Парфюми есен 2016: неустоими предложения за есенните дни

Лятото официално приключи и можете да познаете, че това е така, по допълнителната връхна дреха, която вземате със себе си сутрин. Няма ги вече припичането на плажа и мързеливите следобеди край басейна, мина времето на студеното мохито и лудите летни нощи…

blog-post-autumn-venera

Но есента си има своите достойнства и чар. Сега, след като температурите не са прекалено високи, можете да се перчите с есенния си гардероб и да смените джапанките с по-елегантни обувки. Есента е и сезонът на аксесоарите – слънчевите очила са по-модерни от всякога, шалове от всякакви разновидности превръщат дори една семпла риза в модерен аутфит, а и вече не е нужно да се страхувате, че часовникът ви ще остави бяло петно ​​на китката ви заради жаркото слънце. А есенните парфюми са невидимият аксесоар, който ще ви помагне да направите плавния преход към новия сезон без усилие и с доза стил.

Есенните парфюми са доста различни от ароматите, които сте използвали по време на горещите летни дни. По-студеното време и по-различните дейности, с които е известна есента, предполагат по-топли аромати с по-богати композиции и по-дълъг живот върху кожата. Това са и нашите любими парфюми за есен 2016:

Дамски парфюми есен 2016:

Ferre Camicia 113 EDP

Лансиран през 2015 година, този божествен парфюм е вдъхновен от една от задължителните дрехи за есенния сезон, а именно бялата риза. Слоганът на аромата е „La Camicia Bianca Secondo Me“, или „Моята представа за бяла риза“. Екзотичен, топъл, но и изискан, този парфюм е идеален за офисен аромат за есен 2016. Независимо дали сте облечени с бяла риза, когато го носите, или не, не забравяйте да си сложите високите токчета и любимото червило, за да види целият свят, че има нова кралица в града, която ще покори всички този сезон.

Lalique Living EDP

Лансиран през 2015 година, Lalique Living EDP е смел и луксозен аромат, създаден за да пасне на начина на живот на успешната съвременна жена. Изисканата смесица от нежни цветя, подправки и чувствени мускусни нотки никога няма да ви остави незабелязани. Бъдете готови да завладеете света на бизнеса с грация и стил – този парфюм ще бъде най-силното ви оръжие!

Narciso Rodriguez Narciso Poudree EDP

Лансиран през 2016 година, този дървесен флорален мускусен парфюм е задължителен елемент от вашия ароматен гардероб за есен 2016. Неговият деликатен аромат носи неочакван съблазнителен заряд, а ненатрапчивият естествен завършек е идеален за по-зрелите жени, чиято женственост просто не може да избледнее с времето. С участието на богато ухание на българска роза и напудрени мускусни нотки, този парфюм е истинско олицетворение на женствената елегантност.

Azzaro Pour Elle EDP

Лансиран през 2015 година, Azzaro Pour Elle довежда изкуството на съблазняването до съвсем ново ниво. Страстен и смел, този аромат ще бъде вашият перфектен спътник през есента на 2016 г. Жената, която носи Azzaro Pour Elle, е като същински магнит за мъже – тя е секси, провокативна и истинска съблазнителна дива! Деликатен, женствен и ориенталски, ароматът ѝ кара мъжете да искат още и още.

Jimmy Choo Illicit EDP

Лансиран през 2015 година, Jimmy Choo Illicit ще бъде вашият грациознен ароматен спътник тази есен. Изумителнен есенен аромат, включващ джинджифил, портокал и мед, този парфюм ще ви помогне да свикнете по-лесно със студеното време след като лятото свърши и ще ви обгърне в своята цветна прегръдка на роза и жасмин, която прави този божествен аромат просто неустоим.

Мъжки парфюми есен 2016:

Michael Kors for Men EDT

Лансиран през 2014 година, Michael Kors за мъже е класически мъжки аромат. Това, което го прави идеален за есенния сезон, е неговият топъл и пикантен аромат, който също го поставя сред фаворитите ни за вечерен парфюм! Композицията е интензивна и смела, благодарение на ориенталските дървесни нотки в него, а ароматът му е толкова мъжествен, че жените изпитват леко замайване, когато усетят този парфюм.

Aramis Black EDT

Лансиран през 2015 година, Aramis Black е ароматът на джентълмена за есен 2016. Изискан и елегантен, този мъжки аромат е също така дълбок и секси, благодарение на своите специфични алкохолни парфюмерийни нотки мастика и коняк. Смелата композиция, която разкрива изискани мъжествени нотки е доказателство, че дори и най-изисканият джентълмен има инстинктите на хищник, който няма да се спре пред нищо, за да хване плячката си и да постигне целите си.

Baldessarini Ultimate EDT

Лансиран през 2015 година, Baldessarini Ultimate е ароматът на улегналия мъж за есен 2016. Семпъл и стилен, този мъжки аромат има добре балансирана ориенталска пикантна композиция, която го прави перфектен за по-хладните есенни дни. Той ще бъде чудесно допълнение към есенния ароматен гардероб на зрелия мъж, който има богат опит и е спечелил не една и две битки както в бизнеса, така и на любовния фронт.

Jean Paul Gaultier Ultra Male EDT

Лансиран през 2015 година, Jean Paul Gaultier Ultra Male просто крещи „мъжественост“. От скандалната бутилка, представляваща гола мъжка фигура до интензивната си ориенталско-шипрова композиция, този аромат е създаден като шедьовър. Тази есен той напълно ще се впише в начина на живот на младия бунтар, който се бори за правата си и е уверен, че ще постигне целите си.

Aigner No1 Platinum EDT

Лансиран през 2015 година, Aigner No1 Platinum е дървесен пикантен аромат, който всеки мъж трябва да притежава тази есен. Средиземноморските нотки в началото на композицията ще ви върнат към спомени за морето. След като ароматът отлежи, ще бъдете пренесени върху топъл килим от дървесни нотки, които ще ви отведат към екзотичен свят, изтъкан от кехлибар, тамян и мускус. Но бъдете внимателни, тъй като този аромат е толкова богат и неустоим, че жените може да започнат да се тълпят около вас, запленени от вашия мъжествен аромат.

Лятото може и да е свършило, но есента е изпълнена с цветове, топъл чай и приятни часове, прекарани с любимите ни хора. Насладете и се!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.