Съвременен блог за маркова парфюмерия

Топ парфюми за 2015 година

top-perfumes-2015

2015 г. официално приключи и вече е време да видим кои са били любимите ви парфюми през изминалата година. Тук сме посочили списък на най-желаните дамски и мъжки парфюми за 2015 г. Проверете кои са те и се пригответе за новата година с някои от най-продаваните парфюми на 2015 г!

Дамски парфюми:

Calvin Klein Reveal EDP за жени

Лансиран през 2014 г., Calvin Klein Reveal EDP беше тотален хит през 2015 г. Неговият чувствен ориенталски аромат покорява сърцата на много изискани жени, които се радват на своя завладяващ аромат, напомнящ на летни залези и следи от морска сол по кожата. Неговата мощна формула със сигурност ще бъде хит и през 2016 г!

Cartier La Panthere EDP за жени

Лансиран през 2014 г., Cartier La Panthere EDP не е за всяка жена. Той е дързък и секси, но изискан и нежен в същото време. Символизиращ грациозността на пантерата, този парфюм съблазнява сетивата на елегантната и независима жена. Ароматът е подходящ и за подчертаване на собствения стил, тъй като формулата му е отличителна и запомняща се.

Nina Ricci L’Extase EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Nina Ricci L’Extase EDP беше много успешен парфюм през 2015 г. Чувствен и провокативен, този аромат има силата да изкара на повърхността вашите еротични фантазии и да ви превърне в богиня, неподвластна на времето и водена от желанието. Осмелете се да освободите своята женствена същност!

Paco Rabanne Olympea EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Paco Rabanne Oplympea EDP получи страхотни отзиви в годината на създаването си. Той спечели сърцата на жените със своята божествена ориенталско цветна формула и силен, но успокояващ аромат. Този парфюм ще отговаря на вашия стил перфектно и през 2016 г. Събудете богинята в себе си!

Hermes Jour d’Hermes Gardenia EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Hermes Jour d’Hermes Gardenia EDP е най-новото издание в страхотната парфюмна колекция на Hermes, наречена Jour d’Hermes. Неговата нежна флорална композиция го прави идеален за женствените дами, които крадат мъжките сърца със своята деликатност и неподражаем стил.

Valentino Donna EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Valentino Donna е неподвластен на времето аромат, посветен на съвременната елегантна жена, която може да бъде нежна и дискретна или смела и пряма, когато пожелае. Той пасва перфектно на стила на силната жена, която никога не остава незабелязана. Този парфюм дължи своя царствен ореол на кралицата на всички цветя, българската роза!

Gucci Bamboo EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Gucci Bamboo беше тотален хит миналата година и обещава да бъде първият избор на повечето дами и през 2016 г. Мощната му комбинация от флорални и дървесни нотки събужда сетивата и подчертава стила на уверената и успешна дама. Екзотичен и елегантен, този аромат обещава да вдъхнови всяка жена, която го носи!

Roberto Cavalli Paradiso EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Roberto Cavalli Paradiso EDP е свеж, но чувствен и силен. Неговите екзотични флорално-дървесни и мускусни нотки елегантно допълват естествения чар на жената, като я карат да се чувства секси и стилна. Топлите дървесни базови нотки на бор, кипарис и смирна ще разтопят сърцето ви!

Bvlgari Aqva Divina EDT за жени

Лансиран през 2015 г., Bvlgari Aqva Divina е първият дамски аромат от колекцията Aqva. Той беше дълго чакан и пускането му предизвика истински фурор. Напомнящ на морето със своите солени водни нотки и свеж бриз, този цветен морски аромат е всичко, от което имате нужда, за допълнителна доза женственост и ненатрапчива елегантност.

Tom Ford Noir Pour Femme EDP за жени

Лансиран през 2015 г., Tom Ford Noir Pour Femme EDP е един от най-добрите ориенталско-цветни дамски аромати за 2015 г. Този неустоим аромат пасва перфектно на чувствената и провокативна жена, която знае как да използва оръжията си за съблазняване и рядко приема „не“ за отговор. Екстравагантен и загадъчен, този парфюм ще бъде предпочитан избор за парфюм на дамите и през 2016 г.

Мъжки парфюми:

Tom Ford Noir Extreme EDP за мъже

Лансиран през 2015 г., Tom Ford Noir Extreme е създаден за необикновения мъж. Той жъне голям успех през изминалата година със своята характерна композиция от ориенталски и дървесни нотки като веднага привлича вниманието на жените. Кой мъж не би желал това? Свеж, но завладяващ, този аромат със сигурност ще продължи да завладява сърцата на жените и през 2016 г.

Bottega Veneta Pour Homme Extreme EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Bottega Veneta Pour Homme Extreme EDT е римейк на изданието от 2013 г. Bottega Veneta Pour Homme. Уханието от 2015 г. е по-силно и по-чувствено, което се оказва печеливша формула, тъй както ароматът е сред най-често избираните мъжки парфюми за 2015 г.

Givenchy Gentlemen Only Casual Chic EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Givenchy Gentlemen Only Casual Chic EDT е всичко друго, но не и обикновен. Неговите изящни дървесни и пикантни нотки създават мощна аура на елегантност и стил около човека, който го носи. Това кара сърцето на всяка жена да затупти и да бъде силно привлечена от притежателя на това невероятно ухание.

Boss The Scent EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Boss The Scent EDT беше един от най-продаваните мъжки парфюми за изминалата година. Един от най-честите избори за коледен подарък, този парфюм акцентира върху съблазнителна власт на мъжа и неустоимия му чар. Магнетичен и шик, неговата чувствена пикантна формула никога няма да ви остави незабелязани!

Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme EDT е стилен и елегантен. Той е създаден за уверения мъж, който вече е завладял света на бизнеса, но е запазил семейството си на първо място, както в сърцето, така и в съзнанието си. Класическият аромат е умело формулиран, за да отговаря на вкуса на съвременния мъж, което е обещаващо за успеха на този парфюм и през 2016 г.

Carolina Herrera CH Men Prive EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Carolina Herrera CH Men Privе EDT има отличителен аромат на кожа, който е перфектен финален щрих в непринудения стил на авантюристичния съвременен номад. Неговите взривяващи връхни нотки на пресни цитруси, съчетани с отлежало уиски, веднага завладяват сетивата, а топлите базови нотки на кожа оставят у жената желанието да се сгуши в прегръдките на мъжа, който го носи в продължение на много часове след като първото впечатление от парфюма е отминало. Властта му над жените е сензационна!

Armani Acqua Di Gio Profumo EDP за мъже

Лансиран през 2015 г., Armani Acqua Di Gio Profumo EDP е най-новата версия на класическия Acqua di Gio. Съблазнителен и мощен, неговият стил е перфектен за свободолюбивия дух на мъжа на 21 век, който не се страхува да завладее съвременния свят с решителност и неподвластна на времето харизма.

Calvin Klein Eternity Now EDT за мъже

Лансиран през 2015 г., Calvin Klein Eternity Now EDT е символ на безкрайната любов, с която един истински джентълмен покорява своята дама. Топъл и нежен, ароматът наподобява нежна прегръдка. Мощната комбинация от джинджифил, пачули, тонка и ванилия осигуряват обещаващо бъдеще за този изискан мъжки аромат през 2016 г.!

Prada Luna Rossa Extreme EDP за мъже

Лансиран през 2013 г., Prada Luna Rossa Extreme EDP е хит сред мъжките аромати през 2015 г. Този ориенталски пикантен аромат се отличава с неустоима комбинация от италиански бергамот, черен пипер, лавандула и ванилия. Цялостното усещане, което създава, се вписва перфектно в мъжественото присъствие на съвременния мачо.

Hermes Terre D’Hermes Flacon H 2014 Pure Parfum за мъже

Лансиран през 2015 г., Hermes Terre d’Hermes Flacon H 2014 никога няма да ви остави незабелязани. Чувствен и съблазнителен, той е перфектният избор на парфюм за първа среща. Неговата дървесно-пикантна формула е запомняща се и завладяваща – истински знак, че ще бъде сред парфюмните бестселъри и през 2016 г!

А кои бяха вашите топ ухания през 2015 година? Споделете ги с нас в коментарите!

Exit mobile version