Омайте го с парфюм на първа среща

Първата среща е събитие, което предизвиква вълнение и емоции у повечето дами. Особено, ако наистина са привлечени от мъжа и таят надежди, че този път ще открият своята идеална половинка. Както всички знаем, от първото впечатление зависи дали изобщо ще има следваща среща.

Затова много от жените прекарват часове наред, обсъждайки с приятелки коя рокля да изберат. След това гледат видео уроци за грим, отиват на фризьор и маникюр. Всички тези усилия правят, за да постигнат перфектна визия, с която да подчертаят красотата си, но едновременно с това да изглеждат сякаш просто са се събудили, изглеждайки така. Но те  толкова се съсредоточават върху външния си вид, че съвсем забравят едно невидимо оръжие, което могат да използват – парфюмът. Ако не сте убедени, вижте как едно красиво ухание може да ви помогне да го омаете още на първата среща.

Парфюмът ще ви направи по-уверени

Първите срещи почти винаги са неловки и за двата пола. Иска се малко време, за да спрете да се притеснявате как изглеждате и да започнете комуникирате по-свободно. Затова, в този специален ден, изберете любимото си ухание, с което се чувствате красиви и сексапилни.  Мислете за парфюма като за невидима броня, която ще ви направи по-уверени. Повярвайте, мъжът отсреща няма как да не забележи енергията, която излъчвате и бързо ще бъде привлечен от вас. Съветваме ви да заложете на оригинален  парфюм, който е достатъчно дълготраен, за да сте сигурни, че уханието му ще се запази часове наред.

Парфюмът отразява характера ви

Учените са доказали, че съществува връзка между характера на жената и уханията, които тя избира да носи. Може би не сте обръщали внимание досега, но ако разгледате колекцията си от парфюми, ще установите, че предпочитанията ви могат да се обобщят в някаква група – нежни, свежи или пък по-пиперливи. Всеки аромат създава определено усещане. Например, флоралните парфюми излъчват романтика и деликатност, цитрусовите – енергия и оптимизъм, пиперливите – екзотичност и чувственост, дървесните – спокойствие и целеустременост. Затова изберете парфюм, който съответства на  вашата същност и той ще говори вместо вас.

Парфюмът ви прави по-привлекателни

Още един научен факт е, че ароматът на тялото е от съществено значение за физическото привличане. Тялото ни излъчва специални хормони, наречени феромони, които ни правят по-атрактивни за отсрещния човек. Този ефект се подсилва още повече, когато добавим и приятно ухание. Със сигурност ви се е случвало да подушите парфюма на някой непознат, докато се разминавате на улицата и той да ви се стори много привлекателен. Не пренебрегвайте науката, а изберете неустоим парфюм, който ще омае вашата половинка.

Парфюмите остават трайно впечатление

Определени аромати имат силата да отключват спомени и усещания. По тази причина, когато помиришем току що изпраните завивки ни обръща усещане за чистота и свежест, а ароматът на свежи цветя ни припомня моментите, когато сме играли в градината на баба. Парфюмът ви също може да остави трайни следи в съзнанието на вашия избраник. Всеки път, когато усети подобен аромат, той ще му напомня за вас. Това е поредното доказателство, че парфюмът има значение. Заложете завладяващ аромат, който дълго ще остане в паметта му.

 

Вероятно вече сте се убедили, че парфюмът ви може да направи чудеса на първа среща. Съветваме ви винаги да залагате на оригинални парфюми, които запазват уханието си дълго и ще подчертаят вашата индивидуалност.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.