Съвременен блог за маркова парфюмерия

Най-очакваните парфюми през 2016 г.

most-anticipated-perfumes-for-2016

Наскоро в нашия блог ви представихме топ парфюмите за 2015 година. Сега е време отново да надникнем в света на парфюмерията и да видим какво са ни подготвили най-известните парфюмерийни къщи за 2016 година. А дали предстоящите ухания ще завладеят сърцата ни? Предстои да разберем!

Вижте нашата селекция с най-очакваните парфюми през 2016 г.:

Мъжки парфюми:

Issey Miyake L‘Eau d‘Issey Pour Homme Fraiche – на пазара от февруари 2016 г.

Този парфюм обещава да предложи на феновете на Issey Miyake един нов прочит на класическия мъжки парфюм L’Eau d’Issey Pour Homme (пуснат на пазара през 1994 г.). Свежо и енергично, също като своя предшественик, новото издание Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Fraiche включва грейпфрут, бергамот, розмарин и мента в своите връхни нотки. Розов пипер, бели пачули и мускус  господстват в динамичната парфюмна композиция, създадена от Christophe Raynaud.

Hugo Extreme – на пазара от началото на 2016 г.

Едно ново допълнение към колекцията Hugo, Hugo Extreme е римейк на парфюма Hugo Man, който беше представен през 1995 г. Новият аромат ще бъде по-интензивен и по-добре ще отговори на нуждите на съвременния мъж. Отварящ се с наситени връхни нотки на зелена ябълка, Hugo Extreme ще предложи още повече свежест от Hugo Man. Здравец и лавандула балансират композицията му, докато базовите нотки на кедър и елова смола обещават едно незабравимо ароматно преживяване на всеки, който се осмели да го носи през 2016 г.

Burberry Mr. Burberry – на пазара от април 2016 г.

През предстоящата година Burberry ще представи нов аромат за мъже – Mr. Burberry. Той е версия на оригиналния парфюм от 2014 година – My Burberry. Композицията, създадена от Francis Kurkdjian, е дървесно-билкова. Съставките на аромата са вдъхновени от британската парфюмерия. Свеж и изтънчен, Br. Burberry ще бъде подходящ за съвременния динамичен и успешен мъж.

Davidoff Cool Exotic Summer for men – на пазара в началото на лято 2016 г.

Cool Water Exotic Summer за мъже ще бъде новият свеж аромат за предстоящото лято. След оригиналното ухание Cool Water от далечната 1988 година, Davidoff намира вдъхновение от океана – необятен, като женското сърце. Композицията започва с връхни нотки на мандарина, обогатени от ухания на хвойна, босилек и градински чай. Свежа мента в сърцевината, дава път на дървесната, мъжествена основа.

Thierry Mugler A*Men Pure Tonka ­– на пазара от февруари 2016 г.

Базиран върху тонка (както и името подсказва), Thierry Mugler ще зарадва почитателите си с лимитиран аромат, версия на един от най-популярните парфюми на бранда – A*Men от 1996 година. Обявен като ориенталски аромат, A*Men Pure Tonka съчетава ухания на тонка, лавандула, ароматно кафе и чувствена ванилия.

Дамски парфюми:

Hugo Woman Extreme – на пазара от началото на 2016 г.

Hugo Woman Extreme е женският вариант на Hugo Extreme. Оригиналният вариант на това ново издание, Hugo Woman, е лансиран през 1997 г. Дамските вкусове претърпяват драстични променени след края на деветдесетте години и Hugo Woman Extreme ще бъде пуснат на пазара, за да отрази тези промени и да засили увереността и женствеността на съвременната жена. Плодов и свеж, новият аромат от Hugo Boss ще очарова жените през 2016 г. с деликатен букет от жасмин и бели цветя, умело примесени със силен черен чай. Неговата ориенталска основа е перфектното допълнение към чувствеността и съблазънта, които този парфюм излъчва.

Jimmy Choo Illicit Flower – на пазара от март 2016 г.

Поредната изненада от луксозния бранд Jimmy Choo през 2016 година ще бъде уханието Illicit Flower. След невероятния успех на оригиналния парфюм – Illicit, Jimmy Choo обещава да предложи на феновете си вълнуващо ухайно приключение в света на цветята. По-свеж от предшественика си, новият аромат разкрива нотки на кайсия и мандарина, усукани в букет от роза, фрезия, жасмин и цветчета от грейпфрут. Основата затопля композицията с нотки на сандалово дърво и мускус.

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses – на пазара от март 2016 г.

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses е нова версия на оригиналния прелъстителен аромат от 2015 година – L’Extase. Още веднъж дамите са покакени да отприщят еротичните си фантазии, но този път с по-свежо и цветно ухание. Нотки на българска и турска роза доминират, усукани във аромати на виолетка и божур, докато основата оставя чувствена следа с нотки на мускус. Композицията е дело на Francis Kurkdjian.

Prada Candy Kiss – на пазара от февруари 2016 г.

Новият аромат от Prada, Prada Candy Kiss, е най-новият деликатен гурме парфюм от колекцията на Prada Candy. Носът зад този впечатляващ, но игрив аромат е Daniela (Roche) Andrier. Композицията е организирана около една единствена нотка, която преобладава от връхните нотки до основата на парфюма – мускус. Най-новото (и най-очакваното) попълнение в колекцията на Prada Candy ще зарадва феновете на Prada през февруари 2016 г. „Ярки, чувствени и дръзки, ароматите Prada Candy са пристрастяващи, вдъхновени от един нов аспект на женствеността на Prada, в който важи правилото “колкото повече, толкова по-добре”, а излишъкът е всичко. „

Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush и Daisy Dream Blush – на пазара от февруари 2016 г.

Mark Jacobs планира пускането на не един или два, а на цели три нови аромата в началото на 2016! И трите парфюма са лимитирани серии на известния парфюм Daisy (представен през 2007 г.). Бутилките на 3-те нови аромата са толкова нежни и красиви, че никоя жена не би устояла на изкушението да се наслади на гледката им от парфюмния си рафт. Daisy Blush е елегантен и свеж и има за цел да впечатли по-младите фенки на Daisy с изтънчената си момичешка композиция. Daisy Eau So Fresh Blush има плодово-цветна сърцевина и дървесна основа, подсилена от мускус. Daisy Dream Blush е най-сладкият (и най-женственият) от трите парфюма. Той включва теменужка и фрезия, но е обогатен от плодови и дървесни нотки.

Очаквайте новите парфюмни съкровища скоро и в нашия онлайн магазин за маркови парфюми!

Exit mobile version