Най-добрите дамски парфюми на всички времена!

Най-добрите дамски парфюми на всички времена!

Дамските парфюми са етикет за класа, стил и уникалност. Именно затова този аксесоар е истински важен и може да ви пренесе в друга държава с морски полъх и ванилови нотки. В днешната статия ще ви запознаем най-добрите дамски парфюми на всички времена, които ще намерят заслужено място във вашата парфюмна колекция!

Elizabeth Arden 5th Avenue

5th Avenue на Elizabeth Arden е цветен, но и ориенталски аромат, който е пленил много дами. Има изтънчени нотки, стил и енергия, която придава усещане за лукс и богатство. За да бъдете съблазнителна, нежна и елегантна, може да се доверите на този избор за вашия нов любим парфюм.

Връхните нотки ще ви изненадат страхотно, защото ще откриете бергамот, момина сълза, мандарина и люляк. След това се насладете на карамфил, кехлибар, сандалово дърво и мускус. Лансиран през 1996 година той не спира да пленява още дами, от които може да сте и вие!

Carolina Herrera 212 Heroes

Carolina Herrera 212 Heroes е страхотен избор, с който няма как да сгрешите. Този парфюм носи името на неговата създателка – известна модна дизайнерка Каролина Ерера. Тя е изискана и изящна точно, каквито са нотките на този аромат. Ще откриете страхотни преплитащи ухания, които ще са идеални за всеки ваш повод.

Насладете се на луксозно усещане, което ще се отличава от останалите аромати. Ако търсите ухание, което ще остане запомнен от останалите, ви предлагаме да заложите именно на него.

Най-добрите дамски парфюми на всички времена

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal е  вдъхновяващ аромат от любимата и различната Донатела Версаче, която е невероятен дизайнер и уникална личност. Този аромат е един от най-обичаните, защото в него няма да срещнете нищо очаквано. Има нотки на леден плод юзу и нар, както и цветове на божур, лотос и магнолия. Насладете се на освежаващата композиция от мускус и кехлибар, които ще оставят у вас усещане за женственост.

Лансиран през 2006г., това е един от световноизвестните оригинални парфюми за жени, който  пленява стилните и нежни дами и до днес. Уверете се сами!

Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent лансира Black Opium през 2014 година. От тогава насам няма дама, която да харесва сладки аромати и да не е харесала този. Истински вълшебен, магически и завладяващ. Той ще остави у вас усещане за привлекателност, дантела и приглушена светлина.

Страхотните му екзотични нотки ще ви накарат да бъдете по-изкусителни и по-дръзки. Насладете се на ванилия, сандалово дърво, аромат на кафе и портокалов цвят. Традиционен, но и много луксозен, той съчетава в себе си море от аромати, както дъх на малина и къпина. Жасмин Самбак го прави очарователен и ориенталски, което кара всички господа да се обръщат след вас.

Dior J’Adore

J’Adore е златното бижу на Dior. Той е изключително магнетичен и нежен парфюм, който си заслужава да помиришете. Сладък, свеж, но модерен и бляскав той се отличава от останалите аромати. Сами ще усетите бергамота, мандарината, както магнолията и екзотичното ухание.

Основата му е от кедър, къпина, амарантово дърво и мускус. Ще усетите дъх на лукс, бляскави детайли и страхотни аромати, които се преплитат в едно парфюмно шишенце. Заложете на него, когато искате да излъчвате класа, но и нежен, женски стил. Страхотен е и за подарък на специална дама, с която винаги ви е приятно да общувате.

Lancome La Vie Est Belle

La Vie Est Belle, в превод „животът е прекрасен“, е уникален и разпознаваем аромат, който често присъства в известни филмови формати. Той е нежен, елегантен, но и подходящ за по-млади момичета. В него има нотки на свобода, креативност и вдъхновение.

Ще забележите нотките на касис, круша, портокалов цвят и жасмин. Също така пачули, ванилия, тонка и пралина – шоколадови бонбони. Бъдете смели и се доверете на собствения си вкус, защото заслужавате да ухаете стилно.

На който и аромат да се доверите от по-горе изброените няма да сбъркате. Всеки от тях е женски парфюм, който се е доказал през годините като един от най-предпочитаните и интересните. Заложете на нотките, които най-добре ви описват и носете парфюма си с гордост. Кой е този, който грабна вниманието ви?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.