Съвременен блог за маркова парфюмерия

Топ 10 любими реклами на мъжки парфюми на Венера Козметикс

Нека си го признаем. Искаме или не, рекламите са навсякъде около нас. Ежедневно различни брандове и марки ни „бомбардират“ със своите послания чрез различни средства и чрез различни канали за комуникация. В парфюмерийният свят това също не е изключение. Още повече, че големите брандове за парфюми не просто предлагат на своите потребители ухания, а класа, живот и емоция, „уловени“ в техните шишенца.

Представяме на вашето внимание нашата селекция от 10 любими реклами на мъжки парфюми (Или, за да бъдем честни, 10 най-секси мъжки актьора в парфюмерийни реклами).

Приятно четене и гледане!

Calvin Klein – Encounter

Слабостта ни към секси вампира от хитовия сериал на НВО „Истинска кръв“ – Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard), не е единствената причина тази реклама да е първа в нашия списък. (Макар че да се срещнеш с шведа в тъмна дъждовна вечер определено ни звучи като начало на една доста интересна история.) Рекламата, както и парфюмът, завладяват още от първата среща. Александър, а и самият бранд, който стои зад парфюма, са една достатъчно добра комбинация. Въпреки това, прекрасната Лара Стоун, дъждът и неговото участие като трети главен герой и комбинацията от нежни и интензивни музикални тонове, допълващи настроението, ни докарва до истинското усещане на магнетизма и силата на това ухание.

Burberry – Mr. Burberry

Сюжетът в тази реклама е привидно обикновен – тя представя ежедневието на млада, симпатична двойка. До тук нищо впечатляващо. Но затова толкова обичаме рекламните кампании на парфюми – защото са многопластови със заровено послание, като съкровище, което ти самият трябва да откриеш. Малките моменти, играта на светлосенки, допирът на голите тела едно с друго, скритите усмивки, дори и при най-привидно ежедневните действия, играта на пръстите върху тялото на другия, допълнени от впечатляващата архитектура и още по-впечатляващия музикален съпровод – тази реклама има всичко това. Дори можем да усетим как парфюмът се разлива по нашата кожа и как ние сме на мястото на героите.

Diesel – Only the Brave

Тук няма да говорим много. Парфюмът е предназначен за истинските, смелите мъже, стремящи се към самоусъвършенстване и развитие, но това си личи само от един поглед към опаковката му. А монологът на прекрасния Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth) в рекламата казва достатъчно. (И е мотивиращ, вдъхновяващ и подходящ не само за мъжката аудитория!)

Davidoff – Cool Water

Добре. Признаваме си, че леко послъгахме в заглавието, но нямаше вариант, при който да се спрем само на една от следващите две реклами. Davidoff Cool Water е свеж и прохладен аромат за динамични мъже. Изгледайте клиповете по-долу и ще разберете. От тях лъха на морски бриз, свобода, сексапил. От тях се усеща силата на могъщия океан, на волята и свободата.

 

Hugo Boss – Boss Bottled Night

Дори само участието на Massive Attack е достатъчно, за да ни накара да обожаваме нещо. Прибавете към това сексапилния Ryan Reynolds, страхотната кинематография и бранд като Hugo Boss и имаме печеливша комбинация. Чувствена и интензивна, рекламата успява да ни предаде правилното послание – парфюмът Boss Bottled Night е подходящ за силните мъже със свободен дух!

Chanel – Bleu de Chanel

Рекламата ни дава представа какво се случва, когато се докоснеш до Chanel. Бляскав живот под прожекторите, желан, мечтан и истински. Chanel те кара да чувстваш точно това, а след това… “Your flavour becoming who you are.” Защото единствено Chanel може да въздейства по този начин – да те накара да бъдеш най-добрата версия на себе си.

Ако ви трябва още една причина, тя се казва Геспар Улел (Gaspard Ulliel).

Christian Dior – Dior Homme

Гай Ричи (Guy Ritchie), Джъд Лоу (Jude Law) и Dior – вече ви стана ясно, че това няма да е типичната реклама. Това всъщност въобще не е реклама – този short movie е истински Парижки шедьовър, наситен със съспенс, страст и магнетични сцени. Романтични старинни сгради, страхотна актьорска игра, Парижките улици и майсторска режисура, това е „рекламата“, която задължително трябва да видите!

Azzaro Pour Homme

Наслада за очите и духа. Парфюмът те прави желан, уверен, силен и магнетичен. Той иска и може. Рекламата предава и послание към жените. На такъв мъж подхожда единствено уверена, истинска дама, която знае какво иска и как да го получи. Готови ли сте?

 

Jimmy Choo – Man

Джон Сноу може и да не знае нищо, но, ако трябва да бъдем честни, не му е нужно. Признаваме си, тази реклама е повече насочена към женската аудитория. Сцените ни карат да изпитваме желание да бъдем на мястото на страхотния женски модел с впечатляващите дълги крака и, естествено, близо до Кит Харингтън. А парфюмът е само една от причините за това. Ароматът не прави изключение от желаните от всяка жена стоки, които Jimmy Choo предлагат.

 

Givenchy – Gentlemen Only

Посланието тук е ясно – само за джентълмени. За мъжете, които не се страхуват да показват възпитание, нежност и пристрастие. Мъжете, които не се страхуват да се намокрят. Мъжете, които знаят как да направят страхотно впечатление още с първия си полъх и първото си действие. Вие от тях ли сте?

 

Очаквайте скоро и нашата колекция от любими реклами на женски парфюми. А до тогава ви предлагаме или да посетите нашия уебсайт https://fragrances.bg, където сме се погрижили да ви предадем силата и харизмата на парфюмите, този път чрез думи, или ако сте настроени ретро, да погледнете как са изглеждали парфюмерийните реклами преди години.

 

Exit mobile version