Стилни дамски парфюми за Свети Валентин

Stylish ladies perfumes to Valentines Day

Най-романтичният ден от годината предстои. Вижте кои са 10-те луксозни аромата, с които ще впечатлите противоположния пол

Февруари е месецът на любовта и виното. С него изпращаме зимата и разпалваме пламъка на топлите чувства и страстта във връзките си. Или просто си намираме половинка. Без значение дали имате човек до себе си или сте волна птица, която се наслаждава на свободата си, няма как да отречете, че не бихте се радвали на вниманието от противоположния пол. Почти всяка жена се ласкае от вниманието на любимия или човека, по когото тайно въздиша. Ако все още не знаете как да приковете безвъзвратно мъжкото внимание, то днес ще си поговорим точно за това.

Всеизвестен и доказан факт е, че любовта на мъжа минава през стомаха, но малко позната е теорията за привличането, което се поражда чрез обонянието. Доказано е, че най-лесният начин да направите добро първо впечатление на силния пол е да се усмихвате често и да сте нанесли подходящ парфюмен аромат. Макар да не можем да бъдем с всички Вас на 14-ти февруари, за да предизвикваме усмивки на лицата Ви, то с втората част определено можем да Ви помогнем.

Нашите парфюмни експерти направиха щателно и задълбочено проучване в света на луксозните парфюми, за да изберат онези 10 аромата, които най-силно въздействат на мъжете. Нанасянето на един от тези луксозни маркови парфюми ще Ви превърне в истинска кралица на нощта, а половинката Ви няма да може да откъсне поглед от Вас. А ако нямате половинка, внимавайте, защото шансът да се сдобиете с кавалер до себе си нараства значително.

И без повече да изпадаме в излишни словоизлияния, ето кои са тези 10 маркови парфюма, с които ще приковете мъжкото внимание:

  1. Paco Rabanne Lady Million Prive

Учудвате ли се изобщо, че това е първият луксозен аромат, който нашите парфюмни експерти препоръчват? Този парфюм е специално за онези самоуверени и силни жени, които правят впечатление още с влизането от вратата. Дори флаконът му крещи: „Аз съм истинският лукс!“ Ориенталският цветен аромат на Paco Rabanne бе един от най-продаваните нови парфюми през 2017. Всяка жена е жена за милиони и заслужава точно това – марков аромат, който да разкрие нейната пламенна същност.

Stylish-ladies-perfumes-to-Valentines-Day--blog-oist-image-03

  1. Elizabeth Arden Untold Absolu

Най-нежният разкош, събран в една парфюмна опаковка. Това е Elizabeth Arden Untold Absolu! Това е последният парфюм от ароматната колекция на Elizabeth Arden – Untold. Той е завладяващ, пленителен, нежен и е подходящ за онези дами от Вас, които обичат да балансират между силната и нежната си страна. Вие сте силна, модерна жена, но обичате да Ви обгрижват и правят комплименти? Значи това е най-подходящ марков парфюм за Вас. Топлото ухание на цветя и цитрусови аромати отключва радостната енергия на жената у Вас, което е изключително привлекателно за мъжете.

  1. Benetton Colors de Benetton Pink

Розовият флакон на Benetton Colors de Benetton крие истинска експлозия от енергия и положително емоции. Парфюмният аромат е изключително свежо цветно-плодово ухание, което ще Ви накара да се усмихнете още с първото му нанасяне. Той е подходящ за млади дами, които са във вихъра на купона и обичат да комуникират с много хора. Марковият аромат на Benetton разбива стереотипите и различията между хората, като това е ясно изразено дори в рекламната кампания на бранда. Бъдете център на вниманието с розовото ухание на Benetton.

Stylish-ladies-perfumes-to-Valentines-Day--blog-oist-image-02     4. Lolita Lempicka

Ако като малко момиченце сте си мечтали да бъдете вълшебна фея, то този завладяващ парфюмен аромат е именно за Вас. Lolita Lempicka е нежно и феерично ухание за дами, които обичат да плуват в света на фантазиите и въображението си. Този аромат е истински символ на женствеността и любовта, които всяка жена носи в себе си. Също като парфюмния флакон, ароматът е привлекателен и нежен, сякаш подарен ни от друг свят, в който цари хармония и всичко е възможно.

     5. Lalique Perles De Lalique

Пленителен, изключително нежен и обаятелен, парфюмът Lalique Perles De Lalique е олицетворението на грациозната жена, събрано само в 1 парфюмен флакон. Този парфюм е изключително чувствен и изважда на повърхността най-деликатните черти от всяка жена. Съблазнителното му ухание ще накара всеки мъж да се обърне след Вас и да се запита коя е тази дама? Ако искате да акцентирате на женствеността и чувствеността си, този цветно-тревист аромат е изключително подходящ за Вас.

     6. Burberry The Beat

Стилна, елегантна и класна – такава е жената, която нанася по нежната си кожа луксозният аромат на Burberry The Beat. Парфюмът е истинско божествено преживяване, което ще подчертае Вашите стил и елегантност. Нежното му ухание акцентира върху естествената красота на жената – природна, натурална, която не се измива с грима. Именно това прави една жена привлекателна в мъжките очи – неподправената визия и поведение.

Stylish-ladies-perfumes-to-Valentines-Day--blog-oist-image-01

  1. Lady Gaga Eau de Gaga 001

Парфюмът на поп дивата е най-продаваното луксозно ухание за 2014-та година и е описват от редица парфюмеристи като „опасно предизвикателен“. Примамливият му аромат Ви подканва да се впуснете в неочаквани и непредвидени лудории, незабравими приключения и още нещо. Този марков парфюм е изключително подходящ за онези от Вас, които искат да подчертаят своята дръзка и предизвикателна страна. Lady Gaga Eau de Gaga 001 е луксозно ухание, което оставя следа след себе си.

  1. Paco Rabanne Olympea Aqua

Богиня! Не само на красотата, но и на любовта, нежността и хармонията. Такава е жената, която избира за себе си луксозния аромат на Paco Rabanne Olympea Aqua. Той е чувствен, завладяващ и запомнящ се парфюм, който ще Ви понесе в света на нежните стихии. Парфюмните нотки на Olympea Aqua напомнят за божественото късче, което всяка жена съхранява в себе си. Ароматът акцентира върху грацията или елегантността, но в по-дълбоките си нотки напомня за силата и обаянието, които притежават богините от всички митологии.

  1. Boucheron Place Vendome

Лукс, стил и елегантност! Това нашепва невероятното обаятелно ухание на Boucheron Place Vendome. Парфюмът не просто е ефирно докосване до женската същност, а е своеобразна история на женския живот. Той провокира към тайни и загадки, които всеки мъж иска да узнае. Прелестна, незабравима, изящна и уверена – това е истинското въплъщение на жената, през погледа на модна къща Boucheron. Това е марковият парфюмен аромат, който ще Ви превърне в забележително грациозно създание, което няма как да бъде забравено.

  1. Nina Ricci L’Air Du Temps Eau Sublime

Няма как да не завършим с едно от най-вълшебните и божествени благоухания, създадено от жените за жените. Този луксозен парфюм на Nina Ricci е опияняващо и вдъхновяващо ухание, което напомня за екзотиката на източните страни, със своето дълбоко и завладяващо ухание. Ароматите на цитруси, цветя и мускус се вплитат в ароматен танц, а резултатът е онова, което всяка жена заслужава – луксозен марков парфюм.

До най-романтичната и страстна вечер оставам само броени дни. Побързайте и направете страхотно впечатление с един от хилядите образи, в които можете да се въплътите. Страстна, фатална, нежна или чувствена – изберете сама върху коя част от женския си образ искате да акцентирате.

Надяваме се, че нашите предложения ще Ви бъдат изключително полезни не само за Св. Валентин, но и за други поводи.

Ще се радваме ако споделите и мненията си за тези или други маркови парфюми, подходящи за празника на влюбените, в коментари под статията 🙂

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.