Съвременен блог за маркова парфюмерия

Парфюми, които напълно ще превземат 2022 г.

парфюми 2022г

Парфюмите винаги са били обсъждана тема, щом става дума за идването на новата година. Всеки е в търсене на нов аромат, иска да направи нещо, с което да запомни новата година, защо не актуален аромат? Именно затова още от края на миналата година всички дизайнери и експерти говорят за това, кои ще бъдат ароматите, които ще ни завладеят през новата 2022 г.

Дамски аромати за 2022 г.

Както през миналата, така и през тази година ще можете да се насладите на аромати, които са по-скоро с пикантни нотки, но и такива, които са изцяло женствени. Под жествени се има предвид, онези с по-флорални мотиви, по-цветни и често ще откриваме розовото, като цвят в опаковките или дори цветове на самите парфюмни аромати.

Такова откриваме в парфюма Givenchy Eau De Parfum, който е плодов, дървесен и флорален женски аромат, който наистина успява да извади на показ всичките ви прекрасни страни. Този аромат е предпочитан сред дамите, които са нежни, но и държат на себе си, мнението им е чувано и уважавано.

Ако пък сте дама, която държи на своята елегантност, тогава заложете на парфюмите, като Chloe Eau de Parfum Intense, което е свързано с френската мода и изисканост. Този парфюм е олицетворение на пълната хармония, не нотките на роза и магнолия в съчетание с божур. Това са дамите, които определено имат характер, но и разчитат на собствения си вкус и женската нежност.

Burberry Body е невеорятна комбинация от цветно-плодова гама, която силно се характеризира със зелен абсент, праскова и ароматна фрезия. Една от най-добрите композиции и изключително харесвана след дамите. В центъра на аромата на парфюма може да усетите рози и ирис, както и сандалово дърво, ванилия, кехлибар и мускус. Сладък, но ефирен аромат, който е напълно подходящ за ежедневна употреба.

Juliet Has a Gun е женствен и сам по себе си опасен аромат, който не е за всяка дама, а е за онези, които са по-дръзки, по-уверени и по-екстравагантни. Ако дамата харесва червеното, дръзко червило, то вероятно ще хареса и този аромат. В него ще намерите уханието на виолетки, малина, ирис и ванилия.

Estee Lauder или бронзовата богиня – Eau Fraiche Skinscent е за съблазнителката и чувствената жена, която ще се сдобие с аромат на тиаре, кокос и сандалово дърво, които са типични за този аромат.

Мъжките аромати за 2022 г.

Лансиран през 1996 година този парфюм става сред любимите на много мъже. Това е мъжественият аромат Acqua di Gio. Тайнствен, но с порив към свобода, този аромат комбинира в себе си сладки и солени акорди за съвременния мъж. Истинско приключение за сетивата, стремящо се към красота на ароматите и подсилване на техните акорди.

Остри цитрусови връхни нотки, смесица от морски тонове и цветни аромати, които се вихрят интригуващо с завършек на мускус, кедър и мъх. Полупрозрачният флакон също допринася за луксозния ефект на парфюма и неговата екзотична тайнственост.

Mont Blanc Legend Eau De Parfum е предизвикателството за всички мъже. Емблематичен за всички години, този парфюм съчетава в себе си сила и мъжественост,  характер и прецизност. Може да бъде идеален подарък за много мъже, като в него се съчетават няколко интересни аромата, като виолетови листа, флорална нотка, магнолия и следи от кожа и дърво, които се грижат за по-привлекателното ухание. Този парфюм се характеризира със сила и характер.

Лансиран през 2009 година, страхотният парфюм Guess by Marciano запазва своите първи места сред всички класации. Този аромат е сред онези, които подкрепят мъжката изискваност, но и модерен аромат. Характеризира се със свежест, защото се съчетават лавандула, мандарина, джинджифил, черен пипер, виолетки, нероли и розмарин.

Базовите нотки, които ще доловите са пачули, мускус, кехлибар и кожа. Всички те ще допринесат за повече мъжественост и стил и ще останат сред любимите аромати на мъжете.

Един истински джентълмен е именно ароматът Givenchy Pour Homme, който се характеризира с лукс без показност. Жените го обожават, а мъжете го купуват с удоволствие, защото изпраща мъжествени сигнали, стил и съблазняване.

Флаконът, в който стои магическата течност е изискван, но класически и модерен. Доста семпъл, той пасва идеално на мъжкия вкус, а ароматът му е капсулован с дървесно-плодови нотки, които омагьосват с кориандър, мандарина и виолетка.

Tom Ford парфюм – черна орхидея е емблематичен парфюм, който е обгърнат в златен цвят и бляскав характер. Парфюмът е истински афродизиак, защото в него може да откриете черен трюфел, иланг иланг, който има наркотичен ефект и страхотното докосване на бергамот и горчив портокал. Именно този парфюм е за всички онези мъже, които са по-потайни, но излъчват скрит сексапил и страхотна увереност. Онези мъже, които винаги правят впечатление и ще запомните още при първата си среща с тях.

Независимо, дали се опитвате да намерите идеален парфюм за себе си, или близък човек, или се опитвате да откриете мъжки или дамски парфюм, е важно да се насочите към магазините, на които може да разчитате, онези, които ще успеят да ви докажат своята оригиналност и качество. За да получите перфектните нотки се насочете към добре описаните продукти и се опитайте се припознаете в тях, скоро ще намерите точно това, което търсите. Разгледайте предложенията на Венера Кометикс.

Exit mobile version