Неустоими дамски парфюми за есен 2020 

дамски парфюми за 2020

Есента определено е сезон, който вълнува със своите багри, красота и ароматни ухания. Това е времето, в което преоткриваме комфорта и домашния уют с чаша чай, хубава книга и пухкав топъл пуловер. Навсякъде се носят изкушаващи аромати на канела, вкусни печива и подправки. Разбира се, един от най-важните аромати, който не бива да пренебрегваме през есента, е този на парфюма ни.

Затова в следващите редове сме подбрали няколко неустоими предложения за дамски парфюми, които са изключително модерни и подходящи за есен 2020. Ако и вие сте в търсене на есенно ухание, с което да разнообразите колекцията си, вижте кои са нашите предложения:

Carolina Herrera Good Girl

Парфюмът Good Girl е едно от бижутата в колекцията на венецуелската модната дизайнерка Каролина Херера.  Макар оригиналният аромат да е лансиран през 2016 г., неговата съвършена комбинация от ориенталски и флорални нотки го превръща в едно от най-популярните и предпочитани дамски парфюми и до днес. Този деликатен, но едновременно с това пламенен аромат, е отличен избор за хладните есенно-зимни дни. Не може да не споменем и впечатляващата секси опаковка, която прави Good Girl още по-разпознаваем.

Zadig & Voltaire This is Her

Френската модна къща Zadig & Voltaire е известна не само със стилната си колекция от облекла, но и с привличащите внимание аромати. Парфюмът This is Her е емблематичен за марката аромат, подходящ за дамите със свободолюбив характер и силно изразена индивидуалност. Това ухание се отличава от традиционните дамски парфюми със своя дързък аромат, който обаче е поднесен с щедра доза френски финес. Парфюмът е комбинация от ориенталски и флорални нотки, като ще ви впечатли с връхни нотки на розов пипер и жасмин самбак, сърце от ванилия, сметана и кестен и завършващи нотки на сандалово и кашмирено дърво.

Lancome La Nuit Tresor

La Nuit Tresor е още един неустоим и женствен аромат, който ще намери заслужено място в колекцията ви от дамски парфюми. Неслучайно рекламно лице на уханието е холивудската красавица Пенелопе Крус. Този аромат на Lancome ще ви очарова със своята уникална композиция, включваща плодови, цветни и ориенталски нотки, съчетани по най-добрия начин. В него ще откриете свежи връхни нотки  на бергамот и круша, със сърце от ванилова орхидея, ягода и черна роза и базови нотки на карамел, личи, кафе, пачули и ванилия. Гарантираме ви, че няма как да останете незабелязани с тази перфектно подбрана симфония от женствени и страстни нотки.

Versace Crystal Noir

Аморатът Bright Crystal на италианския моден гигант Versace се е превърнал в нарицателно за женствен и деликатен парфюм – любимо ухание на хиляди жени по целия свят. Неговия нежен флорален аромат е отличен избор за пролетно-летния сезон. Ако сте от хората, които предпочитат по-интензивни и отличаващи се аромати, особено за есенния сезон, то Crystal Noir е парфюм, който провокира и привлича вниманието. Отличен избор за смели и дръзки жени, които често чуват за себе си думи като “съблазнителна”, “фатална”, “секси”. Неслучайно този парфюм е един от любимите на Донатела Версаче, заради неговите сладко-пиперливи нотки.

Ferre In The Mood For Love

Последното есенно предложение в нашия списък е In the mood for love. То е от обаятелната колекция на италианския моден дизайнер Gianfranco Ferré. Изключително изискан и естетически подбран, не само в дизайнерско отношение, но и от към финес на аромата. In the mood for love е отличен избор за стилни дами,  които харесват класически ухания. В този аромат нежно се преплитат свежи цитрусови, флорални и дървесни нотки. Истинска феерия от ухания, които съчетани в едно създават “настроение за любов”.

Това са едни от емблематичните и отличителни аромати на някои от водещите парфюмерийни производители, от които да почерпите вдъхновение. А кой е вашият запазен аромат за есен 2020?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.