Най-съблазнителните мъжки парфюми

Повечето мъже се грижат много за това да миришат добре. Освен това е съвсем разбираемо, тъй като показва, че държите на себе си и разбира се е нещо, което почти се очаква от съвременния човек. За щастие можете да намерите много мъжки парфюми в нашата статия, поради което гарантирано ще има поне един от тях, който е точно за вас.

При избора на парфюм няма правилен или грешен. По-скоро това е нещо, което е свързано с вашите собствени предпочитания. Ето защо също така е жизненоважно да се съсредоточите върху собствените си предпочитания и да се придържате към тях, за да изберете следващия си аромат измежду многото парфюми, които са ви представени на пазара.

В тази статия ще ви покажем едни от най-съблазнителните аромати за господата. Следователно вие можете, гарантирано да намерите и подходящия парфюм, който е в хармония с вашите предпочитания. Ще има разлика във всичко – от марката, до цената на многото парфюми, споменати по-надолу. Прочетете този материал и изберете перфектния за вас парфюм.

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme Dylan Blue EDT 100ml за Мъже

Versace Pour Homme EDT е парфюм, който е познат на повечето господа. Той е на пазара от много години и е много уважаван. Това е едновременно класически и мъжествен аромат, който се харесва на по-голямата част от силния пол. Този парфюм има връхни нотки като бергамот, лимон и нероли, които му придават свеж аромат, с който е известен.

Свежият аромат ви отвежда до интензивни средни нотки на здравец, син зюмбюл и градински чай, докато Versace Pour Homme EDT има базови нотки като тонка, мускус, кехлибар. Можете да сте абсолютно сигурни, че това е съблазнителен аромат, който събужда всички сетива. Това е парфюм, който много подхожда на хармоничния, самоуверен и модерен мъж.

Yves Saint Laurent L’Homme

YSL L'Homme Sport EDT 100ml за Мъже

Няма никакво съмнение, че YSL L’Homme Sport EDT е един от бестселърите в мъжката гама на YSL. Това е тоалетна вода, която може да се похвали, че е едновременно експлозивен и енергичен мъжки аромат, което – гарантирано – е и това, което му помага да се превърне в истински фаворит за много хора, които водят активен начин на живот и имат натоварено ежедневие.

Това е аромат, който съдържа нотки на бергамот, джинджифил и лимон. В средните нотки обаче ще намерите още повече аромати като виолетка, бял пипер и босилек, докато базовата нотка е допълваща чудесно с аромат на сандалово дърво, кедър и тонка. Това са нотки, които спомагат за създаването на енергична и мъжествена визия, което създава много характерен мъжки парфюм.

Prada Luna Rossa Carbon

Prada Luna Rossa Carbon EDT 50ml за Мъже

Ако търсите ароматна и запомняща се тоалетна вода, която подхожда на истински мъж, тогава не трябва да има съмнение, че трябва да разгледате по-отблизо Luna Rossa Carbon Man от Prada. Това е парфюм, който се характеризира с нотки на бергамот и черен пипер, които след това се плъзгат нежно в нотки, включващи както лавандула, тинктура от почва, така и метални нотки, въглища и водни нотки.

И накрая, ароматите са закръглени с база от нотки, които предлагат пачули, което помага да се придаде едновременно секси и богат завършек. Следователно Luna Rossa Carbon Man от Prada може да бъде описан най-добре като парфюм, който е модерен, технологичен и с уникална комбинация от няколко различни мъжки нотки, които придават напълно уникален аромат.

Съблазнителни мъжки парфюми

Jimmy Choo Man

Jimmy Choo Man EDT 50ml за Мъже

Man Eau de Toilette от Jimmy Choo е просто парфюм, който е разработен със специален фокус върху мъжа, който контролира своя стил и следователно знае какво иска. Следователно той може да бъде описан най-добре като аромат, който е едновременно изтънчен и уверен, който подхожда на съвременния мъж, който не иска да прави компромиси.

Ароматът се отваря и разгръща със средни нотки като лавандула, мандарина и пъпеш, които обаче бързо се превземат от връхните нотки на розов пипер, здравец и ананас. Този аромат от Jimmy Choo, който е получил много простото име Man, завършва с ароматни нотки на лавандула, пачули и кехлибар. Това е екстравагантен парфюм, който се харесва на господата, които искат най-доброто.

Gucci Guilty Pour Homme

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum EDP 90ml за Мъже

Повечето мъже много ценят мъжкия и луксозен парфюм. Ако това също е нещо, което се отнася за вас, тогава трябва да разгледате по-отблизо Guilty Pour Homme Eau de Toilette от Gucci. Това е парфюм, който по няколко начина символизира съвременния Дон Жуан със силната мъжка енергия, привлекателност и чувственост.

Това е тоалетна вода, създадена за мъже, които знаят какво искат. Това е харизматичен алфа мъжкар, който предлага интензивна, индивидуална и модерна композиция от аромати. Отваря се с нотки на лавандула и лимон като връхни нотки, които се поемат от средни нотки на африкански портокалов цвят, гарнирани от базови нотки на пачули и вирджински кедър.

Burberry Mr. Burberry

Burberry Mr. Burberry EDT 50ml за Мъже

Това е парфюм, който може да се похвали, че е едновременно свеж и чувствен. Това е аромат за мъже, а бутилката за Mr. Burberry For Him от Burberry също може да се похвали, че е вдъхновен от емблематичния черен тренчкот от бранда Burberry. Освен това е бутилка, която създава асоциации с качество, майсторство, стил и вечната привлекателност на марката.

Парфюмът се отличава и с връхни нотки на грейпфрут, кардамон, естрагон и мента. В сърцевината ще откриете, наред с други неща, листа от бреза, индийско орехче, кедрово дърво и лавандула. Уникалният аромат е прегърнат от базови нотки на сандалово дърво, гваяколово дърво, дъбов мъх, ветивер и бензоин. Това е аромат, създаден за елегантния и изтънчен господин.

Парфюмът е ключов елемент в инвентара на всеки един от господата. При дамите има разнообразие от различни козметични продукти, но за господата определено продуктовата гама не е толкова голяма. Ето защо добрият аромат се откроява, придава характер и класа. Ние от Fragrances вярваме, че хубавият парфюм определено прави впечатление. 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.