Съвременен блог за маркова парфюмерия

Какви парфюми ползват известните личности?

Celebrities-and-perfumes Venera Cosmetics

Всички имаме любими актьори, модели или знаменитости. Техният живот е бляскав и интригуващ, пълен с модни събития, суета и слава. Кой не си е мечтал да бъде част от този свят, дори и за един ден? Както знаете, нищо не е толкова типично за човек, както уханието, което предпочита, така че, ако искате да се почувствате като знаменитост, можете да изберете парфюма на любимата си известна личност и да се почувствате като истинска звезда!

Ето и част от любимите ухания на най-известните:

 

АКТЬОРИ/АКТРИСИ

 

Анджелина Джолиедно от нейните любими ухания е Bvlgari Black – това освежаващо ухание е съвременно и изискано – точно като нея! Интересен е фактът, че толкова женствена дама предпочита ухание, което е подходящо както за жени, така и за мъже. Но тя е така неустоима, че може да носи и мъжки парфюм, ако желае, и пак ще бъде секси!

Друга невероятна актриса е Ашли Бенсън, която е най-големият фен на марката Chanel. В множество интервюта споделя, че нейният любим аромат от марката е Coco Mademoiselle EDP. Освен това тя съветва дамите, че всяка една от тях трябва да има поне един от парфюмите на изисканата марка Chanel.

Друга актриса, която е фен на същата марка е Ема Стоун. Тя споделя, че харесва тези парфюми и не би заменила любимия си за никой друг. Също така страхотен трик, за който разказва е, че всяка вечер пръска възглавницата си с него. По този начин дори косата и ухае на този аромат постоянно. Chanel Allure е ароматът, за който разказва тя.

Ева Мендес, известна от великия сериал “Отчаяни съпруги”, се възхищава на ароматът Angel на Thierry Mugler. Според нея това е ароматът, който би бил идеален за всяка една възраст, защото е много универсален. Разказва още, че е перфектен за ежедневието, но и за официални поводи, което го прави страхотен избор за забързаното ежедневие.

Блейк Лайвли споделя на своите фенове, че нейният любим аромат е Burberry The Beat. Тя е по-известна от сериала “Клюкарката”, който завзе сърцата на милиони момичета, а и на много мъже. Нейната интересна личност, а вече и майка се преплитат идеално в нотките на див зюмбюл, бергамот, кардамон, розов пипер и др.

Луси Хейл признава, че любимият й аромат е Viktor & Rolf Flowerbomb. Тя е по-известна от сериала “Малката сладка лъжкиня”, а кариерата й се развива главозамайващо след това й участие. Ароматът, който тя е избрала гали всички сетива, защото в него може да се открият бергамот, зелен чай, жасмин, фрезия и орхидея.

 

Никол Кидман е сред най-запомнящите се лица на марката Chanel и разбира се ароматите й са добре познати и изключително любими. Към тях тя добавя и ароматите на Mugler. Актрисата харесва нотките на ванилия, пачули и мускус, които наистина я описват най-добре. За да откриете вашите любими аромати се насочете към Fragrances.bg

 

Всеки човек знае коя е Моника Белучи и не случайно. Тя е една от най-обичани и най-красивите италиански актриси, която е родена в горещата южна част. Тя не веднъж е била лице на Dior и на Dolce & Gabbana. Ваниловите нотки са едни от най-предпочитаните от актрисата и успяват да извадят сексаписа й на показ. Обърнете внимание на тези аромати и се насладете на сладките нотки, които ще ви отведат в италианските тесни улички.

Оливия Палермо, която попада в светлината на прожекторите след участието си в The City, е почитателка на леките, цветни аромати. Нейният любим парфюм е Guerlain Idylle. Чувственият и романтичен аромат прекрасно подчертава характера й и подхожда на елегантните събития, на които редовно я канят.

Любимите парфюми на Ан Хатауей са Chanel Chance и Lancôme MagnifiqueДокато първият подчертава съблазнителката у нея с божествен цветен букет и екзотични базови нотки, вторият аромат е по-свеж, подходящ за всекидневието на красивата актриса.

 

 

Джъстин Тимбърлейк – да, знаем, че той е рекламното лице на Givenchy Play, но той наистина го ползва (или поне така твърди)! Този дървесен аромат е мистериозен, свеж и модерен, така че му отива!

Гуинет Полтроу – носителката на Оскар е почитателка на Tom Ford Black Orchid – изискан и чувствен точно като нея! 

Ема Робъртс, която неведнъж е била част от списъка на най-добре облечените млади звезди на Vogue, носи Dior Pure Poison. Неговата впечатляваща композиция е пленителна, дръзка,способна да ви изпълни с прилив на сила.

Скарлет Йохансон – сигурни сме, че няма мъж, който може да устои на чувствените й устни, дълбок поглед и влудяващо секси извивки. Тя обожава влиянието, което оказва на мъжката половина от човечеството и не се свени да подчертава сексуалността си с дръзки ориенталскоцветни  композиции като Dolce & Gabbana The Оne. Хипнотичният чар на този парфюм перфектно се вписва с личността на Скарлет Йохансон и вероятно това е и причината тя да стане рекламно лице на Dolce&Gabbana The Оne.  

Мерил Стрийп – тя е фен на Guerlain Shalimar – нищо чудно, имайки предвид, че, както парфюмът, така и актрисата, са изключително женствени и изискани. Неговата мистична женственост е спечелила не само сърцето на Мерил Стрийп…

 

ПЕВЦИ

 

 

50 Cent (Къртис Джеймс Джаксън) – неговият избор е Ralph Lauren Polo – така мъжествен и смел, този парфюм е перфектен за уверените млади мъже, които уважават свободата си.

 

Майли Сайръс е една от най-известните певици днес. Един от любимите й парфюми е Marc Jacobs Daisy. Не бихме могли да се сетим за по-добро попадение за нея – този парфюм е удивителен, но не твърде сериозен. Той е игрив и съблазнителен, свеж и женствен – точно като Майли!

 

МОДЕЛИ

 

Ел Макферсън харесва Vetiver by Guerlain. На пръв поглед е някак странно световно известен супермодел, наричан „тялото”, да избере мъжко ухание. Но, Vetiver by Guerlain е свеж и пикантен, едно специфично ухание за една невероятна жена като нея…

Жизел Бюндхен е фен на YSL Opium. Дори звукът от името на този парфюм ни напомня на бразилския супермодел. Отразявайки нейната личност и визия, този парфюм е перфектният баланс между чувственост, свежест и екзотика.

 

КРАЛСКИ ОСОБИ

Рение III, принц на Монако – той е монарх на Монако за почти 56 години, което го прави един от най-дълго управляващите монарси на 20 век. Освен с политическия си живот, той е извествен с брака си с американската акртиса Грейс Кели. Неговият любим парфюм е бил Guerlain Habit Rouge. Това класическо ухание е първоначално пуснато на пазара през 1965. Със своята смесица от земя, топла кожа и гора, то е перфектно за изискания мъж с властни инстинкти.

Принцеса Стефани на Монако – тя е дъщеря на принц Рение и Грейс Кели. Освен факта, че във вените й тече синя кръв, тя е и доста активна личност: била е певица, дизайнер на бански костюми, както и модел. Жена с толкова много интереси, тя остава вярна на себе си дори чрез любимото си ухание – Allure by Chanel. Този богат и изтънчен парфюм няма нищо общо с показността – той е изискан, семпъл и загадъчно очарователен.

Prince Harry – Davidoff Cool Water

Принц Хари няма нужда от представяне. Дълго време описван като „черната овца“ на Кралското семейство заради многобройните си парти изяви, той опровергава тези твърдения с участието си в армията и много обществени кампании в подкрепа на различни каузи. Наскоро обвързал се с прекрасната Мегън Маркъл (разбираме разочарованието ви, дами), той изгражда образа на порасналия и отговорен мъж.

Въпреки това, натовареното му ежедневие продължава да изисква изключително много енергия. Неговият любим аромат потвърждава това. Той залага на свежия и зареждащ Davidoff – Cool Water, който покорява и завладява със своята прохладност, динамичност и способност за презареждане и освежаване.

Всички знаем, че холивудските актьори и актриси, известни изпълнители, модни икони, политици и изобщо всички известни личности имат цял ​​антураж от стилисти, които се грижат за тяхното облекло, визия, грим и аксесоари. Има обаче един аспект от личния им стил, който сме убедени, че те определят сами, а именно – парфюма.

Чудили ли сте се какво ухание слага вашият любим актьор, певец или знаменитост на китките си и зад ушите си, преди да отиде на поредната филмова премиера, модно събитие или благотворителна вечеря?

В първата част на тази статия открихме, че Анджелина Джоли предпочита съвременния и елегантен аромат на Bvlgari Black, Джъстин Тимбърлейк носи тайнствения, но все пак свеж и модерен Givenchy Play, както и че бразилският фешън супермодел Жизел Бюндхен е фен на чувствения аромат на YSL Opium.

Време е отново да надникнем зад завесите на бляскавия холивудски живот като  разберем повече за някои от най-прочутите звезди и техните любими ухания!

Жени:

Дженифър Анистън – Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Parfum

 Дженифър Анистън или както всички си я знаем –  Рейчъл от „Приятели“, винаги е била модна икона сред жените от цял ​​свят, които се опитват да подражават на нейната персона от сериала. Съществува дори термин, наречен „Мода Рейчъл Грийн от Приятели“ (Rachel Green Friends Fashion), по която жените са луди още от старта ѝ!

Кой ли е любимият аромат на Дженифър Анистън? Кой е парфюмът, който нанася точно преди да напусне дома си? Невидимият ароматен аксесоар на Дженифър Анистън е деликатният флорален аромат на Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Parfum. Нова версия на един от най-легендарните парфюми на Cacharel от 1978 година – Anais Anais, това ухание със сигурност не би паснало на всяка жена. Необикновена комбинация от зелени, дървесни и екзоточни нюанси. Обзалагаме се, че Дженифър Анистън ухае божествено с него!

Ема Уотсън – DKNY Be Delicious

 Ема Уотсън е популярна най-вече с ролята си като Хърмаяни (най-добрата приятелка на Хари Потър от книжната и филмовата поредица). Родена в Париж през 1990 г., актрисата днес се счита за модна икона в Холивуд. Сертифициран инструктор по йога и медитация, тя има както тялото, така и излъчването, което е нужно, за да изглежда безупречно в почти всяка дреха, която стилистите подбират за нея!

Когато става въпрос за аромати, Ема Уотсън рядко изневерява на любимия си парфюм DKNY Be Delicious. Този цветно-плодов аромат е свеж и енергичен, точно нея! Неговите връхни парфюмерийни нотки включват зелени ухания, виолетови листенца, ябълка, грейпфрут и магнолия. Сърцето на композицията е богат цветен букет от тубероза, момина сълза, роза и виолетки, а топлата база крие сандалово дърво, кехлибар и мускус.

Madonna – Dior Hypnotic Poison

Включена в книгата на световните рекорди на Гинес като най-успешната жена изпълнител с музикални записи на всички времена, Мадона определено заслужено си е извоювала прозвището кралица на поп музиката. Освен като певица, през годините тя се подвизава и като актриса, писател и предприемач.

Ако не сте сигурни на какво ухае успеха за една жена, Мадона може най-добре да го опише с любимия си парфюм, Dior Hypnotic Poison. Ориенталският ванилов аромат има сладко гурме ухание, което просто не може да ви остави незабелязани. Може би мистичната смесица от слива, жасмин, роза, сандалово дърво, бадем и ванилия е това, което е спечелило обонянието (и сърцето) на Мадона.

Тейлър Суифт – Viktor&Rolf Flowerbomb

Тейлър Суифт е очарователна смесица от талант, красота и младост. Започнала кариерата си още като тийнейджърка, всепризнатата певица винаги успява да изненада феновете си. През 2006 година издава първия си албум, а през 2008 година е номинирана за наградите Грами за най-добър нов изпълнител.

Когато става въпрос за парфюми, тя разчита на интензивния ориенталски цветен аромат на Viktor&Rolf Flowerbomb. Неговото цитрусово зелено начало, пищно цветно сърце и напудрена ориенталска база формират перфектния аромат за чувствената, но изискана жена (като Тейлър Суифт).

Кейти Пери – Thierry Mugler Angel

Израснала в консервативно семейство с баща пастор, Кейти Пери стартира кариерата си с госпъл (евангелска) музика като дебютният ѝ албум излиза през 2001 година, но привлича вниманието на медиите едва през 2007 година със своето първо провокативно музикално парче. Днес певицата е една от най-известните поп изпълнителки с продадени над 11 милиона албума.

Като почитателка на уханията, Кейти има собствена линия парфюми, а любимият ѝ аромат е невероятният Thierry Mugler Angel. Това е парфюм за жени, които се осмеляват да бъдат себе си и да счупват оковите на статуквото. Кейти Пери със сигурност е олицетворение на това.

Мъже:

Дейвид Бекъм е една от известните личности, чието семейство е винаги на показ и любимите им аромати винаги стават повод за обсъждане. Съпругата му не случайно става лице на Armani като споделя, че това са и любимите й аромати. Самият Бекъм неведнъж е споделял, че всички вариации на марката са му любими – Acqua Di Gio, Armani Code  и Code Absolu.

 

Ashton Kutcher – Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme

 Станал известен с обичаната от много роля на Майкъл Келсо в „Шеметни години“, към момента, Аштън Къчър е не само сред най-популярните актьори, но и успешен инвеститор, бизнесмен и лице и дарител към различни благотворителни каузи.

Привърженик на класата и индивидуализма, той разчупва традиционното и с избора си на любим аромат. Неговият Eclat d’Arpege Pour Homme на Lanvin е магнетичен и откровен. Разпалваща дамските емоции, тази симбиоза между жасмин, бергамот и теменуга е създадена за съвременния джентълмен, съчетаващ в себе си елегантност и мъжественост, непреклонност и смелост.

Alexander SkarsgardCalvin Klein Encounter

39-годишният актьор, познат ни от ролята си на вампир в сериала „Истинска кръв“ и от превъплъщението му в съвременен Тарзан, е истинска наслада за очите със своята външност и секси излъчване. Няма какво да овъртаме, шведският актьор и неговият изкусителен поглед карат всяка жена да въздиша тежко и учестено.

Как да се доближите до това? Например с неговото любимо ухание. Викингът залага на аромата на Calvin Klein – Encounter. Той не само му е рекламно лице, но и го предпочита заради неговия мистериозен и съблазнителен аромат. Композицията му, съдържаща танц между сочна мандарина, ром, коняк и жасмин, ни завежда в една загадъчна и неустоима фантазия.

Johnny DeppDior Homme Cologne

Ексцентричният актьор е най-познат заради множеството необикновени роли, в които е влизал. От смахнат пират, през бръснар-убиец, до Лудия шапкар, той се е превърнал в символ на нестандартното, необикновеното и феноменалното. Животът, който води, също се вписва в тези определения.

Като става въпрос за парфюми обаче, той е привърженик на класическото и традиционното. Любимият му аромат – Dior Homme Cologne, е изчистен, стилен и елегантен. Със своя богат коктейл от изтънчени цитрусови, цветни и мускусни ухания, парфюмът рамкира образа на съвременния изтънчен и успешен мъж.

Colin Farrell – Dolce&Gabbana Intenso

Талантливият ирландец от години краси екраните ни. Със своите талант, харизма и чар, той не само успява да завладее женските сърца, но и да окупира голям брой награди и признания през годините. Изявен поддръжник на много обществени кампании и каузи, сред които кампании против тормоза, домашното насилие и такива, борещи се за равни права на LGBT обществеността.

След като става рекламно лице на парфюма Intenso на Dolce&Gabbana, той го превръща и в своя запазена марка и неразделна част от ежедневието си. Intenso е парфюм за мъжете, които знаят какво искат и как да го постигнат, за тези със свой собствен стил, силно заявени позиции и начин за справяне с всяко предизвикателство, изпречило им се на пътя.

 

А кой е вашият любим парфюм, който някоя известна личност носи? Споделете с нас в коментарите!

Exit mobile version