Съвременен блог за маркова парфюмерия

Неустоими дамски парфюми за есен 2020 

дамски парфюми за 2020

Есента определено е сезон, който вълнува със своите багри, красота и ароматни ухания. Това е времето, в което преоткриваме комфорта и домашния уют с чаша чай, хубава книга и пухкав топъл пуловер. Навсякъде се носят изкушаващи аромати на канела, вкусни печива и подправки. Разбира се, един от най-важните аромати, който не бива да пренебрегваме през есента, е този на парфюма ни.

Затова в следващите редове сме подбрали няколко неустоими предложения за дамски парфюми, които са изключително модерни и подходящи за есен 2020. Ако и вие сте в търсене на есенно ухание, с което да разнообразите колекцията си, вижте кои са нашите предложения:

Carolina Herrera Good Girl

Парфюмът Good Girl е едно от бижутата в колекцията на венецуелската модната дизайнерка Каролина Херера.  Макар оригиналният аромат да е лансиран през 2016 г., неговата съвършена комбинация от ориенталски и флорални нотки го превръща в едно от най-популярните и предпочитани дамски парфюми и до днес. Този деликатен, но едновременно с това пламенен аромат, е отличен избор за хладните есенно-зимни дни. Не може да не споменем и впечатляващата секси опаковка, която прави Good Girl още по-разпознаваем.

Zadig & Voltaire This is Her

Френската модна къща Zadig & Voltaire е известна не само със стилната си колекция от облекла, но и с привличащите внимание аромати. Парфюмът This is Her е емблематичен за марката аромат, подходящ за дамите със свободолюбив характер и силно изразена индивидуалност. Това ухание се отличава от традиционните дамски парфюми със своя дързък аромат, който обаче е поднесен с щедра доза френски финес. Парфюмът е комбинация от ориенталски и флорални нотки, като ще ви впечатли с връхни нотки на розов пипер и жасмин самбак, сърце от ванилия, сметана и кестен и завършващи нотки на сандалово и кашмирено дърво.

Lancome La Nuit Tresor

La Nuit Tresor е още един неустоим и женствен аромат, който ще намери заслужено място в колекцията ви от дамски парфюми. Неслучайно рекламно лице на уханието е холивудската красавица Пенелопе Крус. Този аромат на Lancome ще ви очарова със своята уникална композиция, включваща плодови, цветни и ориенталски нотки, съчетани по най-добрия начин. В него ще откриете свежи връхни нотки  на бергамот и круша, със сърце от ванилова орхидея, ягода и черна роза и базови нотки на карамел, личи, кафе, пачули и ванилия. Гарантираме ви, че няма как да останете незабелязани с тази перфектно подбрана симфония от женствени и страстни нотки.

Versace Crystal Noir

Аморатът Bright Crystal на италианския моден гигант Versace се е превърнал в нарицателно за женствен и деликатен парфюм – любимо ухание на хиляди жени по целия свят. Неговия нежен флорален аромат е отличен избор за пролетно-летния сезон. Ако сте от хората, които предпочитат по-интензивни и отличаващи се аромати, особено за есенния сезон, то Crystal Noir е парфюм, който провокира и привлича вниманието. Отличен избор за смели и дръзки жени, които често чуват за себе си думи като “съблазнителна”, “фатална”, “секси”. Неслучайно този парфюм е един от любимите на Донатела Версаче, заради неговите сладко-пиперливи нотки.

Ferre In The Mood For Love

Последното есенно предложение в нашия списък е In the mood for love. То е от обаятелната колекция на италианския моден дизайнер Gianfranco Ferré. Изключително изискан и естетически подбран, не само в дизайнерско отношение, но и от към финес на аромата. In the mood for love е отличен избор за стилни дами,  които харесват класически ухания. В този аромат нежно се преплитат свежи цитрусови, флорални и дървесни нотки. Истинска феерия от ухания, които съчетани в едно създават “настроение за любов”.

Това са едни от емблематичните и отличителни аромати на някои от водещите парфюмерийни производители, от които да почерпите вдъхновение. А кой е вашият запазен аромат за есен 2020?

Exit mobile version