Съвременен блог за маркова парфюмерия

Най-съблазнителните мъжки парфюми

Най-съблазнителните мъжки парфюми

Повечето мъже се грижат много за това да миришат добре. Освен това е съвсем разбираемо, тъй като показва, че държите на себе си и разбира се е нещо, което почти се очаква от съвременния човек. За щастие можете да намерите много мъжки парфюми в нашата статия, поради което гарантирано ще има поне един от тях, който е точно за вас.

При избора на парфюм няма правилен или грешен. По-скоро това е нещо, което е свързано с вашите собствени предпочитания. Ето защо също така е жизненоважно да се съсредоточите върху собствените си предпочитания и да се придържате към тях, за да изберете следващия си аромат измежду многото парфюми, които са ви представени на пазара.

В тази статия ще ви покажем едни от най-съблазнителните аромати за господата. Следователно вие можете, гарантирано да намерите и подходящия парфюм, който е в хармония с вашите предпочитания. Ще има разлика във всичко – от марката, до цената на многото парфюми, споменати по-надолу. Прочетете този материал и изберете перфектния за вас парфюм.

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme EDT е парфюм, който е познат на повечето господа. Той е на пазара от много години и е много уважаван. Това е едновременно класически и мъжествен аромат, който се харесва на по-голямата част от силния пол. Този парфюм има връхни нотки като бергамот, лимон и нероли, които му придават свеж аромат, с който е известен.

Свежият аромат ви отвежда до интензивни средни нотки на здравец, син зюмбюл и градински чай, докато Versace Pour Homme EDT има базови нотки като тонка, мускус, кехлибар. Можете да сте абсолютно сигурни, че това е съблазнителен аромат, който събужда всички сетива. Това е парфюм, който много подхожда на хармоничния, самоуверен и модерен мъж.

Yves Saint Laurent L’Homme

Няма никакво съмнение, че YSL L’Homme Sport EDT е един от бестселърите в мъжката гама на YSL. Това е тоалетна вода, която може да се похвали, че е едновременно експлозивен и енергичен мъжки аромат, което – гарантирано – е и това, което му помага да се превърне в истински фаворит за много хора, които водят активен начин на живот и имат натоварено ежедневие.

Това е аромат, който съдържа нотки на бергамот, джинджифил и лимон. В средните нотки обаче ще намерите още повече аромати като виолетка, бял пипер и босилек, докато базовата нотка е допълваща чудесно с аромат на сандалово дърво, кедър и тонка. Това са нотки, които спомагат за създаването на енергична и мъжествена визия, което създава много характерен мъжки парфюм.

Prada Luna Rossa Carbon

Ако търсите ароматна и запомняща се тоалетна вода, която подхожда на истински мъж, тогава не трябва да има съмнение, че трябва да разгледате по-отблизо Luna Rossa Carbon Man от Prada. Това е парфюм, който се характеризира с нотки на бергамот и черен пипер, които след това се плъзгат нежно в нотки, включващи както лавандула, тинктура от почва, така и метални нотки, въглища и водни нотки.

И накрая, ароматите са закръглени с база от нотки, които предлагат пачули, което помага да се придаде едновременно секси и богат завършек. Следователно Luna Rossa Carbon Man от Prada може да бъде описан най-добре като парфюм, който е модерен, технологичен и с уникална комбинация от няколко различни мъжки нотки, които придават напълно уникален аромат.

Jimmy Choo Man

Man Eau de Toilette от Jimmy Choo е просто парфюм, който е разработен със специален фокус върху мъжа, който контролира своя стил и следователно знае какво иска. Следователно той може да бъде описан най-добре като аромат, който е едновременно изтънчен и уверен, който подхожда на съвременния мъж, който не иска да прави компромиси.

Ароматът се отваря и разгръща със средни нотки като лавандула, мандарина и пъпеш, които обаче бързо се превземат от връхните нотки на розов пипер, здравец и ананас. Този аромат от Jimmy Choo, който е получил много простото име Man, завършва с ароматни нотки на лавандула, пачули и кехлибар. Това е екстравагантен парфюм, който се харесва на господата, които искат най-доброто.

Gucci Guilty Pour Homme

Повечето мъже много ценят мъжкия и луксозен парфюм. Ако това също е нещо, което се отнася за вас, тогава трябва да разгледате по-отблизо Guilty Pour Homme Eau de Toilette от Gucci. Това е парфюм, който по няколко начина символизира съвременния Дон Жуан със силната мъжка енергия, привлекателност и чувственост.

Това е тоалетна вода, създадена за мъже, които знаят какво искат. Това е харизматичен алфа мъжкар, който предлага интензивна, индивидуална и модерна композиция от аромати. Отваря се с нотки на лавандула и лимон като връхни нотки, които се поемат от средни нотки на африкански портокалов цвят, гарнирани от базови нотки на пачули и вирджински кедър.

Burberry Mr. Burberry

Това е парфюм, който може да се похвали, че е едновременно свеж и чувствен. Това е аромат за мъже, а бутилката за Mr. Burberry For Him от Burberry също може да се похвали, че е вдъхновен от емблематичния черен тренчкот от бранда Burberry. Освен това е бутилка, която създава асоциации с качество, майсторство, стил и вечната привлекателност на марката.

Парфюмът се отличава и с връхни нотки на грейпфрут, кардамон, естрагон и мента. В сърцевината ще откриете, наред с други неща, листа от бреза, индийско орехче, кедрово дърво и лавандула. Уникалният аромат е прегърнат от базови нотки на сандалово дърво, гваяколово дърво, дъбов мъх, ветивер и бензоин. Това е аромат, създаден за елегантния и изтънчен господин.

Парфюмът е ключов елемент в инвентара на всеки един от господата. При дамите има разнообразие от различни козметични продукти, но за господата определено продуктовата гама не е толкова голяма. Ето защо добрият аромат се откроява, придава характер и класа. Ние от Fragrances вярваме, че хубавият парфюм определено прави впечатление. 

Exit mobile version