Съвременен блог за маркова парфюмерия

Ароматните предложения на Венера Козметикс за страхотни коледни подаръци

Коледа е отново тук и всички започваме да се замисляме с какво да изненадаме този път любимите си хора. Несъмнено, най-ценният подарък винаги ще е просто да сме заедно и да се обичаме! Но въпреки това, стимулирани от желанието да видим близките си усмихнати и щастливи, ние кроим планове и търсим най-прекрасната изненада. Всеки има различни интереси и неща, които го вълнуват, но нашият екип се е убедил, че парфюмът продължава да бъде едно от най-добрите решения за Вас! Затова и тази година няма да пропуснем да Ви предложим няколко специално селектирани ароматни ухания.

За нея:

  1. Calvin Klein Women

Новото попълнение, в дългата колекция обичани аромати на Calvin Klein, е лансирано под мотото „Аз съм жена“ и се казва “Women”, от 2018 година. Парфюмът следва тенденцията сред брандовете да демонстрират и наложат образа на съвременната женственост. Тя е смела, непоколебима, независима и все така неустоима, а ароматът в случая е нежен и запомнящ се. Разцъфва с флорални и цитрусово-пикантни акорди, отвеждайки до мека основа от кедър, кашмир и бял мускус.

  1. Alexander McQueen McQueen Eau de Parfum

Неповторимите аромати на английската марка Alexander McQueen винаги успяват да впечатлят и изненадат. Насочени са към онези от Вас, които винаги търсят различното. McQueen Eau de Parfum се появява през 2016-та година в два разилчни вида парфюмна концентрация. Уханието елегантно комбинира модернизъм и класицизъм. Магията му се състои в уникалното сърце, изградено от три царствени нощни цветя – тубероза, жасмин и иланг-иланг, които разгръщат своето величие и обаяние в тайнствеността на вечерта. Екзотиката е допълнена в третия финален слой на ароматната пирамида с магнетично дървесно ухание на ветивер.

  1. Gucci Bloom Acqua di Fiori

Парфюмът е част от флоралната серия луксозни модели на Gucci – Bloom. Gucci Bloom Acqua di Fiori е лансиран през 2017 година, като за невероятния парфюмен силует отново е отговорен един от ненадаминатите парфюмеристи днес – Alberto Morillas. Успехът на серията до голяма степен се дължи на изисканата флорална комбинация, на която той залага. Уханието включва тубероза, китайски орлови нокти и жасмин. Тук то е обогатено със свежи зелени акорди и съблазняващото присъствие на синтетичната съставка Iso e Super.

  1. Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

Френската модна марка Zadig & Voltaire представя ново женско ухание, което прокламира свободата. Създаден за смелите млади жени, които не се боят да изразяват себе си, Girls Can Say Anything е динамичен, модерен и опияняващ. Композицията му е флорално–папратова, с връх от ирис и божур, пикантен център от тонка и мускусно-кехлибарен финал, подчертан от топла апетитна ванилия.

  1. Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

Salvatore Ferragamo поднася ново изискано бижу в дизайнерската си колекция – Amo Ferragamo за жени. В изящен бляскав флакон е поместен не по-малко искрящ и завладяващ аромат. Той е едновременно закачлив и съблазнителен. Marie Salamagne е автор на композицията, преплитайки нотки на тръпчив касис, освежаващо Кампари и чувствен жасмин Самбак, докато дълготрайният шлейф е изграден от изкусителна таитянска ванилия и сандалово дърво.

За него:

  1. Paco Rabanne Pure XS

Дълготрайни, провокативни и дръзки, парфюмите на Paco Rabanne умеят да накарат всеки да се почувства неотразим и забелязан. Уханията са модерни и насочени основно към по-младото поколение. Мъжкият Pure XS е нова версия на класическия XS, лансиран още през 1994 година. Новото издание се появява през 2017-та и впечатлява със своята балансираност и извънредна доза сексапил. В аромата пулсират чувствени подправки, топла канела, мека ванилия и кедър.

  1. Karl Lagerfeld Bois de Vetiver

Колекцията Les Parfumes Matieres на невероятния дизайнер Karl Lagerfeld, с когото за съжаление светът се раздели в началото на тази година, включват три дамски и три мъжки аромата. Всеки един от моделите е кръстен на различна ароматна съставка, доминираща в композицията му. Другите два мъжки парфюма са Bois de Cedre от 2019-та година и Bois de Yuzu от 2018-та. Christophe Reinaud умело акцентира върху хипнотичното въздействие на ветивера, подчертавайки го с остър връх от мента и горчиви цитруси.

  1. Hugo Boss Hugo Urban Journey

Hugo Boss създава в историята си много емблематични и успешни парфюми. Сред мъжките ухания, години наред се открояват два лидера – Boss Bottled и Hugo Man, които получават множество интерпретации. През 2018-та година е презентиранa новата версия на Hugo – Hugo Urban Journey. Линията следва концепцията за удобство, комфорт и свежест за ежедневието. Това е и ароматният образ на градския стил през очите на Hugo Boss.

  1. Burberry Mr. Burberry Indigo

Mr. Burberry Indigo е третият от серията Mr. Burberry, стартираща своята история през 2016-та година. Виолетови листа, мента и лимон ни пренасят на ветровитото британско крайбрежие, поднесени върху фон от топъл кехлибар, мъх и мускус. Парфюмът излъчва увереност и спокойствие, като запазва тона на английския градски стил. На гърлото на флакона, под масивната кръгла капачка, е поставена черна панделка, което идеално пасва на идеята за подарък.

  1. Mercedes-Benz Man Private

Ароматните предложения на Mercedes-Benz печелят все повече почитатели, при това съвсем оправдано. Те са по-достъпна възможност да се докоснем до лукса, който марката предлага. Mercedes-Benz Man Private е интензивен и изискан, издаден в концентрация на парфюмна вода, което е подходящо за зимния сезон. Комбинира дълбоки дървесни акорди с екзотиката на Ориента, поднесена от лабданум, в сърцето на композицията.

Брандовете се стремят да издават непрекъснато нови и различни ухания, за да достигнат до всеки от Вас. Възможностите са изобилни! Нужно е най-вече желание и малко време, което да отделите, за да добавите незаменимата съставка, превръщаща обикновения подарък в специален – вниманието. Ако включите и нея е сигурно, че мисията – перфектен коледен подарък, е изпълнена.

Бъдете положителни и ценете всеки малък жест и усмивка около себе си! Весели празници!

Exit mobile version