Кои са подходящите аромати за тийнейджъри?

Намирането на идеалния парфюм може да е наистина много трудно. А колко трудно може да е, ако сте тийнейджър, който мени мнението си бързо и иска да е наистина уникален сред връстниците си?

В тази статия ще ви запознаем с няколко парфюма, които са подходящи за тийнейджъри, имат запомнящи се младежки, съвременни и свежи нотки. Тях ще успявате да комбинирате лесно с лосиона си за тяло, както и с различни настроения, през които може да минете в тази възраст. Ако търсите вашия нов, любим парфюм, тази статия е именно за вас.

Парфюми за тийнейджъри момичета

Nina Ricci Bella е първият парфюм, който ви препоръчваме да пробвате в тази статия. Той е за нежните малки дами, които са изпълнени с любов, жизнерадост и динамика. Този аромат е лансиран през 2018 година, което го прави съвременен и силно прилича на популярната зелена ябълка, която е познава със своята свежест и лекота. Когато се напръскате с него, ще усетите лимон, мандарина, деликатност и женственост. Ароматът е пленителен и е подходящ за ежедневна употреба, не е натрапчив, но се усеща върху кожата дълго време. 

Black Opium е продукт, който вероятно може и да е по-голям от вас на възраст. Той е лансиран през 1997 година и от тогава, до днес е един от най-предпочитаните парфюми от нарката. Неговата сладост и привлекателност са пословични и определено се познава, че сте с оригинален и изискан аромат. Това е този, който трябва да пробва всяка съвременна жена, защото е нежен, сладък и изразителен. Заложете на него в ежедневието, както и за специалните поводи, защото силата му до голяма степен зависи от това, колко ще сложите на кожата си. 

парфюм за тийнейджър

Парфюми за тийнейджъри момчета

Just Cavalli е мъжки парфюм, който често се избира от мъжете, заради неговта свежест, деликатност и изисканост. Марката е много популярна и често се избира дори за подарък. В аромата има бахар и ветивер, а базовата нотка е кожа. Продуктът е лансиран през 2013 година и от тогава, до днес е един от най-разпознаваемите продукти на марката, който допада на много момчета и мъже. 

Givenchy Insense Ultramarine е много лек, плодов аромат за мъже, който е изключително свеж и непретенциозен. Ако искате ободряващо и събуждащо ухание, това е ароматът, който трябва да пробвате. Връхните нотки са сладки, флорални, плодови. Има ирис, магнолия, карамфил, момина сълза, ориенталски мотиви, тютюн и още много идеални за вашето ежедневие. Всеки тийнейджър трябва да усети този аромат, който наистина е подходящ за всяка възраст. 

Acqua Di Gio е за онези тийнейджъри, които искат своята свобода, а кой в тази възраст не иска точно това? Ако сте момче, което е в търсене на подходящ аромат, а сте свободолюбив, динамичен и приключенец, то този парфюм е точният за вашия случай. Съвременните мъже го предпочитат, заради нотките на зюмбюл, роза, лайм, мандарина, бергамот, лимон, кардамон и още много, които свързани правят това страхотно ароматно преживяване. 

Продуктът е лансиран през 1996 година, което може да ви се струва много отдавна, но всъщност този аромат е изключително модерен, класически и избор на много мъже през всички тези години. 

Изберете вашия нов аромат от Fragrances, с който тийнейджърските ви години ще се запомнят със свежест, динамика и красота. Не се колебайте да използвате трикове, с които парфюмът ви да се запази за по-дълго време и да му се наслаждавате през целия училищен ден и дори по време на ваканцията. Кой е вашия любим парфюм?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.