Съвременен блог за маркова парфюмерия

Кои са подходящите аромати за тийнейджъри?

парфюми за тийнейджъри

Намирането на идеалния парфюм може да е наистина много трудно. А колко трудно може да е, ако сте тийнейджър, който мени мнението си бързо и иска да е наистина уникален сред връстниците си?

В тази статия ще ви запознаем с няколко парфюма, които са подходящи за тийнейджъри, имат запомнящи се младежки, съвременни и свежи нотки. Тях ще успявате да комбинирате лесно с лосиона си за тяло, както и с различни настроения, през които може да минете в тази възраст. Ако търсите вашия нов, любим парфюм, тази статия е именно за вас.

Парфюми за тийнейджъри момичета

Nina Ricci Bella е първият парфюм, който ви препоръчваме да пробвате в тази статия. Той е за нежните малки дами, които са изпълнени с любов, жизнерадост и динамика. Този аромат е лансиран през 2018 година, което го прави съвременен и силно прилича на популярната зелена ябълка, която е познава със своята свежест и лекота. Когато се напръскате с него, ще усетите лимон, мандарина, деликатност и женственост. Ароматът е пленителен и е подходящ за ежедневна употреба, не е натрапчив, но се усеща върху кожата дълго време. 

Black Opium е продукт, който вероятно може и да е по-голям от вас на възраст. Той е лансиран през 1997 година и от тогава, до днес е един от най-предпочитаните парфюми от нарката. Неговата сладост и привлекателност са пословични и определено се познава, че сте с оригинален и изискан аромат. Това е този, който трябва да пробва всяка съвременна жена, защото е нежен, сладък и изразителен. Заложете на него в ежедневието, както и за специалните поводи, защото силата му до голяма степен зависи от това, колко ще сложите на кожата си. 

Парфюми за тийнейджъри момчета

Just Cavalli е мъжки парфюм, който често се избира от мъжете, заради неговта свежест, деликатност и изисканост. Марката е много популярна и често се избира дори за подарък. В аромата има бахар и ветивер, а базовата нотка е кожа. Продуктът е лансиран през 2013 година и от тогава, до днес е един от най-разпознаваемите продукти на марката, който допада на много момчета и мъже. 

Givenchy Insense Ultramarine е много лек, плодов аромат за мъже, който е изключително свеж и непретенциозен. Ако искате ободряващо и събуждащо ухание, това е ароматът, който трябва да пробвате. Връхните нотки са сладки, флорални, плодови. Има ирис, магнолия, карамфил, момина сълза, ориенталски мотиви, тютюн и още много идеални за вашето ежедневие. Всеки тийнейджър трябва да усети този аромат, който наистина е подходящ за всяка възраст. 

Acqua Di Gio е за онези тийнейджъри, които искат своята свобода, а кой в тази възраст не иска точно това? Ако сте момче, което е в търсене на подходящ аромат, а сте свободолюбив, динамичен и приключенец, то този парфюм е точният за вашия случай. Съвременните мъже го предпочитат, заради нотките на зюмбюл, роза, лайм, мандарина, бергамот, лимон, кардамон и още много, които свързани правят това страхотно ароматно преживяване. 

Продуктът е лансиран през 1996 година, което може да ви се струва много отдавна, но всъщност този аромат е изключително модерен, класически и избор на много мъже през всички тези години. 

Изберете вашия нов аромат от Fragrances, с който тийнейджърските ви години ще се запомнят със свежест, динамика и красота. Не се колебайте да използвате трикове, с които парфюмът ви да се запази за по-дълго време и да му се наслаждавате през целия училищен ден и дори по време на ваканцията. Кой е вашия любим парфюм?

Exit mobile version