човек, или се опитвате да откриете мъжки или дамски парфюм, е важно да се насочите към магазините, на които може да разчитате, онези, които ще успеят да ви докажат своята оригиналност и качество. За да получите перфектните нотки се насочете към добре описаните продукти и се опитайте се припознаете в тях, скоро ще намерите точно това, което търсите. Разгледайте предложенията на Венера Кометикс.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.