Парфюми лято 2017: Ухания, създаващи спомени

летни парфюми


Лятото е в разгара си.
Преобразихме гардероба си и се настроихме за приключения – вече преобладават летните рокли, късите панталони, а слънчевите очила са задължителен аксесоар. Следобедите, прекарани с приятна компания в някой парк, вече не са мираж, а картината, включваща нас с коктейл ръка, усещащи топлия пясък под краката си, е съвсем близо. Лятото е сезонът на най-запомнящите се преживявания и най-разнообразните ежедневия. А както е казал Жан-Пол Герлен: „Парфюмът е най-силната форма на един спомен.“

Вижте нашите 10 предложения за актуални летни парфюми, които ще оставят траен спомен не само във вас, но и в хората около вас.

Дамски парфюми лято 2017:

Bvlgari Splendida Iris d’Or EDP за жени

Този лек и слънчев аромат ще ви вдъхнови, зареди и подготви за нови приключения. Слънцето вдъхновява, прозиращо през елегантното облекло на аромата – луксозната златна аура, която излъчва, добавя нужната щипка шик, за да завършите своя образ. Великолепен и чувствен, той е перфектният аксесоар за вашите дълги летни дни.

Estee Lauder Modern Muse Chic EDP за жени

Композицията на Modern Muse Chic е поразителна експлозия от цветни, плодови и дървесни аромати. Той е създаден, за да разкрие модната икона във всяка дама, обичаща да изразява индивидуалността си. Специално за жените, които обичат да бъдат под светлината на прожекторите. А, както всички знаем, лятото е най-доброто време за това.

Lanvin Eclat D’Arpege Arty EDP за жени

Ще бъдете завладяни и вкарани в лятно настроение още щом зърнете флакона на този аромат. Артистичният дизайн с ярки и наситени цветове украсява деня ни и ни зарежда. Парфюмната композиция ни изпълва с радост, емоция и нежност, правейки съчетанието пленително и неустоимо. Самият аромат събужда артиста и приключенеца в нас, обещавайки едно незабравимо лято!

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EDP за жени

Това цветно-плодово ухание въплъщава истинското усещане за увереност и женственост. Със своята нежна и ефирна композиция, той е истински букет от чувственост. Женствен и чувствен, този парфюм с финес намира перфектния баланс между деликатността и силата. Екзотичен, свеж, но и изискан, той е чудесна компания за вашите морски дни.

Kenzo L’Eau Kenzo Intense Pour Femme EDP за жени

С този божествен аромат няма как да останете незабелязани. Той завладява сетивата, неговото деликатно ухание носи съблазнителен заряд, а изисканите, но дори леко греховни нотки, които събира в себе си, ще ви обгърнат в своята прегръдка, подчертавайки вашата женственост, нежност и чувственост.

Мъжки парфюми лято 2017:

Calvin Klein CK All EDT за мъже и жени

Този унисекс аромат представя една истинска експлозия от свежест и сексапил! В неговата композиция умело се преплитат поглъщащо свежи мандарини и бергамот, цветни и красиви жасмин и лилия с топли и чувствени кехлибар и ветивер – перфектната комбинация за дръзките младежи, искащи да очароват и пленят.

Thierry Mugler A*Men Kryptomint EDT за мъже

Thierry Mugler A*Men Kryptomint не е обикновен аромат. Ментов, дързък и арогантен, той ни завладява и зарежда още с първия полъх. Смелата композиция, представяща разнообразни, но все завладяващи нотки, прави уханието перфектното допълнение към вашия арсенал. Той не само ще се впише във вашето интензивно ежедневие, но и ще вдъхновява и подготвя за нови импулсивни изживявания.

Bentley Bentley for Men Azure EDT за мъже

Вдъхновен от морето, безметежните летни дни и кабриолета Bentley Azure, този парфюм ще ви накара да се впуснете в незабравимо лятно приключение. Неустоим, оставящ чувство за необятност и недостижимост, той е превъплъщение на харизмата, морското привличане и няма как да бъде забравен.

Armani Eau D’Aromes EDT за мъже

Ако планувате едно спокойно лято, в което да си починете и отдъхнете, този аромат не е за вас! Композицията е интензивна и смела и прави силно впечатление, където и да отидете! Той е перфектен съюзник – богат и неустоим, а веднъж усетен, жените ще започнат да се тълпят около вас, пленени от вашия мъжествен аромат.

John Varvatos Star USA EDT за мъже

Този парфюм се отличава от всичко познато досега – той е различен, предизвикален и запомнящ се. Със своята класическа и изискана формула, добавяща мистика и изтънченост към аромата, той е неподвластен на времето и задължителен за всеки любител на парфюмите!

С уханията, които сме подбрали за вас, лято 2017 може да бъде всичко друго, но не и скучно. А вие имате ли си любим летен аромат?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.