Ароматните предложения на Венера Козметикс за страхотни коледни подаръци

Коледа е отново тук и всички започваме да се замисляме с какво да изненадаме този път любимите си хора. Несъмнено, най-ценният подарък винаги ще е просто да сме заедно и да се обичаме! Но въпреки това, стимулирани от желанието да видим близките си усмихнати и щастливи, ние кроим планове и търсим най-прекрасната изненада. Всеки има различни интереси и неща, които го вълнуват, но нашият екип се е убедил, че парфюмът продължава да бъде едно от най-добрите решения за Вас! Затова и тази година няма да пропуснем да Ви предложим няколко специално селектирани ароматни ухания.

За нея:

  1. Calvin Klein Women

Новото попълнение, в дългата колекция обичани аромати на Calvin Klein, е лансирано под мотото „Аз съм жена“ и се казва “Women”, от 2018 година. Парфюмът следва тенденцията сред брандовете да демонстрират и наложат образа на съвременната женственост. Тя е смела, непоколебима, независима и все така неустоима, а ароматът в случая е нежен и запомнящ се. Разцъфва с флорални и цитрусово-пикантни акорди, отвеждайки до мека основа от кедър, кашмир и бял мускус.

  1. Alexander McQueen McQueen Eau de Parfum

Неповторимите аромати на английската марка Alexander McQueen винаги успяват да впечатлят и изненадат. Насочени са към онези от Вас, които винаги търсят различното. McQueen Eau de Parfum се появява през 2016-та година в два разилчни вида парфюмна концентрация. Уханието елегантно комбинира модернизъм и класицизъм. Магията му се състои в уникалното сърце, изградено от три царствени нощни цветя – тубероза, жасмин и иланг-иланг, които разгръщат своето величие и обаяние в тайнствеността на вечерта. Екзотиката е допълнена в третия финален слой на ароматната пирамида с магнетично дървесно ухание на ветивер.

  1. Gucci Bloom Acqua di Fiori

Парфюмът е част от флоралната серия луксозни модели на Gucci – Bloom. Gucci Bloom Acqua di Fiori е лансиран през 2017 година, като за невероятния парфюмен силует отново е отговорен един от ненадаминатите парфюмеристи днес – Alberto Morillas. Успехът на серията до голяма степен се дължи на изисканата флорална комбинация, на която той залага. Уханието включва тубероза, китайски орлови нокти и жасмин. Тук то е обогатено със свежи зелени акорди и съблазняващото присъствие на синтетичната съставка Iso e Super.

  1. Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

Френската модна марка Zadig & Voltaire представя ново женско ухание, което прокламира свободата. Създаден за смелите млади жени, които не се боят да изразяват себе си, Girls Can Say Anything е динамичен, модерен и опияняващ. Композицията му е флорално–папратова, с връх от ирис и божур, пикантен център от тонка и мускусно-кехлибарен финал, подчертан от топла апетитна ванилия.

  1. Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

Salvatore Ferragamo поднася ново изискано бижу в дизайнерската си колекция – Amo Ferragamo за жени. В изящен бляскав флакон е поместен не по-малко искрящ и завладяващ аромат. Той е едновременно закачлив и съблазнителен. Marie Salamagne е автор на композицията, преплитайки нотки на тръпчив касис, освежаващо Кампари и чувствен жасмин Самбак, докато дълготрайният шлейф е изграден от изкусителна таитянска ванилия и сандалово дърво.

За него:

  1. Paco Rabanne Pure XS

Дълготрайни, провокативни и дръзки, парфюмите на Paco Rabanne умеят да накарат всеки да се почувства неотразим и забелязан. Уханията са модерни и насочени основно към по-младото поколение. Мъжкият Pure XS е нова версия на класическия XS, лансиран още през 1994 година. Новото издание се появява през 2017-та и впечатлява със своята балансираност и извънредна доза сексапил. В аромата пулсират чувствени подправки, топла канела, мека ванилия и кедър.

  1. Karl Lagerfeld Bois de Vetiver

Колекцията Les Parfumes Matieres на невероятния дизайнер Karl Lagerfeld, с когото за съжаление светът се раздели в началото на тази година, включват три дамски и три мъжки аромата. Всеки един от моделите е кръстен на различна ароматна съставка, доминираща в композицията му. Другите два мъжки парфюма са Bois de Cedre от 2019-та година и Bois de Yuzu от 2018-та. Christophe Reinaud умело акцентира върху хипнотичното въздействие на ветивера, подчертавайки го с остър връх от мента и горчиви цитруси.

  1. Hugo Boss Hugo Urban Journey

Hugo Boss създава в историята си много емблематични и успешни парфюми. Сред мъжките ухания, години наред се открояват два лидера – Boss Bottled и Hugo Man, които получават множество интерпретации. През 2018-та година е презентиранa новата версия на Hugo – Hugo Urban Journey. Линията следва концепцията за удобство, комфорт и свежест за ежедневието. Това е и ароматният образ на градския стил през очите на Hugo Boss.

  1. Burberry Mr. Burberry Indigo

Mr. Burberry Indigo е третият от серията Mr. Burberry, стартираща своята история през 2016-та година. Виолетови листа, мента и лимон ни пренасят на ветровитото британско крайбрежие, поднесени върху фон от топъл кехлибар, мъх и мускус. Парфюмът излъчва увереност и спокойствие, като запазва тона на английския градски стил. На гърлото на флакона, под масивната кръгла капачка, е поставена черна панделка, което идеално пасва на идеята за подарък.

  1. Mercedes-Benz Man Private

Ароматните предложения на Mercedes-Benz печелят все повече почитатели, при това съвсем оправдано. Те са по-достъпна възможност да се докоснем до лукса, който марката предлага. Mercedes-Benz Man Private е интензивен и изискан, издаден в концентрация на парфюмна вода, което е подходящо за зимния сезон. Комбинира дълбоки дървесни акорди с екзотиката на Ориента, поднесена от лабданум, в сърцето на композицията.

Брандовете се стремят да издават непрекъснато нови и различни ухания, за да достигнат до всеки от Вас. Възможностите са изобилни! Нужно е най-вече желание и малко време, което да отделите, за да добавите незаменимата съставка, превръщаща обикновения подарък в специален – вниманието. Ако включите и нея е сигурно, че мисията – перфектен коледен подарък, е изпълнена.

Бъдете положителни и ценете всеки малък жест и усмивка около себе си! Весели празници!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.